algemeen
2 apr 18:01
Marokko's nieuw benoemde hoofd van de regering, Saad Eddine Othmani, heeft de lijst van inkomende ministers aan het Koninklijk Kabinet in Casablanca voorgelegd.
2 apr 15:00
De 32-jarige vrouw die samen met een 34-jarige man was opgepakt nadat een mogelijke betrokkene van een woningoverval in Arnhem was aangereden, is zaterdagavond weer op vrije voeten gekomen. Ze blijft nog wel verdachte in de zaak, liet de politie zondag weten.
2 apr 12:00
Nou kun je op een luie zondagmiddag natuurlijk lekker Netflix bingwatchen, maar deze prachtige documentaire van de BBC over de geschiedenis van het Berber Koninkrijk Marokko is ook zeker de moeite waard!
1 apr 17:02
De PVV gaat volgend jaar meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam.
1 apr 13:45
De vader van de aan Daesh ontsnapte Laura H. heeft 10.000 euro betaald om haar te bevrijden uit Irak. Hij zegt dat zaterdag in een interview in NRC Handelsblad.
1 apr 10:00
Snapchat heeft een zoekfunctie toegevoegd aan Stories, de feature waarmee gebruikers hun verhalen kunnen delen met anderen.
31 mrt 20:03
Een 32-jarige vrouw en een 34-jarige man uit Arnhem zijn donderdagavond gearresteerd nadat een man om het leven was gekomen die hun woning had overvallen.
20:03
Een 36-jarige man uit Breda is donderdag veroordeeld omdat hij zijn ex bedreigde en stalkte, onder andere via zijn statusinformatie in WhatsApp.
19:02
Saad Eddine El Othmani wil geruchten over de spanningen binnen de nieuwe meerderheid uit de wereld helpen.
18:03
In het hoger beroep van het Haagse jihadproces besluit het gerechtshof in Den Haag maandag of de 34-jarige hoofdverdachte Azzedine C. - alias Abou Moussa - de inhoudelijke behandeling van zijn proces in vrijheid mag afwachten.
15:05
Een winkeltripje van PVV-leider Geert Wilders en zijn vrouw in het Belgische Gent heeft de gemeente 13.500 euro gekost.
29 mrt 19:03
De politie heeft woensdag vier jongeren uit Zaandam opgepakt omdat ze in een videoclip die op YouTube staat met wapens zwaaien.
29 mrt 17:30
De Turkse strafzaak tegen columniste Ebru Umar wegens belediging van de Profeet Mohammed (sallallahu alaihi wa sallam) is woensdag opnieuw uitgesteld.
29 mrt 15:34
Het Openbaar Ministerie in Amsterdam heeft bij de Indiase autoriteiten een verzoek ingediend om Shehzad H. uit te leveren, de vader van het vorig jaar in Amsterdam ontvoerde meisje Insiya.
28 mrt 17:04
De Amerikaanse internethandelaar Amazon neemt zijn Arabische branchegenoot Souq.com definitief over.
28 mrt 15:09
Emile Ratelband gaat komende week naar Turkije.
28 mrt 13:02
Een tweede termijn als voorzitter van de Tweede Kamer kan Khadija Arib niet meer ontgaan.
28 mrt 8:04
Geert Wilders zegt dat hij deze week aangifte gaat doen tegen een linkse activiste die zich op Twitter over de PVV-leider had uitgelaten.
27 mrt 18:04
Wat gebeurt er als oorspronkelijke inwoners zelf een minderheid worden in hun wijken en steden? Onderzoeker Maurice Crul van de Vrije Universiteit in Amsterdam gaat de komende vijf jaar onderzoek doen naar de manier waarop de integratie verloopt voor deze 'vergeten groep'.
26 mrt 14:00
De zomertijd is zowel in Nederland als Marokko weer ingegaan.
25 mrt 14:30
David van Reybrouck en Mohamed Bachiri hebben Joris Luyendijk met hun boek Jihad van liefde van de eerste plek van de Boeken Top 10 gestoten.
24 mrt 11:49
Tegen de zeven mannen en drie vrouwen die bekendstaan als de 'krokodillenbende' zijn donderdag door het Openbaar Ministerie celstraffen tot drie jaar geëist.
24 mrt 8:04
DENK-voorman Tunahan Kuzu zegde op het hoogtepunt van de diplomatieke aanvaring tussen Nederland en Turkije mediaoptredens af omdat hij geen trek had in vragen daarover.
23 mrt 22:00
Er komen tientallen nieuwe emoji's aan.
23 mrt 19:01
De Landelijke Recherche is begonnen met opsporingsonderzoeken naar ruim tweehonderd Nederlandse strijders die zich zouden hebben aangesloten bij een van de terreurgroepen in het strijdgebied in Syrië en Irak.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
eu
marokkaans
tv
mimoun mahi
leger
bestorming
festival
trump
parlement
2m
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
turkije
terrorisme
tanger
moord
frankrijk
spanje
rabat
amsterdam
atlas leeuwen