buitenland
16:05
Het ministerie van Islamitische Zaken heeft imams opgedragen om zelfmoord door zelfverbranding bespreekbaar te maken in moskeeën.
15:30
De University of Central Florida is op 26 april het toneel geweest van islamofobie en angst.
15:08
In Taounate heeft een bruid zichzelf kort voor haar bruiloft opgehangen.
14:49
Agenten van de Turkse antiterrorismedienst hebben de Turkse journalist Hamza Aktan aangehouden.
14:47
Een paniektelefoontje vanuit de laadruimte van een koelwagen heeft acht vluchtelingen uit hun benarde positie gered.
14:43
De schorsing van zestien Amerikaanse militairen als straf voor het bombardement op een ziekenhuis van Artsen zonder Grenzen (AzG) in Afghanistan is een veel te slappe maatregel in verhouding tot het drama dat de aanval teweeg bracht.
14:37
De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties wil dat de vredesmissie in de Marokkaanse Sahara een jaar wordt verlengd en niet langer wordt stopgezet door Marokko.
29 apr 20:45
De politiechef van Safi en zijn zoon kwamen bijna om door een goedkope boiler van Chinese makelij. Hun situatie is inmiddels stabiel.
29 apr 19:00
De zaak rond 'Mama Fatiha' of Moulat Lbghrir blijft de gemoederen bezighouden in Marokko. Zeker nu er een arrestatie heeft plaatsgevonden.
29 apr 17:14
Terreurbeweging Daesh heeft opnieuw een flink verlies geleden in Marokko. Veiligheidsdiensten ontmantelden daar een cel gelieerd aan de groep.
29 apr 15:59
Voor de tweede keer in een week is vrijdag een ziekenhuis in de Syrische stad Aleppo gebombardeerd.
29 apr 14:15
In de haven van Tanger hebben douanebeambten gisteren een megadrugsvangst gedaan.
29 apr 12:47
De emir van Qatar, sjeik Tamim bin Hamad al-Thani, heeft gisteren ter ere van de komst van koning Mohammed VI een welkomstceremonie gehouden in Doha.
29 apr 12:39
De advocaat van de agent die een Marokkaanse burger in Spanje vijf keer door het hoofd schoot heeft uitgelegd wat zijn cliënt op dat moment bezielde.
29 apr 12:21
Voor het opknappen van de jachthaven van Al Hoceima heeft het verantwoordelijk ministerie 184 miljoen dirham vrijgemaakt.
29 apr 12:03
Voorzitter Frauke Petry van de populistische partij Alternative für Deutschland staat open voor gesprekken met vertegenwoordigers van islamitische verenigingen in Duitsland.
29 apr 12:00
Een brief met daarin een verdacht wit goedje is donderdagavond (lokale tijd) bij Donald Trump in zijn Trump Tower in Manhattan afgeleverd.
29 apr 11:53
De Israëlische militair die vorige maand in Hebron een gewonde Palestijn die op de grond lag doodschoot, werd gedreven door een "verwrongen ideologie".
28 apr 19:30
In Fes zijn twee broers gearresteerd op verdenking van een aanval die leidde tot moord.
28 apr 17:45
Een imam in Marokko is door het ministerie van Islamitische Zaken geschorst omdat hij zich 'mengde in overheidszaken zonder daar het gezag voor te hebben'. De imam ontkent.
28 apr 17:15
De Britse Labour-partij heeft donderdag ex-burgemeester van Londen Ken Livingstone geschorst omdat die antisemitische uitlatingen zou hebben gedaan.
28 apr 16:30
Het Marokkaans parlement bespreekt een wetsvoorstel waarmee frauderende studenten zwaar bestraft kunnen worden.
28 apr 15:21
Alle diensten binnen het Marokkaans leger zijn klaar om in te grijpen op alle situaties waarmee het land geconfronteerd kan worden.
28 apr 13:41
Een 46-jarige vrouw is in Tanger opgepakt wegens het bezitten en de handel in drugspillen.
28 apr 12:29
Nieuwszender Al Jazeera mag geen verslag meer doen in Irak.
1 2 3 > >>

Populaire tags
turkije
spanje
kinderen
ebru umar
zelfverbranding
zelfmoord
kenitra
tanger
steekpartij
recep tayyip erdogan
politie
daesh
amsterdam
casablanca
islam
terrorisme
frankrijk
syrië
mohammed vi
parijs
moord
marrakech
moslimdiscriminatie
isis