algemeen
16 jul 14:01
Een documentaire van BBC Arabic blikt terug op de invasie van de Masjid al-Haram moskee in 1979 met niet eerder gepubliceerde getuigenissen.
15 jul 16:02
Na het succes van de internationale tv-serie "Just for gags" zal Marokko eind augustus de eerste editie van het festival 'Juste pour Rire' in Marokko aanbieden.
15 jul 14:01
Criminelen die de Rotterdamse haven gebruiken om drugs het land in te smokkelen gaan steeds gehaaider te werk.
15 jul 10:00
De online reiswebsite, Travel + Leisure, heeft hun nummer 1 plek voor hotels in de MENA regio toegekend aan Kasbah Tamadot in Marokko, die aan de voet van het Atlasgebergte ligt.
14 jul 20:02
De Stichting Islamitisch Onderwijs (SIO) is bezig met de subsidie-aanvraag en juridisch procedures rondom de oprichting van het Cornelius Haga Lyceum.
14 jul 18:00
Staatssecretaris Sander Dekker (Onderwijs) is 'verbaasd' dat een school de moeder van twee leerlingen een schadevergoeding moet betalen omdat haar kinderen het maken van de schoolfoto's hebben gemist.
14 jul 15:34
Abdelhak Nouri is vandaag vanuit Oostenrijk teruggevlogen naar Amsterdam.
14 jul 14:19
Een neefje van Najib Amhali is bijna verdronken tijdens een tuinfeest.
14 jul 9:19
Er is geen sprake van een concrete dreiging rond het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen dat in Nederland wordt gehouden.
12 jul 15:34
De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) kijkt naar het bericht dat er wordt gedreigd met een terroristische aanslag tijdens het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen.
12 jul 13:04
De Nederlandse Syriëganger Marouane B. heeft een Nederlands rapnummer gemaakt en die naar de website Crimesite gestuurd.
12 jul 9:19
Het drinken van koffie is zo slecht nog niet.
11 jul 17:03
Twee neven (beiden uit 1994) die eind 2015 naar Turkije zijn gereisd om zich aan te sluiten bij de gewapende strijd, zijn veroordeeld tot gevangenisstraffen.
11 jul 8:05
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) mag het afgiftetarief dat telecombedrijven elkaar rekenen verlagen.
10 jul 16:01
PVV-leider Geert Wilders reageert woedend op de uitspraak van de rechter, die 500 euro schadevergoeding toewees aan de moeder van twee leerlingen. De kinderen misten het maken van de schoolfoto's omdat dat samenviel met de viering van het Islamitische Offerfeest.
10 jul 14:02
Een school in Den Haag moet de moeder van twee leerlingen een schadevergoeding betalen omdat de kinderen het maken van de schoolfoto's hebben gemist.
10 jul 8:04
Onder een auto in Amsterdam is een explosief ontploft.
9 jul 16:01
Marokko...het heerlijke klimaat, het lekkere eten, de gezellige familiebezoekjes maar vooral ook de wandelingen door de talrijke souks met de o zo leuke spulletjes.
8 jul 17:30
Pak jij binnenkort je koffers om je vakantie bij familie in Marokko door te brengen? En neem je dan ook het liefst zoveel mogelijk mee terug naar huis? Je bent niet de enige!
7 jul 8:05
De Tweede Kamer wil af van de 'klaagsubsidie' voor plaatselijke instanties waar mensen kunnen klagen over discriminatie.
6 jul 19:04
Vrijwel de hele Tweede Kamer staat achter de voordracht van ex-PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch tot burgemeester van Arnhem.
6 jul 17:02
Als onderdeel van het zomerprogramma biedt Royal Air Maroc (RAM) een nieuwe internationale lijn aan tussen Brussel en Al Hoceima.
5 jul 16:45
Geert Wilders is woensdagmiddag aangekomen bij het gemeentehuis van Arnhem, waar hij samen met andere PVV'ers demonstreert tegen de voordracht van Ahmed Marcouch als nieuwe burgemeester van de stad.
5 jul 15:40
Een geweldsdelinquent van Nederlandse afkomst maakt grotere kans op uitnodiging bij sollicitatie dan sollicitanten met een migratieachtergrond met een blanco strafblad.
4 jul 21:01
Op een persconferentie gisteren in Al Hoceima verklaarde de nieuwe stadsgouverneur Farif Chourak dat de autoriteiten hebben besloten om de aanwezigheid van de veiligheidstroepen te onttrekken uit Imzouren en het Mohammed VI plein in Al Hoceima.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
aanslagen
bus
barcelona
voorselectie
frmf
seksueel misbruik
el ahmadi
cambrils
imam
turku
casablanca
mohammed vi
politie
marrakech
tanger
daesh
atlas leeuwen
rabat
turkije
hervé renard
spanje
terrorisme
moord
afrika cup