algemeen
28 aug 18:03
Steeds meer Nederlanders kijken Netflix. Een op de drie heeft een abonnement, vooral twintigers, en dat aantal zal voorlopig wel groeien.
28 aug 8:04
Een land in noordelijk Afrika omringd door de Middellandse zee, de straat van Gibraltar en de Atlantische Oceaan, oftewel Marokko.
27 aug 19:02
Elke zomer is het weer zo ver; de trektocht van duizenden Nederlandse Marokkanen naar het land waar hun roots liggen.
25 aug 18:05
De terroristische aanslagen met voertuigen leiden ertoe dat Amsterdam onderzoek doet naar eventuele extra veiligheidsmaatregelen op drukke plekken in de stad.
25 aug 17:17
Een vliegtuig van Turkish Airlines, afkomstig uit Istanbul en onderweg naar Casablanca, verloor net na de start een van de motoren. Het incident veroorzaakte paniek onder de reizigers, onder wie veel Marokkanen waren.
25 aug 15:31
Telegraaf-journalist John van den Heuvel wil dat het TMG-concern de website GeenStijl laat vallen. Dat schrijft hij in een column in de krant.
25 aug 14:16
Lokaal heftige onweersbuien zullen op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus verscheidene gebieden van het Koninkrijk treffen, kondigt het Nationale Meteorologische Directoraat (NMD) vandaag aan.
25 aug 13:01
Het Offerfeest staat weer voor de deur en daarmee is de verkoop van lammeren voor het Offerfeest officieel gestart.
25 aug 9:18
De 27-jarige medewerker van een buitenschoolse opvang in De Bilt die wordt verdacht van kindermisbruik, heeft een zelfmoordpoging gedaan.
24 aug 9:19
De man die in Rotterdam werd aangehouden omdat hij een busje vol met gasflessen bestuurde, had geen banden met terroristen.
23:26
In de omgeving van de Maassilo in Rotterdam heeft de politie woensdagavond een busje met gasflessen erin gestopt. Burgemeester Ahmed Aboutaleb maakte dat bekend.
16:47
Een 47-jarige vrouw uit Leiden moet van de rechter een taakstraf van veertig uur uitvoeren omdat zij minister-president Mark Rutte met de dood bedreigde via Facebook. Ook moet zij zich laten behandelen voor haar persoonlijkheidsproblemen.
14:17
De Amsterdamse politie onderzoekt hoe informatie uit het dossier van de verdachte van de aanrijding in juni bij Amsterdam Centraal Station in handen van GeenStijl terecht is gekomen.
22 aug 9:16
Wegens verboden handel met een Iraans staatsbedrijf is tegen een 54-jarige ondernemer uit Leeuwarden maandag twee jaar celstraf geëist.
21 aug 21:01
De politie houdt extra toezicht op een Islamitische basisschool in Leiden na een actie aan het begin van het schooljaar.
21 aug 14:04
Schrijver Abdelkader Benali en harpiste Lavinia Meijer gaan samen het theater in.
18 aug 10:02
Tien mannen die worden verdacht van deelname aan de gewapende strijd van Daesh, moeten zich volgende maand in de Rotterdamse rechtbank melden.
16 aug 21:15
Het gebiedsverbod voor een deel van Den Haag dat de omstreden imam Fawaz Jneid dinsdag opgelegd kreeg is in strijd met de grondwet.
14 aug 14:03
Mohamed Ben Abdelkader, minister afgevaardigde belast met de hervorming van de overheidsadministratie, onthult in een interview de voorwaarden van zijn hervormingsplan om de disfuncties bij de overheidsdiensten te verhelpen.
14 aug 7:58
'La Fédération de la gauche démocratique' (FGD), een coalitie van drie linkse partijen, heeft opgeroepen tot een nationale mars op 27 augustus in Rabat waarbij zij de vrijlating eisen van gedetineerde Hirak-demonstranten.
11 aug 15:15
Het gaat weer knallen in Scheveningen wanneer daar vanavond de 38e editie van het Internationaal Vuurwerkfestival begint. Acht landen presenteren er hun vuurwerkshows tijdens vier avonden.
10 aug 18:15
Burgemeester Pauline Krikke staat erop dat er geen gebedsdiensten meer worden gehouden in een bedrijfspand in de Haagse Cilliersstraat. Krikke heeft dat donderdag laten weten aan stichting Qanitoen die activiteiten in dat pand houdt.
10 aug 15:02
Lichtgevende spinners van het merk Toys Amsterdam kunnen gevaarlijk zijn voor kinderen.
9 aug 15:01
Vier Amsterdammers van 20 tot 25 jaar zijn opgepakt voor heling en het witwassen van ruim 100.000 euro.
9 aug 10:00
Slecht nieuws voor Disneyfans met een Netflix-abonnement.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
amsterdam
agadir
koning mohammed vi
bcij
eu
onderzoek
uitbreiden
autoriteiten
van der laan
vn
casablanca
mohammed vi
politie
tanger
marrakech
atlas leeuwen
daesh
spanje
rabat
hervé renard
turkije
aanslag
al hoceima
moord