algemeen
11 jun 15:00
Vier toeristen lagen zondagochtend nog in het ziekenhuis, nadat ze zaterdagavond op het Stationsplein in Amsterdam waren aangereden door een 45-jarige automobilist.
10 jun 21:31
Voor het centraal station van Amsterdam heeft zich zaterdagavond volgens de politie 'een incident' voorgedaan met een auto.
9 jun 17:03
De inspectie onderzoekt het optreden van de politie in de geruchtmakende aanrandingszaak in Hoorn. De zaak kwam deze week in het nieuws omdat het 28-jarige slachtoffer de verdachte zelf had opgespoord.
9 jun 13:05
DENK-Kamerlid Selçuk Öztürk sleept de krant NRC Handelsblad en NRC-journalist Joep Dohmen voor de rechter na berichtgeving over hem. Het gaat over imagoschade en financiële schade.
9 jun 8:05
Wetenschappers zijn bezig een robotvriendje te ontwikkelen om kinderen met kanker bij te staan.
8 jun 20:33
Tegen drie uitgereisde jihadisten heeft het Openbaar Ministerie donderdag voor de rechtbank in Den Haag zes jaar gevangenisstraf geëist wegens deelname aan de gewapende strijd in Syrië of Irak.
8 jun 20:09
Een budget van 50 miljard dirham is toegewezen aan het Nationale Programma 2016-2022 om sociale en territoriale ongelijkheden in de plattelandsgebieden te bestrijden, zei het hoofd van de regering gisteren in Rabat.
8 jun 17:44
De zestienjarige jongen uit Den Bosch die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van de twee jaar jongere Savannah uit Bunschoten, blijft nog veertien dagen vastzitten. Dat bepaalde de rechter-commissaris bij de rechtbank in Utrecht donderdag.
8 jun 14:02
Seksuele straatintimidatie wordt per 1 januari strafbaar in Rotterdam.
7 jun 15:45
Het Openbaar Ministerie (OM) gaat politicus Geert Wilders niet vervolgen voor omstreden uitspraken die hij in 2015 heeft gedaan in Wenen.
7 jun 12:00
Een 29-jarige man die al een celstraf uitzit voor een schietpartij in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt, is woensdag opnieuw veroordeeld.
6 jun 18:35
De naam van de politieke partij Artikel 1 van Sylvana Simons moet binnen een maand worden veranderd.
6 jun 16:04
Nadat hij dit jaar de 5 mei-lezing had gehouden, kreeg Nasrdin Dchar 'een golf van lelijkheid' over zich heen. Dat vertelt de acteur in Viva.
5 jun 12:15
De politie heeft in de zaken van de dode meisjes Romy en Savannah aanhoudingen verricht. Het gaat in beide zaken om een minderjarige verdachte, aldus de politie.
5 jun 0:03
De veertienjarige Savannah uit Bunschoten is dood gevonden. De politie meldt dat het eerder zondag gevonden lichaam van haar is.
4 jun 21:35
Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) roept moskeebesturen op om tijdens ramadannachtgebeden stil te staan bij de aanslagen, doden en gewonden in Londen.
4 jun 18:31
Zes makkelijke smoothie/shake recepten om de ramadantafel mee aan te vullen.
4 jun 16:40
Na vijf jaar oorlog maken de overgebleven bewoners van Aleppo zich klaar om belegerd te worden.
4 jun 14:01
In Bunschoten is zondagmiddag een lichaam gevonden. De politie doet onderzoek.
4 jun 10:00
De vele bedreigingen aan het adres van Peter R. de Vries doen weinig meer met de misdaadverslaggever.
3 jun 19:01
Op een kinderdagverblijf in Heerlen heeft een meisje van tien een aantal dieren doodgemaakt.
3 jun 16:01
Drie kinderen uit Enschede, die sinds twee weken werden vermist, zijn terecht. Dat meldt de politie zaterdag.
2 jun 18:00
Dadels zijn een niet weg te denken etenswaar op de ramadan tafel, het is een gezonde zoete traktatie.
2 jun 13:30
Het Openbaar Ministerie in Den Haag onderzoekt een speech die PVV-leider Geert Wilders in 2015 in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen heeft gegeven. Dat bevestigt het OM na berichtgeving hierover in het AD.
1 jun 16:04
Circa 59 procent van haatzaaiende boodschappen op internet worden door Facebook, YouTube, Twitter en Microsoft verwijderd na melding.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
londen
brand
iftar
imam
vluchtelingen
moskee
taraweeh
aanslag
verdachten
justitie
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
turkije
tanger
atlas leeuwen
terrorisme
rabat
spanje
moord
hervé renard
frankrijk