algemeen
11 mrt 10:00
Het eerste Nationale Islamdebat heeft vrijdagavond onder grote belangstelling plaatsgevonden.
10 mrt 13:05
De man die donderdagmiddag in Amstelveen uit zijn auto werd gesleurd en werd meegenomen is donderdagavond gewond teruggevonden in de provincie Zuid-Holland. Waar precies wil de politie niet zeggen.
10 mrt 8:05
Tientallen moskeeën roepen de Nederlandse moslimgemeenschap op om volgende week te gaan stemmen.
9 mrt 20:50
Er is geen steun voor een verzoek van PVV-voorman Geert Wilders om de Tweede Kamer direct terug te roepen van verkiezingsreces voor een debat over het voornemen van Turkse ministers ons land te bezoeken. Wilders legde het verzoek donderdag neer bij de andere fractievoorzitters.
9 mrt 18:02
Op Duits verzoek kijkt de Limburgse politie mee uit naar een negentienjarige Duitser uit Herne, die verdacht wordt van de moord op een negenjarig buurjongetje afgelopen maandag.
9 mrt 15:47
De politie en het Openbaar Ministerie (OM) zeggen de hand te hebben gelegd op een schat aan misdaaddata die kunnen leiden tot beslissende doorbraken in lopende strafzaken.
9 mrt 13:30
In afwezigheid van de voornaamste moslim-kritische partijen wordt vrijdagavond in de Essalam Moskee in Rotterdam het eerste Nationale Moslimdebat gehouden.
9 mrt 8:05
Sekam, een koepelorganisatie van Nederlandse filmproducenten, heeft de Nederlandse staat gedagvaard.
8 mrt 17:10
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam wil dat het nieuwe kabinet de Nationale Politie met "zeker 5000 agenten extra" uitbreidt.
8 mrt 14:20
PVV-leider Geert Wilders heeft woensdag bij de Turkse ambassade in Den Haag gedemonstreerd tegen de politieke campagne die de Turkse regering in Nederland wil voeren.
8 mrt 13:50
De Amsterdamse burgemeester wil financieel te hulp schieten bij de uitvaart van de jongen die deze week overleed door het opsnuiven van aanstekergas.
7 mrt 11:20
Artikel 1, de partij van Sylvana Simons, moet op zoek naar een nieuwe voorzitter.
6 mrt 22:32
Een dertienjarige jongen is zondag in Amsterdam overleden na het inhaleren van aanstekergas.
6 mrt 20:44
Het verkiezingsdebat zondagavond tussen acht lijsttrekkers in theater Carré in Amsterdam was een wanvertoning.
6 mrt 13:02
Een Poolse vrouw is in de nacht van zondag op maandag om het leven gekomen nadat ze door meerdere auto's werd aangereden op de A10.
6 mrt 8:05
De politie heeft zondagavond een man uit het asielzoekerscentrum Grave in het Brabantse Velp aangehouden wegens brandstichting. Door de brand die ontstond moesten tientallen bewoners worden geëvacueerd.
5 mrt 19:02
De politie heeft zaterdag een vijftienjarige jongen aangehouden die gewapend met een mes een overval wilde plegen op een tankstation aan de Vaanweg in Rotterdam.
5 mrt 17:01
PVV-leider Geert Wilders zou graag zien dat het hele Turkse kabinet de komende tijd tot ongewenste persoon wordt verklaard, zodat de bewindslieden in Nederland geen campagne kunnen voeren voor een omstreden Turkse referendum.
5 mrt 15:03
De Nederlandse kritiek op een geplande campagne van Turkse ministers in Nederland is desnoods een diplomatieke rel waard.
5 mrt 14:02
In 2070 zal de Islam de meeste aanhangers kennen en alle andere religies voorbij streven, aldus de conclusie die is voortgekomen uit een onderzoek van het Amerikaanse onderzoeksbureau PEW.
3 mrt 22:30
De Nederlandse regering vindt het onwenselijk dat de Turkse autoriteiten een campagnemanifestatie in ons land organiseren.
3 mrt 17:15
De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) gaat partijprogramma's langs de 'Islamitische meetlat' leggen.
3 mrt 16:16
De cultuur binnen de politie moet nodig veranderen.
3 mrt 8:04
Mohammed B., de moordenaar van Theo van Gogh, heeft woensdag een keuken vernield op de terroristenafdeling (TA) van de gevangenis in Vught.
2 mrt 18:13
Op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart waait er een sterke wind uit het westen naar het noorden met windstoten tussen 70 en 90 km/h.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
londen
parijs
illegaal
immigratie
atlas leeuwen
denk
marokkaans
vn
aanslag
aanhouding
politie
casablanca
mohammed vi
marrakech
daesh
terrorisme
turkije
tanger
moord
frankrijk
amsterdam
spanje
rabat
duitsland