algemeen
12 sep 17:01
Nederland mag zich volgens meteorologen op gaan maken voor de eerste officiële herfststorm.
11 sep 20:01
In de reeks met Marokko's steden richten wij de spotlights op Marrakech.
9 sep 17:30
De afgelopen jaren zijn meer allochtonen begonnen aan een opleiding binnen de politie. Dat stelt de politie zaterdag in reactie op een artikel in het AD.
9 sep 14:31
De van belangenverstrengeling verdachte adviseur van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan, Saadia A.-T., vecht haar ontslag aan. Dat heeft haar advocaat Richard Korver bevestigd na berichtgeving in Het Parool.
8 sep 13:04
Het kabinet geeft in eerste instantie een half miljoen euro aan noodhulp aan de Rohingya-vluchtelingen uit Myanmar.
8 sep 11:49
Het hoofd de regering, Saad-Eddine El Othmani, ontmoette woensdagavond in Rabat de vertegenwoordigers van de politieke partijen die de meerderheid vormen (PJD, RNI-UC, MP, USFP, PPS).
8 sep 8:04
De twee ambtenaren ontmoetten elkaar gisteren in het hoofdkantoor van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Washington.
6 sep 16:01
Nederland en Groot-Brittannië spelen een grote rol bij verdachte banktransacties die met witwassen te maken hebben. Twee derde van dergelijke transacties in Europa vindt in deze twee landen plaats.
5 sep 17:15
Staatssecretaris Sander Dekker (Onderwijs) veroordeelt de actie van radicalen op het dak van de nieuwe middelbare Islamitische school in de Amsterdamse wijk Nieuw-West.
5 sep 13:03
Europese bedrijven met vitale technologieën moeten bescherming krijgen tegen buitenlandse overnames. Dat heeft Eurocommissaris Margrethe Vestager zaterdag gezegd in Italië.
5 sep 8:03
Japan herhaalde stellig dat zij de separatisten van de Polisario niet erkennen tijdens een werkbezoek dat Hirofumi Nakasone vorige week in Rabat aflegde.
4 sep 19:02
In de reeks met Marokko's steden richten wij elke week de spotlight op een andere stad. We beginnen met de grootste stad van Marokko: Dar al-Bayda, oftewel Casablanca.
4 sep 13:04
De actie op het dak van de nieuwe middelbare Islamitische school in de Amsterdamse wijk Nieuw-West is beëindigd door de politie.
4 sep 8:04
Gelegen op 13 km van Agadir, heeft Aourir een onuitwisbare charme op zijn bezoekers, vooral bij veel buitenlandse toeristen.
3 sep 15:16
Noord-Korea zegt zondag een waterstofbom te hebben getest die op een intercontinentale raket kan worden gemonteerd.
2 sep 18:02
Salé, de tweelingstad van Rabat, gescheiden van Rabat door de Bouregreg rivier, heeft een rijke oude geschiedenis. Verschillende monumenten getuigen van deze oude pracht.
2 sep 16:03
PvdA-partijvoorzitter Hans Spekman zegt dat mensen zijn opgehitst tegen zijn partijgenoot Ahmed Marcouch, de nieuwe burgemeester van Arnhem.
2 sep 10:00
Najib Amhali gaat nog geregeld naar bijeenkomsten voor verslaafden.
1 sep 17:02
De laatste bolwerken in Syrië van de terreurgroep Daesg zijn vermoedelijk eind oktober gevallen.
1 sep 15:01
Een veertienjarige jongen uit Zandvoort is in de nacht van donderdag op vrijdag met de auto van zijn ouders een kebabzaak in zijn woonplaats binnengereden. Een medewerker van het restaurant raakte daarbij gewond.
31 aug 20:15
De gemeente Den Haag zal vrijdag in de gaten houden wat er gebeurt bij het pand waar de stichting Qanitoen een Islamitische boekwinkel heeft.
31 aug 18:02
Toeristische attracties in Amsterdam gaan samen met de politie en hulpdiensten oefenen hoe om te gaan met een (dreigende) aanslag.
31 aug 15:34
De van belangenverstrengeling verdachte adviseur van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan is ontslagen.
31 aug 9:19
De 22-jarige man uit Zevenbergen die vorige week werd opgepakt in verband met terreurdreiging in Rotterdam, heeft volgens zijn advocaat Karianne Bal geen enkel strafbaar feit gepleegd.
30 aug 17:00
Op trottoirs in de Witte de Withstraat en de Meent in Rotterdam worden maatregelen genomen om aanslagen met voertuigen te voorkomen.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
myanmar
rohingya
arrestatie
agadir
uitbreiden
amsterdam
vn
autoriteiten
bende
whatsapp
casablanca
mohammed vi
politie
tanger
marrakech
atlas leeuwen
daesh
spanje
rabat
hervé renard
turkije
aanslag
al hoceima
trump