algemeen
18 mrt 20:01
Studenten hebben de afgelopen drie jaar bijna 140 miljoen euro aan boetes moeten betalen omdat ze hun gratis ov-kaart te laat stopzetten.
18 mrt 19:16
Saadeddine Othmani zei dat hij was verrast door zijn benoeming door de Koning als hoofd van de regering.
18 mrt 17:45
In Amsterdam hebben vele honderden mensen gedemonstreerd tegen racisme en discriminatie.
18 mrt 16:01
Abdelilah Benkirane, secretaris-generaal van de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD), zal geen deel uitmaken van Saadeddine Othmani's regering.
17 mrt 19:02
Marokko nam deel aan de 24e editie van de Internationale Reis en Toerisme beurs in Moskou dat plaats vond van 14 tot 16 maart.
17 mrt 13:00
The Daily Show heeft donderdagavond uitgebreid aandacht besteed aan de Nederlandse verkiezingen en met name de rol van Geert Wilders.
17 mrt 8:04
Gebruikers van WhatsApp kunnen straks weer gewoon met een simpele korte tekst hun status aangeven.
16 mrt 18:00
Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft ingestemd met een pro-Turkse demonstratie tegen politiegeweld.
16 mrt 15:13
Ondernemersorganisaties roepen een nieuwe kabinet op te werken aan een beter functionerende arbeidsmarkt met minder risico's voor ondernemers
15 mrt 21:45
De VVD van premier Mark Rutte is met 31 zetels duidelijk de grootste partij gebleven, ondanks tien zetels verlies.
15 mrt 20:01
Dit gaat hier om de zogenaamde "Mesoproterozoïsche periode"
15 mrt 12:58
Het Openbaar Ministerie heeft de zaken van dertien Turkse demonstranten die zondag in Amsterdam werden aangehouden versneld afgedaan.
14 mrt 18:30
DENK-lijsttrekker Tunahan Kuzu heeft afgezegd voor het slotdebat van de NOS voor de Tweede Kamerverkiezingen dinsdagavond.
14 mrt 16:15
Op last van burgemeester Ahmed Aboutaleb en van OM en politie is een Team Grootschalige Opsporing geformeerd om de daders van de gepleegde strafbare feiten tijdens de incidenten aan de Westblaak en de Schiedamse Vest op te pakken.
14 mrt 8:04
De politieke partij DENK en de Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) hebben maandagavond een "constructief gesprek gehad waar kritiek en zorgen zijn gedeeld".
13 mrt 22:24
Burgemeester Ahmed Aboutaleb vindt dat de gemeente, justitie en de politie correct hebben opgetreden bij de rellen rond het consulaat in Rotterdam. Dat zegt hij in een interview met Radio Rijnmond.
13 mrt 15:01
Gisteren brachten al een groot aantal Marokkaanse organisaties, waaronder Landelijk Beraad Marokkanen (LBM) en Unie van Marokkaanse Moskeeorganisaties in Nederland (UMMON), een persbericht naar buiten waarin zij alle Marokkaanse Nederlanders oproepen om woensdag te gaan stemmen.
13 mrt 13:00
Turkse organisaties in Nederland veroordelen de beschuldigingen van de Turkse regering dat Nederland zich schuldig maakt aan nazi-praktijken.
13 mrt 8:04
De EU-buitenlandchef Frederica Mogherini heeft zondag telefonisch contact gehad met zowel minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders als zijn Turkse ambtgenoot Mevlüt Çavusoglu.
12 mrt 20:00
Moskeebestuurders voelen zich onder druk gezet hun achterban aan te sporen op de politieke partij DENK te stemmen, woensdag tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. Dat stelt de Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) zondag.
12 mrt 17:15
Een groot aantal Marokkaanse organisaties, waaronder Landelijk Beraad Marokkanen (LBM) en Unie van Marokkaanse Moskeeorganisaties in Nederland (UMMON), roept alle Marokkaanse Nederlanders op om woensdag te gaan stemmen.
12 mrt 14:45
President Recep Tayyip Erdogan heeft zondag opnieuw uitgehaald naar Nederland.
12 mrt 14:02
Elke zondagavond kijken miljoenen Arabische mannen en vrouwen naar de gedurfde talkshow Kalam Nawaem - letterlijk ‘vrouwenpraat’.
11 mrt 22:37
De Turkse overheid heeft zaterdag onmiddellijk diplomatieke maatregelen tegen Nederland genomen.
11 mrt 20:49
In de omgeving van het Turkse consulaat aan Westblaak in Rotterdam is zaterdag aan het begin van de avond een noodbevel afgekondigd. Dat heeft een woordvoerder van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb gezegd.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
atlas leeuwen
hervé renard
parijs
illegaal
souq
aanhouding
bcij
londen
top
amazon
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
terrorisme
turkije
tanger
moord
frankrijk
amsterdam
spanje
rabat
duitsland