buitenland
29 May 19:45
De Islamitische Staat heeft tientallen nationaliteiten binnen de gelederen maar vooral Marokkanen en Tunesiërs moeten het ontgelden.
29 May 19:00
Bouchaib Arroub, generaal in het Marokkaans leger en commandant van de zuidelijke zone, heeft instructies gegeven om de veiligheid langs de oostelijke landsgrenzen te verhogen.
29 May 17:37
Een pedofiel is afgelopen weekend op heterdaad betrapt toen hij een meisje seksueel probeerde te misbruiken.
29 May 17:12
Vrouwen en een verbod op autorijden... Je zou denken dat het alleen in Saudi-Arabië voor komt maar niets is minder waar.
29 May 16:54
Bij een sjiitische moskee in Saudi-Arabië is vrijdag een zelfmoordbomaanslag gepleegd. Vier mensen zijn daarbij om het leven gekomen, melden de autoriteiten.
29 May 13:30
De 10-jarige Doaa heeft een dag meegemaakt om niet snel te vergeten. Ze ontmoette in Brussel VN-baas Ban Ki-moon.
29 May 12:57
Het broertje van de in Jemen omgekomen Marokkaanse piloot Yassine Bahti zit in de gevangenis maar mag daar dankzij koninklijke gratie uit.
29 May 12:43
Het dodencijfer als gevolg van de al weken aanhoudende hittegolf in India is vrijdag opgelopen tot 1826.
28 May 21:15
De 28-jarige Marokkaan Taoufik Chtouki (foto) is in Italië uitgegroeid tot een held nadat hij vorige week een toerist uit een rivier redde in Florence.
28 May 19:17
Verschillende Marokkaanse veiligheidsdiensten worden versterkt met beestachtige voertuigen die hen moeten helpen de veiligheid in het land te waarborgen.
28 May 15:41
Een Joods-Nederlandse holocaustoverlevende, die in door Israël bezet gebied op de Westelijke Jordaanoever woont, wordt toch niet gekort op haar AOW. Haar zaak is beslissend voor alle Nederlanders die in deze gebieden wonen.
27 May 21:02
Bijna honderd Marokkaanse burgers zijn sinds 11 mei uit Jemen gehaald. Het land is door een burgeroorlog levensgevaarlijk geworden voor buitenlanders.
27 May 19:30
Een Marokkaanse man is in zijn kapperszaak in Marrakech gearresteerd voor de moord op zijn 22-jarige vriendin.
27 May 18:01
In een poging fraude in te perken heeft het ministerie van Onderwijs een strenge regel ingevoerd: mobiele telefoons en andere apparaten zijn strikt verboden in examencentra.
27 May 17:34
Artikel over dubbele standaard, kromme wetgeving en stilzwijgen van media en politici in 3, 2, 1...
27 May 15:38
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan gaat de Turkse regering vragen de hoogste islamitische geestelijke van het land een privévliegtuig te geven.
26 May 17:45
De film Much Loved, over vier gemarginaliseerde prostituees, heeft nogal wat stof doen opwaaien. Loubna Abidar, een van de hoofdrolspeelsters, krijgt zelfs doodsbedreigingen.
26 May 15:10
De Masjid Maryam Islamic Center in Debary, Florida, is begonnen met het verstrekken van medische zorg aan mensen met lage inkomens of mensen zonder ziektekostenverzekering.
26 May 13:02
Egypte heeft de grensovergang met Gaza dinsdag opengesteld, zodat Palestijnen die in Egypte zijn gestrand naar huis kunnen terugkeren.
26 May 12:42
De Australische regering komt binnen enkele weken met een wetsvoorstel dat de regering de bevoegdheid geeft om het Australische staatsburgerschap af te nemen van mensen met een dubbele nationaliteit die worden verdacht van terrorisme.
26 May 12:35
De Israëlische ex-premier Ehud Olmert is maandag tot acht maanden cel veroordeeld wegens het aannemen van geld van een Amerikaanse zakenman toen hij burgemeester en minister was.
25 May 21:45
Taoufik Chtouki is een 28-jarige Marokkaan en heeft in Florence met gevaar voor eigen leven een Franse toerist gered.
25 May 21:04
Het bezoek van koning Mohammed VI aan Senegal heeft een naar smaakje gekregen nadat lijfwachten betrokken waren bij een opstootje.
25 May 19:55
De vader van de Marokkaanse piloot Yassine Bahti reageert op geruchten over een financiële vergoeding vanuit Saudi-Arabië nadat zijn zoon in Jemen omkwam.
25 May 15:47
Een Tunesische militair heeft maandag op een kazerne in de hoofdstad Tunis het vuur geopend op zijn collega's.
1 2 3 > >>

Populaire tags
fifa
sepp blatter
discriminatie
jemen
haatcampagne
moskee
much loved
rabat
nabil ayouch
zwitserland
islam
islamitische staat
amsterdam
zionisten
palestina
syrië
moord
frankrijk
den haag
polderjihad
politie
rotterdam
marokkanen
marrakech
mohammed vi