Nieuwe ambassadeur van de Verenigde Staten in Marokko

marokko
0
23 nov '17
De nieuwe Amerikaanse ambassadeur zal de taken van Dwight Bush overnemen.

De Amerikaanse president Donald Trump heeft dinsdag 21 november zijn voornemen bekendgemaakt om David T. Fischer tot de nieuwe ambassadeur van de Verenigde Staten in het Koninkrijk Marokko te benoemen.

De positie van ambassadeur in Marokko stond sinds januari van dit jaar vacant na het vertrek van Dwight Bush. De republikein David T Fischer zal de positie nu gaan invullen, aldus een verklaring van het Witte Huis, die woensdag door Daily News werd bekendgemaakt.

"De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn voornemen aangekondigd om de heer David T. Fischer, Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika, te benoemen tot de Ambassadeur in Marokko."

De Republikein David T. Fischer staat bekend als een groot industrieel, hij is de CEO van Suburban Collection, Michigan's grootste autodealer met 48 franchise winkels. Fischer is betrokken bij filantropisch werk met verschillende goede doelen en is toegetreden tot de raden van bestuur van vele academische, culturele en sociale welzijnsinstellingen en stichtingen, meldt Lefr360.

Photocredit: Mandi Wright, Detroit Free Press

© Redactie 2017
marokko
ambassadeur
verenigde staten
nieuw
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?