Overzicht: Assaidi voert lijst 'duurste spelers Keuken Kampioen Divisie' aan

marokko
0
24 sep '18
Het zal voor de flankspeler toch even wennen zijn: voorheen was Ousamma Assaidi onder andere op de Engelse velden te bewonderen, nu dus in de Keuken Kampioen Divisie.

Op één voetbalafdeling lager zal de voormalig speler van Liverpool en Stoke City het voorlopig moeten doen. Ondanks het degraderen van zijn werkgever bleef de peperdure contractspeler toch behouden voor de Tukkers. Na een lucratief avontuur in het Midden-Oosten, in de kleuren van het Emiratische Al-Ahli Dubai, kreeg Assaidi eind 2016 onderdak bij FC Twente. Veel sportief succes lag er niet in het verschiet voor de international in de Grolsch Veste, met name blessureleed verhinderde een comeback van de ooit zo gevreesde linksbuiten. 

Na onlangs hersteld te zijn van een knieoperatie kan de aanvaller weer volledig aansluiten bij de groepstrainingen. Als volwaardig selectielid is hij dan ook meteen de duurste speler die te bewonderen is in de Keuken Kampioen Divisie. Het jeugdexponent van AZ Alkmaar voert namelijk een door voetbalzone samengesteld lijstje aan met marktwaarden van de duurste spelers in die competitie. 

Hieronder de ranking van de Marokkaanse spelers in dit lijstje (marktwaarden via Transfermarkt):
1. Ousamma Assaidi (FC Twente, €2,5 miljoen)
11. Rafik Zekhnini (FC Twente, €700.000)
18. Adil Auassar (Sparta Rotterdam, €600.000)
19. Brahim Darri (NEC Nijmegen, €600.000)
20. Anass Achahbar (NEC Nijmegen, €500.000)
28. Amine Khammas (FC Den Bosch, €500.000)

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
ousamma assaidi
fc twente
keuken kampioen divisie
marktwaarde
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?