algemeen
13:48
Tot je 18e jaar was je gratis verzekerd bij de zorgverzekeraar van je ouders.
13:05
Premier Mark Rutte en minister Stef Blok (Veiligheid en Justitie) hebben woensdagochtend overlegd met PVV-leider Geert Wilders.
21 feb 15:00
Kiezers zoeken op Google vooral naar informatie over de PVV.
20 feb 21:00
Berichtendienst WhatsApp gaat de statusfunctie in een nieuw jasje steken.
20 feb 17:03
De PVV is 'van harte uitgenodigd' om in de grootste moskee van Nederland deel te nemen aan het eerste Nationale Islamdebat.
20 feb 11:48
Als er in Nederland een epicentrum is aan te wijzen voor de opkomst van het populisme, dan is het Rotterdam.
20 feb 8:03
Twee mannen die vals geld wilden uitgeven in de horeca in Tiel zijn in de nacht van zaterdag op zondag door een WhatsApp-groep van horecaondernemers gesnapt. Dat meldt de politie.
19 feb 18:01
Geert Wilders sluit uit dat hij nog meedoet aan het mede door RTL Nieuws georganiseerde verkiezingsdebat in Carré op 5 maart. De PVV-leider heeft dat zondag laten weten nadat RTL Nieuws een interview had gepubliceerd met zijn broer Paul Wilders.
19 feb 14:03
Een baan vinden is niet altijd even makkelijk en zeker als je elke keer wordt afgewezen doet dit je zelfvertrouwen geen goed.
19 feb 10:00
In Den Haag is een zogeheten cybercommissie van start gegaan. Deze moet voorstellen gaan doen over gedragsnormen en de veiligheid van het internet.
18 feb 14:45
In Waalwijk is in de nacht van vrijdag op zaterdag de Molukse moskee Masjid An-Nur beklad met leuzen. Op de voorkant en de zijkant van het gebouw staat met grote letters 'Fuck Allah' en 'Fuck ISIS' geschreven.
18 feb 10:01
Een 32-jarige Tilburger is vrijdag wegens het ronselen van een jonge asielzoeker voor terreurbeweging Daesh in hoger beroep veroordeeld tot twaalf maanden gevangenisstraf, waarvan drie maanden voorwaardelijk.
17 feb 20:50
Het kabinet is zijn opdracht nagekomen om het land uit de economische en financiële crisis te halen. Maar het is er slechts 'deels' in geslaagd om bruggen te slaan naar de samenleving. Dat zei premier Mark Rutte vrijdag op zijn laatste wekelijkse persconferentie voor de verkiezingen.
17 feb 14:19
Willem Holleeder heeft zijn zus Astrid er vrijdagochtend van beschuldigd dat ze de voortgang van zijn strafproces moedwillig saboteert.
17 feb 13:04
Honderden migranten hebben vrijdag wederom de hekken bestormd bij Sebta.
17 feb 8:04
DENK-lijsttrekker Tunahan Kuzu heeft zijn tweede man, Farid Azarkan, aangesproken op de inzet van nepaccounts op sociale media om tegenstanders aan te vallen.
15 feb 14:45
Terugkerende jihadisten uit het strijdgebied in Syrië en Irak vormen een steeds grotere dreiging voor de veiligheid in Nederland.
15 feb 13:04
De gemeente Amsterdam gaat via social media proberen radicaliserende boodschappen te vinden en in te dammen.
15 feb 8:04
De Tweede Kamer wil dat er een limiet komt voor de vrijwillige bijdrage die scholen aan ouders mogen vragen.
14 feb 19:28
Een 'aantal jongeren' zat achter de nepprofielen op sociale media van DENK om tegenstanders aan te vallen en reclame te maken voor de eigen partij. Dat heeft DENK-voorman Tunahan Kuzu dinsdag gezegd.
14 feb 14:06
In bijna de helft van de verkiezingsprogramma’s staan voorstellen die lijnrecht ingaan tegen de huidige grondwet en de rechtsstaat.
14 feb 13:05
Bij twee stichtingen in Zuid-Limburg en op andere locaties in de provincie worden wegens vermoedens van witwassen dinsdag doorzoekingen verricht door de politie en de FIOD, onder leiding van het Openbaar Ministerie. In onder meer een gebedshuis wordt gezocht naar bewijsmateriaal.
13 feb 14:19
De foto van de moord op de Russische ambassadeur in Turkije, Andrey Karlov, is maandag uitgeroepen tot de beste foto van het jaar.
13 feb 10:34
De Marokkaans-Amerikaanse NASA wetenschapper Dr. Othmane Benafan is gekozen om een '2017 Presidential Early Career Award' voor wetenschappers en ingenieurs (PECASE) te ontvangen.
12 feb 14:00
Door de ontdekking van 480 miljoen jaar oude fossielen ten noorden van Zagora, is één van de gemeenschappelijke voorouders van weekdieren getraceerd, volgens een studie op 6 februari gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Nature.
1 2 3 > >>

Populaire tags
pvv
boucetta
trump
spanje
whatsapp
wilders
istiqlal
pro
moskee
vluchtelingen
politie
casablanca
mohammed vi
terrorisme
daesh
marrakech
turkije
amsterdam
moord
tanger
frankrijk
rabat
discriminatie
moslimdiscriminatie