algemeen
16:01
Het nieuws rond de twee geschorste beveiligers van Geert Wilders betreft volgens de Nationale Politie "een oude zaak". Daarmee zegt de politie de kwestie in perspectief te willen plaatsen.
08:03
De populariteit van Snapchat lijkt over zijn hoogtepunt heen.
23 feb 19:40
De politieke partij Artikel 1 van Sylvana Simons is voor de rechter gedaagd door Antidiscriminatiebureau Radar/Art1.
23 feb 15:45
De PVV schort voorlopig zijn publieke activiteiten op, zoals flyeracties. Dat heeft voorman Geert Wilders donderdag bekendgemaakt.
23 feb 8:05
De Nacht van de Vluchteling wordt dit jaar niet alleen in Rotterdam en Nijmegen gehouden, maar krijgt ook een Amsterdamse editie.
22 feb 18:31
Jongeren voelen zich steeds minder aangetrokken tot een godsdienst.
22 feb 13:48
Tot je 18e jaar was je gratis verzekerd bij de zorgverzekeraar van je ouders.
22 feb 13:05
Premier Mark Rutte en minister Stef Blok (Veiligheid en Justitie) hebben woensdagochtend overlegd met PVV-leider Geert Wilders.
21 feb 15:00
Kiezers zoeken op Google vooral naar informatie over de PVV.
20 feb 21:00
Berichtendienst WhatsApp gaat de statusfunctie in een nieuw jasje steken.
20 feb 17:03
De PVV is 'van harte uitgenodigd' om in de grootste moskee van Nederland deel te nemen aan het eerste Nationale Islamdebat.
20 feb 11:48
Als er in Nederland een epicentrum is aan te wijzen voor de opkomst van het populisme, dan is het Rotterdam.
20 feb 8:03
Twee mannen die vals geld wilden uitgeven in de horeca in Tiel zijn in de nacht van zaterdag op zondag door een WhatsApp-groep van horecaondernemers gesnapt. Dat meldt de politie.
19 feb 18:01
Geert Wilders sluit uit dat hij nog meedoet aan het mede door RTL Nieuws georganiseerde verkiezingsdebat in Carré op 5 maart. De PVV-leider heeft dat zondag laten weten nadat RTL Nieuws een interview had gepubliceerd met zijn broer Paul Wilders.
19 feb 14:03
Een baan vinden is niet altijd even makkelijk en zeker als je elke keer wordt afgewezen doet dit je zelfvertrouwen geen goed.
19 feb 10:00
In Den Haag is een zogeheten cybercommissie van start gegaan. Deze moet voorstellen gaan doen over gedragsnormen en de veiligheid van het internet.
18 feb 14:45
In Waalwijk is in de nacht van vrijdag op zaterdag de Molukse moskee Masjid An-Nur beklad met leuzen. Op de voorkant en de zijkant van het gebouw staat met grote letters 'Fuck Allah' en 'Fuck ISIS' geschreven.
18 feb 10:01
Een 32-jarige Tilburger is vrijdag wegens het ronselen van een jonge asielzoeker voor terreurbeweging Daesh in hoger beroep veroordeeld tot twaalf maanden gevangenisstraf, waarvan drie maanden voorwaardelijk.
17 feb 20:50
Het kabinet is zijn opdracht nagekomen om het land uit de economische en financiële crisis te halen. Maar het is er slechts 'deels' in geslaagd om bruggen te slaan naar de samenleving. Dat zei premier Mark Rutte vrijdag op zijn laatste wekelijkse persconferentie voor de verkiezingen.
17 feb 14:19
Willem Holleeder heeft zijn zus Astrid er vrijdagochtend van beschuldigd dat ze de voortgang van zijn strafproces moedwillig saboteert.
17 feb 13:04
Honderden migranten hebben vrijdag wederom de hekken bestormd bij Sebta.
17 feb 8:04
DENK-lijsttrekker Tunahan Kuzu heeft zijn tweede man, Farid Azarkan, aangesproken op de inzet van nepaccounts op sociale media om tegenstanders aan te vallen.
15 feb 14:45
Terugkerende jihadisten uit het strijdgebied in Syrië en Irak vormen een steeds grotere dreiging voor de veiligheid in Nederland.
15 feb 13:04
De gemeente Amsterdam gaat via social media proberen radicaliserende boodschappen te vinden en in te dammen.
15 feb 8:04
De Tweede Kamer wil dat er een limiet komt voor de vrijwillige bijdrage die scholen aan ouders mogen vragen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
pvv
sebta
afrika
rotterdam
wilders
beveiliging
doden
kijktip
jordanie
ministerie
politie
casablanca
mohammed vi
terrorisme
daesh
marrakech
turkije
amsterdam
moord
tanger
frankrijk
rabat
spanje
discriminatie