algemeen
23 apr 15:02
De politie heeft zondag twintig mensen aangehouden na een grote vechtpartij bij een tankstation in de Haagse wijk Ypenburg.
23 apr 14:00
Wat is de rol van de vrouw in de Islam? Al jaren wordt er van alles en nog wat beweerd over de moslima. Ze zou onderdrukt zijn en bevrijd moeten worden.
22 apr 18:00
De titel van de 5 mei-lezing van acteur Nasrdin Dchar luidt 'Wat heb ik te vieren?'. Hierin vertelt hij over zijn vader en moeder, die uit Marokko naar Nederland kwamen, en wat hij aan zijn eigen kinderen wil meegeven.
22 apr 15:40
Burgemeester Ahmed Aboutaleb noemt het onzin dat een dubbel paspoort een rol speelt in de problemen rond de integratie.
22 apr 11:30
De Franse fotograaf en regisseur Yann Arthus-Bertrand maakte een nieuwe documentaire, getiteld 'Marokko vanuit de lucht", over het Koninkrijk, in samenwerking met het Marokkaanse Nationale Toerismebureau (ONMT), het 2M-kanaal en de Franse televisie.
20 apr 8:05
Bezoekers die telefoons en andere smokkelwaar de gevangenis binnenbrengen, kunnen in de toekomst worden bestraft met maximaal een half jaar cel of een hoge geldboete.
19 apr 17:03
Saad Eddine el Othmani heeft vandaag zijn eerste ministerraad voorgezeten in Rabat, waar hij aandrong op de noodzaak voor de leden van de regering om de natie en haar burgers te dienen.
19 apr 8:04
Het interview 'Jij ziet er helemaal niet uit als een politieman', over een Marokkaans-Nederlandse politieman die werd gearresteerd door zijn collega's omdat ze niet geloofden dat hij een agent was, is dinsdagavond in de prijzen gevallen bij de bekendmaking van De Tegel.
18 apr 19:02
De PVV werkt aan een voorstel om het hebben van een dubbele nationaliteit onmogelijk te maken.
17 apr 21:15
Saad Eddine El Othmani zal woensdag zijn eerste belangrijke toespraak houden in het parlement.
16 apr 17:15
Honderd Nederlanders worden de komende dagen onderworpen aan allerlei survival-opdrachten.
13 apr 18:15
Peter R. de Vries wil samen met media-ondernemer Jasper van der Schalie een misdaadmuseum oprichten.
13 apr 16:02
De Belgisch-Libanese publicist Dyab Abou Jahjah is zaterdag een van de sprekers op een congres van Palestijnen in Europa in de Rotterdamse Doelen.
12 apr 21:10
Voormalig hoofd van de regering en de leider van de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD), Abdelilah Benkirane, heeft zojuist ontslag genomen van zijn rol als lid van het parlement.
12 apr 20:35
In het onderzoek naar de dood van de achttienjarige man die maandag in Haarlem in zijn auto werd gevonden, heeft de politie woensdag twee woningen in IJmuiden doorzocht.
12 apr 18:00
Het hoger beroep in het 'minder-Marokkanen-proces' van PVV-voorman Geert Wilders begint eind oktober.
12 apr 15:15
Syriëgangster Laura H. en haar vader hebben woensdag voor de rechtbank in Rotterdam een dringende oproep gedaan om haar vrij te laten.
11 apr 18:33
Het winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp is dinsdagmiddag ontruimd, nadat twee mannen luidkeels iets riepen wat onrust veroorzaakte.
11 apr 17:02
Abdelilah Benkirane heeft zijn aanhangers en andere partijleden opgeroepen om aanstaande donderdag niet deel te nemen aan een protest sit-in, welke op sociale netwerken gelanceerd werd door ontevreden leden van de PJD.
11 apr 13:03
De Hoge Raad heeft dinsdag de veroordeling van Willem Holleeder voor zijn bedreiging van misdaadverslaggever Peter R. de Vries bevestigd.
11 apr 8:04
In Haarlem hebben agenten gisteren in een auto het levenloze lichaam van een 18-jarige inwoner van deze stad aangetroffen.
10 apr 10:35
De Rotterdamse haven is vanaf maandag 10 april tot donderdag 13 april vier dagen het toneel van een grote havenbeschermingsoefening 'Port Defender Rotterdam’.
9 apr 17:00
PVV-leider Geert Wilders heeft de komst van negen nieuwe filmpjes aangekondigd waarin hij 'het gevaar van de islam' en 'de noodzaak tot deislamiseren' uitlegt.
7 apr 16:00
De Nationale ombudsman heeft de Koninklijke Marechaussee op Rotterdam The Hague Airport op de vingers getikt wegens discriminatie tijdens controles van passagiers.
7 apr 8:04
De politie in Enschede heeft donderdagavond vijf mensen aangehouden bij een onderzoek naar drugshandel in het supportershome van VakP in stadion de Grolsch Veste.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
oranje
hervé renard
agadir
hakim ziyech
onderzoek
concurrentie
el hajeb
nador
maan
hoofddoek
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
turkije
tanger
terrorisme
atlas leeuwen
rabat
moord
frankrijk
spanje
duitsland