algemeen
1 feb 16:44
'Sta op tegen haat', 'Pussy grabs back', 'Muslims are people', 'Fear = not the answer'. Dat is een kleine greep uit de leuzen op de spandoeken van de demonstranten woensdagmiddag op het Malieveld in Den Haag.
1 feb 14:01
Marine Le Pen moet minimaal 8500 euro per maand aan salaris en onkostenvergoedingen inleveren omdat ze weigert 298.392 euro te betalen aan het Europees Parlement.
31 jan 20:35
Afgelopen donderdag presenteerde het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) het handboek Hulplijn Radicalisering: Een luisterend oor.
31 jan 11:50
Zes Iraniërs die sinds zaterdag op Schiphol verblijven, vliegen dinsdag in de loop van de middag op kosten van KLM terug naar Teheran.
31 jan 9:20
Het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) heeft geschokt gereageerd op de bloedige schietpartij in een Canadese moskee.
30 jan 23:05
Een voor woensdag in Den Haag geplande demonstratie tegen de reisbeperkingen die president Trump heeft opgelegd, is verplaatst naar het Malieveld.
30 jan 20:29
De gemeente Amsterdam nodigt 'op korte termijn' de Islamitische gemeenschap in de stad uit voor een gesprek, op initiatief van burgemeester Eberhard van der Laan.
30 jan 15:45
Op dit moment adviseert de Nationaal Coördinator Terreurbestrijding en Veiligheid (NCTV) voor Nederland geen extra algemene veiligheidsmaatregelen.
30 jan 15:00
Een meerderheid in de Tweede Kamer wil een hoorzitting over het inreisverbod voor burgers uit zeven islamitische landen dat de Amerikaanse president Donald Trump heeft ingesteld.
30 jan 14:20
Vorige week plaatste Mark Rutte een pagina groot stuk in de kranten gericht 'Aan Alle Nederlanders'.
30 jan 13:30
Premier Mark Rutte heeft vol afschuw gereageerd op de aanslag op een moskee in het Canadese Quebec. Hij heeft maandagochtend namens Nederland medeleven overgebracht aan premier Justin Trudeau van Canada.
30 jan 13:15
Vier grote moskeeën in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht hebben besloten voorlopig de deuren te sluiten tijdens alle gezamenlijke gebedsmomenten. Dat moet voorkomen dat mensen met kwade bedoelingen kunnen binnendringen.
30 jan 12:45
De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) maakt zich na de aanslag op een moskee in het Canadese Quebec ernstige zorgen over de veiligheid van de moskeeën in Nederland. De organisatie roept moskeeën op meer waakzaam te zijn richting de verkiezingen.
30 jan 8:04
Ruim zeventig activisten hebben zondagavond voor de ingang van Schiphol gedemonstreerd tegen het inreisverbod dat president Donald Trump heeft ingesteld voor inwoners van zeven moslimlanden.
29 jan 16:29
Premier Mark Rutte is tegen het Amerikaanse inreisverbod voor inwoners van zeven moslimlanden. Hij wijst het af en betreurt het, zo laat hij zondag weten in een gezamenlijke verklaring met minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken. Partijen hadden Rutte opgeroepen krachtig stelling te nemen.
28 jan 20:50
Een leegstaande villa aan de Oude Rijksstraatweg in Twello is in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgebrand.
28 jan 17:45
Vliegtuigmaatschappij KLM heeft zaterdag zeven passagiers die op weg waren naar de Verenigde Staten geweigerd mee te nemen wegens het inreisverbod dat president Donald Trump heeft ingesteld voor inwoners uit zeven islamitische landen.
27 jan 13:51
België, Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben een akkoord bereikt over de invoering van passagierslijsten voor internationale hogesnelheidstreinen.
26 jan 12:58
oeval speelt een grotere rol bij de vraag waarom mensen zich aansluiten bij een terreurgroep, dan werd aangenomen. Zo belandde een van de leden van de Hofstadgroep daar omdat hij zich verveelde, omdat hij geen stageplek had.
24 jan 18:15
PVV-leider Geert Wilders vindt het 'ondemocratisch en een belediging aan miljoenen kiezers' als zijn partij wordt uitgesloten van de vorming van een coalitie na de verkiezingen. Wilders reageerde daarmee dinsdag op uitspraken van de meeste partijen om de PVV uit te sluiten.
13:15
Mensen die het in Nederland niet bevalt moeten weg gaan. Dat stelt premier Mark Rutte in een interview met het AD. "
11:49
Zodra de winter komt verschijnen ze met hun scooters en hun dampende potten, de verkopers van Babbouch (slakken)!
08:04
DENK eist geld van Sylvana Simons die de politieke partij eind vorig jaar plotseling verliet.
21 jan 16:01
Het wordt een "patriottische lente" in Europa waarbij populistische partijen de macht overnemen tijdens een "democratische en geweldloze politieke revolutie in Europa".
20 jan 20:07
Wilt u aankomende zomer met uw gezin op vakantie naar Marokko en genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft?
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
pvv
boucetta
boekenbeurs
begrafenis
doden
wilders
boksen
kijktip
trump
pro
politie
casablanca
mohammed vi
terrorisme
daesh
marrakech
turkije
amsterdam
moord
tanger
frankrijk
rabat
spanje
discriminatie