buitenland
27 Mar 22:20
Drie Fransen zijn gisteren in Marokko schuldig bevonden aan verschillende terreur aanklachten.
27 Mar 21:30
Marokko heeft zes vliegtuigen ingezet om samen met andere Arabische landen Jemen te bevrijden van sjiitische Houthi-rebellen.
27 Mar 20:29
Het Israëlisch Bureau tegen Terrorisme (CTB) stelt regelmatig lijstjes samen met landen waar burgers maar beter niet naartoe kunnen reizen. Onlangs kwam Marokko op zo'n lijstje voor.
27 Mar 19:58
Andrew Gilbertson (foto) stond in de Verenigde Staten terecht voor een bankoverval die hij in 2013 gepleegd zou hebben.
27 Mar 18:04
De Tunesische politie heeft tot dusver 23 mensen gearresteerd in verband met de aanslag op het Bardo-museum vorige week in de hoofdstad Tunis.
27 Mar 17:18
De politie in Frankrijk heeft tot dusverre vier- tot zeshonderd delen gevonden van de 150 mensen die dinsdag bij de crash in de Franse Alpen om het leven kwamen.
27 Mar 16:15
Gasflessen blijven voor de nodige schade zorgen in Marokko. In Meknes hebben de gevaarlijke flessen zelfs voor drie doden gezorgd door een explosie.
27 Mar 15:47
Turkije kan logistieke steun leveren aan de militaire operatie onder leiding van Saudi-Arabië in Jemen.
27 Mar 15:41
Groot-Brittannië gaat het onderzoek naar berichten dat politieagenten kindermisbruikzaken in de doofpot probeerden te stoppen uitbreiden.
27 Mar 15:37
Saudi-Arabië heeft vrijdag luchtaanvallen uitgevoerd op de Jemenitische hoofdstad Sanaa en belangrijke militaire installaties die in handen van sjiitische rebellen zijn.
27 Mar 12:53
De Duitse politie heeft vrijdag huiszoeking verricht in twee huizen van co-piloot Andreas Lubitz.
27 Mar 12:49
Duizenden hebben donderdag in Rabat met een protestactie de confrontatie gezocht met de oproerpolitie toen ze geen toestemming kregen de weduwe van hun spiritueel leider te begraven.
26 Mar 22:00
Bij de vliegramp van de A320 van Germanwings zijn twee Marokkanen om het leven gekomen. Het gaat om het pasgetrouwd stel Asmaa Ouahhoud Alaoui en Mohammed El Tahrioui.
26 Mar 21:03
In Marrakech is een speciale campagne in het leven geroepen om seksuele intimidatie in het openbaar vervoer tegen te gaan.
26 Mar 20:31
Marokko heeft Zweden en Saudi-Arabië opgeroepen om de diplomatieke banden te herstellen zodat het onderling respect en de constructieve samenwerking weer volgens de oude manier voortgezet kan worden.
26 Mar 15:22
Bij een bomexplosie voor het kantoor van een islamistisch tijdschrift in de Turkse stad Istanbul is woensdagavond een redactielid om het leven gekomen en zijn drie andere medewerkers gewond geraakt.
26 Mar 15:17
Lufthansa heeft geen flauw benul wat de copiloot bezielde die eerder deze week een Airbus van Lufthansa's budgetdochter Germanwings moedwillig te pletter liet slaan.
26 Mar 15:05
Saudi-Arabië is woensdag begonnen met luchtaanvallen op de sjiitische Houthi-rebellen in Jemen. Het soennitische koninkrijk zegt 'alles wat nodig is' te zullen doen om de afgezette regering in het buurland te herstellen.
26 Mar 13:59
De copiloot van de Airbus van Germanwings die dinsdag in de Franse Alpen neerstortte zat op dat moment alleen in de cockpit en heeft de fatale duikvlucht bewust ingezet.
26 Mar 13:41
De Verenigde Staten hebben Nederland gevraagd twee gedetineerden uit de omstreden gevangenis Guantanamo Bay op te vangen.
25 Mar 21:29
De Marokkaanse monarch Mohammed VI heeft hart voor sport en in het bijzonder voor voetbal. Hij is zo erg begaan met het lot van een voetbalteam dat hij een van zijn privévliegtuigen aan het team leent.
25 Mar 18:56
Een oude Marokkaan heeft zich bij een politiebureau in Oued Zem, nabij Khouribga, gemeld met een lugubere bekentenis.
25 Mar 15:24
De Antwerpse burgemeester Bart De Wever heeft zich zeer negatief geuit over Berberse Marokkanen in België.
25 Mar 14:51
De van ontucht beschuldigde zwemleraar Jacob V. uit Soest is veroordeeld tot drie jaar cel, waarvan een jaar voorwaardelijk.
25 Mar 14:35
De minister van buitenlandse zaken van Jemen heeft opgeroepen tot een 'onmiddellijke' Arabische interventie in zijn land, om de opmars van sjiitische rebellen te keren.
1 2 3 > >>

Populaire tags
duitsland
germanwings
saudi-arabië
vliegramp
jemen
iran
rotterdam
deurne
moslims
stroomstoring
islam
islamitische staat
zionisten
amsterdam
moord
marokkanen
palestina
syrië
den haag
discriminatie
polderjihad
frankrijk
geert wilders
racisme
mohammed vi