algemeen
08:04
DENK eist geld van Sylvana Simons die de politieke partij eind vorig jaar plotseling verliet.
21 jan 16:01
Het wordt een "patriottische lente" in Europa waarbij populistische partijen de macht overnemen tijdens een "democratische en geweldloze politieke revolutie in Europa".
20 jan 20:07
Wilt u aankomende zomer met uw gezin op vakantie naar Marokko en genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft?
20 jan 9:19
Mohammed Aloui, oprichter van Quanticapps, heeft applicaties ontwikkeld die het gemakkelijker maakt voor moslims om hun dagelijkse rituelen uit te voeren.
20 jan 9:19
Mohammed Aloui, oprichter van Quanticapps, heeft nieuwe applicaties ontwikkeld die het gemakkelijker maakt voor moslims om hun dagelijkse rituelen uit te voeren.
20 jan 8:04
Gevoelige politie-informatie is op straat komen te liggen omdat de politie oude domeinnamen heeft laten verlopen.
19 jan 20:25
Vandaag werd in de tweede kamer gesproken over de aanpassing van het socialezekerheidsverdrag tussen Nederland en Marokko.
19 jan 17:55
Ook in Nederland zijn komend weekend protesten naar aanleiding van de beëdiging van Donald Trump als de nieuwe president van de Verenigde Staten.
19 jan 14:10
De vorig jaar met haar twee zoons uit Daesh-gebied gevluchte Laura H. (21) uit Zoetermeer ontkent met een opdracht van het kalifaat voor het plegen van een aanslag naar huis te zijn gestuurd.
19 jan 10:34
Netflix blijft stevig aan de weg timmeren, vooral internationaal.
18 jan 15:25
Met een helikopter, speurhonden en agenten op straat is de politie in Rotterdam op zoek naar een ontsnapte gevangene.
17 jan 21:32
Het meisje (13) dat sinds maandag werd vermist, is in goede gezondheid gevonden, meldt de politie dinsdagavond.
17 jan 19:01
De Nederlandse ambassadeur in Denemarken heeft dinsdag zijn excuses aangeboden voor een tweet die hij een dag eerder schreef over de PVV. Henk Swarttouw leek in dat bericht naar de partij te verwijzen als "het beest".
17 jan 16:49
Een grote zoekactie in de bossen rond Zeist en Driebergen naar de dertienjarige Ikram Ammari heeft dinsdag geen resultaat opgeleverd.
17 jan 13:55
Vanaf dinsdagochtend 17 januari vindt er een zoekactie plaats in de bossen omgeving Driebergen-Zeist. Onder andere met de Mobiele Eenheid en in samenwerking met Defensie, wordt gezocht naar de vermiste 13-jarige Ikram Ammari.
16 jan 15:30
Het Stedelijk Gymnasium in Den Bosch vangt maandag leerlingen op nadat een docent op school zelfmoord heeft gepleegd.
16 jan 8:04
Meer dan zeventig landen en internationale organisaties hebben zondag op de vredesconferentie in Parijs herhaald dat alleen een tweestatenoplossing het conflict tussen Israëliërs en Palestijnen kan oplossen.
15 jan 22:19
Nadat eerder deze week de Israëlische vlag halfstok op het Rotterdamse stadhuis hing, was er zondagavond een forse Palestijnse vlag te zien.
15 jan 18:00
Een levensvatbare Palestijnse staat 'dreigt een illusie te worden' doordat Israël doorgaat met het uitbreiden van nederzettingen in bezet gebied.
14 jan 17:30
In de aanloop naar de verkiezingen lijken moslims en migranten wederom weer massaal ingezet te worden door politieke partijen om zieltjes te winnen.
14 jan 10:00
PVV-leider Geert Wilders gedraagt zich, door rechters aan te vallen, net als belagers van agenten met Oud en Nieuw. Dat vindt PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher.
13 jan 21:02
Nooit eerder trok Tropenmuseum Junior in Amsterdam zoveel bezoekers als vorig jaar.
13 jan 12:30
De zwijgzame van terrorisme verdachte Salah Abdeslam uit zich in brieven aan een Franse vrouw.
13 jan 11:24
Een 33-jarige terreurverdachte uit Eindhoven die vorig jaar via Bulgarije naar Syrië wilde reizen is vrijdagochtend op Schiphol aangehouden.
13 jan 8:04
Het onderzoek naar de pesterijen op het Grotiuscollege in Heerlen die leidden tot de zelfmoord afgelopen weekend van een vijftienjarige leerling, gaat zeker drie maanden duren.
1 2 3 > >>

Populaire tags
afrika cup
hervé renard
atlas leeuwen
trump
togo
reizigers
reistip
afrikaanse unie
afrika
gambia
politie
casablanca
mohammed vi
terrorisme
daesh
marrakech
moord
amsterdam
turkije
tanger
frankrijk
moslimdiscriminatie
rabat
duitsland