algemeen
11 apr 8:04
In Haarlem hebben agenten gisteren in een auto het levenloze lichaam van een 18-jarige inwoner van deze stad aangetroffen.
10 apr 10:35
De Rotterdamse haven is vanaf maandag 10 april tot donderdag 13 april vier dagen het toneel van een grote havenbeschermingsoefening 'Port Defender Rotterdam’.
9 apr 17:00
PVV-leider Geert Wilders heeft de komst van negen nieuwe filmpjes aangekondigd waarin hij 'het gevaar van de islam' en 'de noodzaak tot deislamiseren' uitlegt.
7 apr 16:00
De Nationale ombudsman heeft de Koninklijke Marechaussee op Rotterdam The Hague Airport op de vingers getikt wegens discriminatie tijdens controles van passagiers.
7 apr 8:04
De politie in Enschede heeft donderdagavond vijf mensen aangehouden bij een onderzoek naar drugshandel in het supportershome van VakP in stadion de Grolsch Veste.
6 apr 17:31
Het kabinet gaat zich buigen over een Duitse wet die forse boetes mogelijk maakt voor sociale netwerken met discriminerende uitlatingen.
6 apr 16:45
Zoals wij gisteren reeds meldde is de nieuwe regering van Marokko benoemd, voor het eerst zijn er van de 39 portefeuilles (inclusief hoofd van de regering) er 9 toegewezen aan vrouwen.
6 apr 13:01
Terugkeerders uit Syrië en Irak vormen een risico voor de veiligheid in Nederland. Het gaat dan niet alleen om volwassenen maar ook om kinderen die door hun ouders zijn meegenomen naar Daesh-gebied.
6 apr 8:04
Facebook gaat gebruikmaken van technologie met fotoherkenning om te voorkomen dat intieme foto's, zoals wraakporno, zonder toestemming worden verspreid via Facebook, Instagram en Messenger. Het techbedrijf zet de tool in om ongewenste naaktfoto's automatisch te verwijderen.
5 apr 17:30
Ruimbagage meenemen aan boord van het vliegtuig wordt deze zomer in veel gevallen duurder dan een jaar eerder.
5 apr 14:03
De drie leden van de politieke partij DENK moeten op de zetels in de Tweede Kamer blijven zitten die al voorlopig waren toegewezen.
5 apr 8:05
De Hoge Raad heeft dinsdag grenzen gesteld aan het politieonderzoek naar smartphones van verdachten.
4 apr 16:04
De nieuwe regering zal morgen op audiëntie komen in het Koninklijk Paleis in Rabat.
4 apr 15:05
Bij het meldpunt voor discriminatie op internet MiND zijn in 2016 meer meldingen binnengekomen.
3 apr 18:30
De sergeant van de luchtmacht die zich in 2015 aansloot bij terreurbeweging Daesh is op de nationale terrorismelijst geplaatst. Dat blijkt maandag uit een publicatie in de Staatscourant.
3 apr 16:06
De kickbokser Badr Hari (32) is maandag begonnen aan zijn resterende gevangenisstraf.
3 apr 15:45
Vier verdachten die betrokken zouden zijn bij de mishandeling van twee homo's in Arnhem zondagochtend hebben zich gemeld bij de politie.
3 apr 8:04
Cinéma Arabe opent met de Nederlandse première van The Nile Hilton Incident, die eerder dit jaar werd bekroond met de Grote Juryprijs op het Sundance Film Festival.
2 apr 22:00
Te midden van het groeiende tumult en de oplopende spanningen bij de Istiqlal Partij (IP), eindigde zaterdag de vergadering van de partij met een vechtpartij tussen de aanhangers van de secretaris-generaal, Hamid Chabat en Hamdi Ould Rachid, één van de belangrijkste leden van de partij.
2 apr 18:01
Marokko's nieuw benoemde hoofd van de regering, Saad Eddine Othmani, heeft de lijst van inkomende ministers aan het Koninklijk Kabinet in Casablanca voorgelegd.
2 apr 15:00
De 32-jarige vrouw die samen met een 34-jarige man was opgepakt nadat een mogelijke betrokkene van een woningoverval in Arnhem was aangereden, is zaterdagavond weer op vrije voeten gekomen. Ze blijft nog wel verdachte in de zaak, liet de politie zondag weten.
2 apr 12:00
Nou kun je op een luie zondagmiddag natuurlijk lekker Netflix bingwatchen, maar deze prachtige documentaire van de BBC over de geschiedenis van het Berber Koninkrijk Marokko is ook zeker de moeite waard!
1 apr 17:02
De PVV gaat volgend jaar meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam.
1 apr 13:45
De vader van de aan Daesh ontsnapte Laura H. heeft 10.000 euro betaald om haar te bevrijden uit Irak. Hij zegt dat zaterdag in een interview in NRC Handelsblad.
1 apr 10:00
Snapchat heeft een zoekfunctie toegevoegd aan Stories, de feature waarmee gebruikers hun verhalen kunnen delen met anderen.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
siam
derby
tetouan
macron
el jadida
trein
ferrari
teruggekeerd
overreden
wydad
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
turkije
terrorisme
tanger
moord
frankrijk
spanje
rabat
amsterdam
atlas leeuwen