Wat weten Marokkanen over het concept 'Black Friday'? (video)

marokko
9
18 nov '17
In Marokko is het concept 'Black Friday' nog redelijk onbekend.

Voortbouwend op het succes van de voorbije jaren, kondigde Jumia eerder al de 3e editie van de 'Black Friday' aan. Deze wordt gehouden van 13 november tot 10 december. Bijna een maand lang biedt de website uitzonderlijke aanbiedingen voor een grote aantal producten aan. Maar wat weten Marokkanen over dit concept? Lefr360 ging de straat op en vroeg het aan enkele voorbijgangers.

De eerste vrouw in de video kreeg de vraag: "Doe jij weleens aankopen via het  internet?" De vrouw grapt daarop: "Nee, ik heb geen internet, ik heb wel een paar dingen te koop voor het internet, kopen jullie het dan van mij?"

De anderen krijgen dezelfde vraag en antwoorden dat ze weleens wat op internet kopen zoals een trainingspak en een horloge, ook wordt één van hen gevraagd of hij Jumia kent, waarop hij zegt "natuurlijk, wie kent Jumia nou niet!"

De vraag "weet jij wat Black Friday betekent?" wordt aan meerde mensen gesteld, veel van hen antwoorden met een nee. Eén van hen verteld dat het concept 'Black Friday' uit het buitenland komt, ze hadden het ooit in Rabat gedaan en toen raakte de mensen slaags met elkaar.

YouTube link

Videocredit: Lefr360

© Redactie 2017
marokko
black friday
jumia
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?