algemeen
28 apr 20:15
De Organisatie voor het Verbod van Chemische Wapens (OPCW) heeft berichten ontvangen over 45 aanvallen in Syrië waarbij vermoedelijk gifgas is gebruikt.
27 apr 17:03
Het Constitutionele Hof heeft bekend gemaakt dat de zetel van Abdelillah Benkirane in het parlement nu vrij is, aldus de PJD-website.
27 apr 13:04
Luchtpassagiers in de EU krijgen vaak niet gecompenseerd voor afgelaste of vertraagde vluchten.
26 apr 19:00
Een 28-jarige Marokkaanse asielzoeker moet vier jaar de cel in.
26 apr 10:35
Op zondag 23 april presenteerde het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) de handreiking ‘In gesprek met ouders over radicalisering’.
26 apr 8:05
De inlichtingendiensten AIVD en MIVD bewaren structureel gegevens die ze eigenlijk zouden moeten vernietigen. Dat schrijft de Commissie Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (CTIVD) in een dinsdag verschenen rapport.
25 apr 19:30
Een heftige zaak, de kortgedingrechter in Alkmaar doet op 12 mei uitspraak in een zaak die draait om de vraag of een twaalfjarig kankerpatiëntje tegen zijn wil verder moet worden behandeld voor zijn ziekte.
24 apr 21:16
Het hoofd van de regering, Saad Eddin El Othmani, heeft vandaag eerste gesprekken gehad met de belangrijkste vakbonden, met als doel de sociale dialoog met de sociale partners te versterken.
24 apr 18:00
Nederland moeten stoppen met het uitzetten van gezinnen met jonge kinderen naar Afghanistan.
24 apr 13:05
Sylvana Simons hoeft geen schadevergoeding te betalen aan de stichting achter haar voormalige politieke partij DENK.
23 apr 15:02
De politie heeft zondag twintig mensen aangehouden na een grote vechtpartij bij een tankstation in de Haagse wijk Ypenburg.
23 apr 14:00
Wat is de rol van de vrouw in de Islam? Al jaren wordt er van alles en nog wat beweerd over de moslima. Ze zou onderdrukt zijn en bevrijd moeten worden.
22 apr 18:00
De titel van de 5 mei-lezing van acteur Nasrdin Dchar luidt 'Wat heb ik te vieren?'. Hierin vertelt hij over zijn vader en moeder, die uit Marokko naar Nederland kwamen, en wat hij aan zijn eigen kinderen wil meegeven.
22 apr 15:40
Burgemeester Ahmed Aboutaleb noemt het onzin dat een dubbel paspoort een rol speelt in de problemen rond de integratie.
22 apr 11:30
De Franse fotograaf en regisseur Yann Arthus-Bertrand maakte een nieuwe documentaire, getiteld 'Marokko vanuit de lucht", over het Koninkrijk, in samenwerking met het Marokkaanse Nationale Toerismebureau (ONMT), het 2M-kanaal en de Franse televisie.
20 apr 8:05
Bezoekers die telefoons en andere smokkelwaar de gevangenis binnenbrengen, kunnen in de toekomst worden bestraft met maximaal een half jaar cel of een hoge geldboete.
19 apr 17:03
Saad Eddine el Othmani heeft vandaag zijn eerste ministerraad voorgezeten in Rabat, waar hij aandrong op de noodzaak voor de leden van de regering om de natie en haar burgers te dienen.
19 apr 8:04
Het interview 'Jij ziet er helemaal niet uit als een politieman', over een Marokkaans-Nederlandse politieman die werd gearresteerd door zijn collega's omdat ze niet geloofden dat hij een agent was, is dinsdagavond in de prijzen gevallen bij de bekendmaking van De Tegel.
18 apr 19:02
De PVV werkt aan een voorstel om het hebben van een dubbele nationaliteit onmogelijk te maken.
17 apr 21:15
Saad Eddine El Othmani zal woensdag zijn eerste belangrijke toespraak houden in het parlement.
16 apr 17:15
Honderd Nederlanders worden de komende dagen onderworpen aan allerlei survival-opdrachten.
13 apr 18:15
Peter R. de Vries wil samen met media-ondernemer Jasper van der Schalie een misdaadmuseum oprichten.
13 apr 16:02
De Belgisch-Libanese publicist Dyab Abou Jahjah is zaterdag een van de sprekers op een congres van Palestijnen in Europa in de Rotterdamse Doelen.
12 apr 21:10
Voormalig hoofd van de regering en de leider van de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD), Abdelilah Benkirane, heeft zojuist ontslag genomen van zijn rol als lid van het parlement.
12 apr 20:35
In het onderzoek naar de dood van de achttienjarige man die maandag in Haarlem in zijn auto werd gevonden, heeft de politie woensdag twee woningen in IJmuiden doorzocht.
1 2 3 > >>

Populaire tags
eu
el othmani
marokkaans
trump
sebta
bestorming
parlement
tv
mules
radicalisering
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
turkije
terrorisme
tanger
moord
frankrijk
spanje
rabat
amsterdam
atlas leeuwen