algemeen
12 apr 18:00
Het hoger beroep in het 'minder-Marokkanen-proces' van PVV-voorman Geert Wilders begint eind oktober.
12 apr 15:15
Syriëgangster Laura H. en haar vader hebben woensdag voor de rechtbank in Rotterdam een dringende oproep gedaan om haar vrij te laten.
11 apr 18:33
Het winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp is dinsdagmiddag ontruimd, nadat twee mannen luidkeels iets riepen wat onrust veroorzaakte.
11 apr 17:02
Abdelilah Benkirane heeft zijn aanhangers en andere partijleden opgeroepen om aanstaande donderdag niet deel te nemen aan een protest sit-in, welke op sociale netwerken gelanceerd werd door ontevreden leden van de PJD.
11 apr 13:03
De Hoge Raad heeft dinsdag de veroordeling van Willem Holleeder voor zijn bedreiging van misdaadverslaggever Peter R. de Vries bevestigd.
11 apr 8:04
In Haarlem hebben agenten gisteren in een auto het levenloze lichaam van een 18-jarige inwoner van deze stad aangetroffen.
10 apr 10:35
De Rotterdamse haven is vanaf maandag 10 april tot donderdag 13 april vier dagen het toneel van een grote havenbeschermingsoefening 'Port Defender Rotterdam’.
9 apr 17:00
PVV-leider Geert Wilders heeft de komst van negen nieuwe filmpjes aangekondigd waarin hij 'het gevaar van de islam' en 'de noodzaak tot deislamiseren' uitlegt.
7 apr 16:00
De Nationale ombudsman heeft de Koninklijke Marechaussee op Rotterdam The Hague Airport op de vingers getikt wegens discriminatie tijdens controles van passagiers.
7 apr 8:04
De politie in Enschede heeft donderdagavond vijf mensen aangehouden bij een onderzoek naar drugshandel in het supportershome van VakP in stadion de Grolsch Veste.
6 apr 17:31
Het kabinet gaat zich buigen over een Duitse wet die forse boetes mogelijk maakt voor sociale netwerken met discriminerende uitlatingen.
6 apr 16:45
Zoals wij gisteren reeds meldde is de nieuwe regering van Marokko benoemd, voor het eerst zijn er van de 39 portefeuilles (inclusief hoofd van de regering) er 9 toegewezen aan vrouwen.
6 apr 13:01
Terugkeerders uit Syrië en Irak vormen een risico voor de veiligheid in Nederland. Het gaat dan niet alleen om volwassenen maar ook om kinderen die door hun ouders zijn meegenomen naar Daesh-gebied.
6 apr 8:04
Facebook gaat gebruikmaken van technologie met fotoherkenning om te voorkomen dat intieme foto's, zoals wraakporno, zonder toestemming worden verspreid via Facebook, Instagram en Messenger. Het techbedrijf zet de tool in om ongewenste naaktfoto's automatisch te verwijderen.
5 apr 17:30
Ruimbagage meenemen aan boord van het vliegtuig wordt deze zomer in veel gevallen duurder dan een jaar eerder.
5 apr 14:03
De drie leden van de politieke partij DENK moeten op de zetels in de Tweede Kamer blijven zitten die al voorlopig waren toegewezen.
5 apr 8:05
De Hoge Raad heeft dinsdag grenzen gesteld aan het politieonderzoek naar smartphones van verdachten.
4 apr 16:04
De nieuwe regering zal morgen op audiëntie komen in het Koninklijk Paleis in Rabat.
4 apr 15:05
Bij het meldpunt voor discriminatie op internet MiND zijn in 2016 meer meldingen binnengekomen.
3 apr 18:30
De sergeant van de luchtmacht die zich in 2015 aansloot bij terreurbeweging Daesh is op de nationale terrorismelijst geplaatst. Dat blijkt maandag uit een publicatie in de Staatscourant.
3 apr 16:06
De kickbokser Badr Hari (32) is maandag begonnen aan zijn resterende gevangenisstraf.
3 apr 15:45
Vier verdachten die betrokken zouden zijn bij de mishandeling van twee homo's in Arnhem zondagochtend hebben zich gemeld bij de politie.
3 apr 8:04
Cinéma Arabe opent met de Nederlandse première van The Nile Hilton Incident, die eerder dit jaar werd bekroond met de Grote Juryprijs op het Sundance Film Festival.
2 apr 22:00
Te midden van het groeiende tumult en de oplopende spanningen bij de Istiqlal Partij (IP), eindigde zaterdag de vergadering van de partij met een vechtpartij tussen de aanhangers van de secretaris-generaal, Hamid Chabat en Hamdi Ould Rachid, één van de belangrijkste leden van de partij.
2 apr 18:01
Marokko's nieuw benoemde hoofd van de regering, Saad Eddine Othmani, heeft de lijst van inkomende ministers aan het Koninklijk Kabinet in Casablanca voorgelegd.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
eu
el othmani
marokkaans
sebta
trump
bestorming
festival
siam
tetouan
tv
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
turkije
terrorisme
tanger
moord
frankrijk
spanje
rabat
amsterdam
atlas leeuwen