algemeen
19:35
De man die de zelfmoordaanslag in Manchester uitvoerde, is vermoedelijk de 22-jarige Salman Abedi.
15:00
In Den Haag is het Spui, een straat in het het centrum van de stad, afgesloten vanwege een verdacht pakketje in een auto.
12:57
Amsterdam is woensdag bij de publieke bijeenkomsten in de stad rond de finale van Ajax waakzaam op een eventuele terreurdreiging.
09:28
Het dreigingsniveau in ons land blijft na de aanslag van maandagavond in Manchester onveranderd.
22 mei 15:10
De PvdA van Lodewijk Asscher is niet beschikbaar voor een coalitie met VVD, CDA, D66 en SP.
20 mei 12:00
De ramadan komt er weer aan en om deze speciale maand ook éxtra speciaal te maken voor de kinderen hebben wij wat leuke DIY tips voor jullie verzameld.
19 mei 10:58
Agenten in Rotterdam zijn bedreigd door aanhangers van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
18 mei 20:30
Ali B heeft “heel veel vragen” voor PVV-leider Geert Wilders en wil daarom graag om de tafel met de politicus.
18 mei 16:10
Minister Stef Blok (Veiligheid en Justitie) is tegen hoofddoekjes bij de politie.
18 mei 11:26
De Amsterdamse politieleiding overweegt om een hoofddoekje toe te staan voor agentes.
17 mei 19:38
Een 19-jarige man die was veroordeeld omdat hij had geprobeerd uit te reizen naar Syrië, is vorige week aangehouden op de vliegbasis Volkel.
14 mei 0:09
In Turkije zijn 23 Turkse toeristen om het leven gekomen door een busongeluk vlakbij de stad Marmaris, een populaire toeristenbestemming.
13 mei 11:50
Het BBC programma 'Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby' maakte een indrukwekkende aflevering van het werk achter de schermen van het wereldberoemde Royal Mansour hotel in Marrakech.
12 mei 17:46
Het Amerikaanse plan om mogelijk laptops en tablets te gaan verbieden in de handbagage op vluchten vanuit de EU naar de VS leidt tot bezorgdheid in Europa.
12 mei 17:16
De politie heeft vrijdagmiddag in Amsterdam-Zuidoost op basis van verkeerde informatie schoten gelost bij de aanhouding van vier verdachten.
11 mei 17:26
Een recordaantal van ruim 26.500 vwo'ers hebben donderdag geklaagd over het examen Nederlands, maakte het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) bekend.
11 mei 17:23
Het Erasmus MC in Rotterdam is weer helemaal vrijgegeven door de hulpdiensten.
10 mei 21:00
Als het aan het Openbaar Ministerie ligt gaan twee mannen uit Dordrecht elk negentien jaar de gevangenis in wegens moord. De twee zouden een 24-jarige plaatsgenoot hebben gedood in een eerwraakzaak.
10 mei 15:30
Twaalf meisjes van een school in het Noord-Brabantse Eersel hebben aangifte gedaan van aanranding.
9 mei 13:15
Een moslima die tijdens een werktraining weigerde haar gezichtsbedekkende kleding (niqab) af te doen, mocht worden gekort op haar bijstandsuitkering.
9 mei 12:00
Op instructie van Koning Mohammed VI gaat Marokko door met de bemiddeling om een politieke oplossing voor het Libische conflict te vinden, zei minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita gisteren.
7 mei 19:45
De politie heeft zondag in Tilburg veertien personen aangehouden bij een betoging van de anti-Islamitische organisatie Pegida.
7 mei 17:15
De mobiele eenheid heeft zondagmiddag na afloop van de door Feyenoord verloren wedstrijd bij Excelsior meerdere keren ingegrepen in het centrum van Rotterdam.
5 mei 19:01
Meer dan honderd Nederlandse vrouwen, onder wie veel journalisten, roepen bedrijven die adverteren op de websites GeenStijl en Dumpert op om 'kritisch na te denken over de vraag of hun advertentiebeleid overeenkomt met de waarden van hun onderneming'.
5 mei 16:00
Als de Turkse regering een referendum gaat houden over herinvoering van de doodstraf, dan zou daarover in Nederland niet mogen worden gestemd. Dat vindt demissionair vicepremier Lodewijk Asscher.
1 2 3 > >>

Populaire tags
manchester
hervé renard
oranje
hakim ziyech
donald trump
toerisme
zelfmoordaanslag
yassin ayoub
demonstraties
pjd
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
turkije
terrorisme
tanger
frankrijk
moord
rabat
spanje
atlas leeuwen
amsterdam