buitenland
12:54
De lichamen van het Syrische jongetje Aylan Kurdi, zijn broertje Galeb en hun moeder worden vrijdag teruggebracht naar de Syrische stad Kobani om daar te worden begraven.
12:50
Europa maakt van de Middellandse Zee een vluchtelingengraf. Dit zei de Turkse president Recep Tayyip Erdogan donderdag.
3 Sep 20:22
'Helderzienden', verkeerde imams en kruidendokters blijven voor problemen zorgen in Marokko.
3 Sep 19:38
De Marokkaanse regering heeft het na jaren van proberen eindelijk voor elkaar gekregen om gokreclames te verbannen van alle audiovisuele media.
3 Sep 18:51
In Frankrijk is de haat tegen de hoofddoek diepgeworteld. Moslima's mogen niet met hoofddoek naar scholen en binnenkort volgen ook de universiteiten.
3 Sep 18:02
De Marokkaanse Vereniging voor de Rechten van de Mens (AMDH) heeft gemeld dat er opnieuw gevallen van doodstraf zijn uitgesproken door Marokkaanse rechters.
3 Sep 17:45
Sinds woensdag heeft Frankrijk voor het eerste meer vrouwelijke ministers dan mannelijke. Dat komt door een nieuwe minister, die van Marokkaanse komaf is.
3 Sep 16:20
Een Russische jongen van zeventien jaar is gestorven nadat hij 22 dagen vrijwel onafgebroken achter zijn computer spelletjes had zitten spelen.
3 Sep 15:24
De Pakistaanse autoriteiten worstelen met de executie van een deels verlamde man.
3 Sep 15:18
De Palestijnse vertegenwoordiging bij de Verenigde Naties (VN) wil dat de Palestijnse vlag bij het VN-hoofdkantoor in New York wordt gehesen.
3 Sep 15:03
Bij ouders van kinderen van basisscholen De Fontein, De Gantel en CBS De Waterlelie in Den Haag is onrust ontstaan over een mogelijke terroristische dreiging.
3 Sep 14:01
Justitie in Frankrijk stopt met onderzoek naar de dood in Frankrijk van de vroegere Palestijnse leider Yasser Arafat.
3 Sep 13:54
Het driejarige Syrische jongetje dat woensdag aanspoelde op de Turkse kust, was met familieleden onderweg naar Canada.
2 Sep 16:50
Zowel ouders als officiële onderzoekers waren verbijsterd over wat ze zagen op een filmpje dat was opgenomen met een tefefoon: een dozijn kinderen van vier tot zes jaar die elkaar zonder terughoudendheid op de dagopvang te lijf gingen.
2 Sep 15:30
Een kersvers jong stel heeft de problemen ondervonden die gepaard gaan bij het gevoelig onderwerp over maagdelijkheid.
2 Sep 14:37
Vorige week hebben Spaanse douaniers een Portugees gearresteerd nadat hij een poging deed om een Marokkaans meisje het land in te smokkelen.
2 Sep 13:57
Een Marokkaanse burger is afgelopen maandag door Algerijnse grenswachten in zijn been geschoten tijdens het oversteken van de grens.
2 Sep 12:46
Een nieuw onderzoek van het Nationaal observatorium voor drugs en verslaving vergroot de zorgen van zorginstellingen in Marokko.
2 Sep 12:21
Een 19-jarige Amerikaan is op bizarre wijze om het leven gekomen toen hij een selfie wilde maken.
2 Sep 11:42
De grote steden in de Verenigde Staten stevenen af op een spectaculaire groei van het aantal moorden in vergelijking met 2014.
1 Sep 20:25
Het huis van de ouders van Ayoub el-Khazzani, de verdachte van de verijdelde aanslag in de Thalys, is dinsdag doorzocht door de Spaanse politie.
1 Sep 18:23
Abdellatif Hammouchi, hoofd van de Marokkaanse directie van Nationale Veiligheid (DGSN), heeft grote plannen om het wagenpark van de Marokkaanse politie te moderniseren en te vernieuwen.
1 Sep 17:35
In een jeugdgevangenis in Salé zijn 26 gewonden gevallen en één dode nadat het complex in brand vloog.
1 Sep 16:08
Een gescheiden man van Marokkaanse komaf is in Frankrijk gearresteerd toen hij betrokken raakte bij een ruzie in het huis van zijn ex.
1 Sep 11:04
Islamitische Staat heeft vier Iraakse piloten geëxecuteerd.
1 2 3 > >>

Populaire tags
discriminatie
geert wilders
marokkanen
marokkaan
veghel
oujda
aylan kurdi
china
militair
familiedrama
islamitische staat
islam
amsterdam
politie
frankrijk
moord
syrië
zionisten
den haag
rotterdam
palestina
racisme
casablanca
marrakech
mohammed vi