buitenland
31 Oct 21:59
Eisen van Israëlische kolonisten om Palestijnen uit bussen te weren 'rieken naar apartheid'. Dat heeft de Israëlische minister van justitie Tzipi Livni gezegd in een interview met de Israëlische legerradio.
31 Oct 17:37
Nabil Sbai houdt er een opmerkelijke hobby op na. Hij doet zich graag voor als niemand minder dan koning Mohammed VI.
31 Oct 17:27
In Marokko is een nieuw schandaal ontstaan na de ontdekking van een locatie voor de productie van pornografische films.
31 Oct 17:21
De Franse justitie heeft een opmerkelijke zaak in behandeling. Frankrijk heeft een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de 25-jarige Hassan. Die heeft echter zelfmoord gepleegd, aldus zijn familie.
31 Oct 16:56
Na meer dan tien maanden na de lancering van nieuwe financiële rechten heeft de Marokkaanse regering een goed initiatief doorgevoerd dat weduwen en hun kinderen moet helpen.
31 Oct 16:47
Een Marokkaanse moslim uit Arazan, een klein dorpje op enkele kilometers van Taroudant, weet hoe je een belofte moet nakomen. Zijn verhaal is hartverwarmend.
31 Oct 15:27
Omar, Zach en Devin waren benieuwd naar hoe erg islamofobie heerst na de aanval in Ottawa. Daarom bedachten ze een experiment, maar dat liep niet zoals verwacht.
31 Oct 11:28
Een dorpje buiten Montpellier in het zuiden van Frankrijk verbiedt het mensen om zich in het openbaar te verkleden als clowns.
30 Oct 20:40
Israël heeft donderdag zijn ambassadeur uit Zweden teruggeroepen. Het land ging hiertoe over uit protest tegen de Zweedse erkenning van de staat Palestina eerder op de dag.
30 Oct 20:36
De Pakistaanse Nobelprijswinnares Malala Yousafzai doneert de vijftigduizend dollar (ruim 39 duizend euro) prijzengeld die bij de Wereld Kinderenprijs hoort aan de wederopbouw van een school van de Verenigde Naties in de Gazastrook.
30 Oct 13:49
Koning Mohammed VI heeft de Marokkaanse diplomatieke en consulaire diensten in Frankrijk opgedragen om de nodige maatregelen te treffen voor een gezinshereniging.
30 Oct 12:27
Wie in Marokko de hammam in duikt doet er goed aan even goed om zich heen te kijken. Een vrouw is namelijk gearresteerd wegens het maken van foto's van naakte vrouwen.
30 Oct 11:55
Zweden heeft donderdag een onafhankelijke Palestijnse staat erkend.
30 Oct 11:40
De Islamitische Staat heeft in Irak opnieuw een bloedbad aangericht.
30 Oct 11:20
De politie in Israël heeft een Palestijn doodgeschoten die verdacht werd van een aanslag op een ultrarechtse joodse activist in Jeruzalem.
29 Oct 11:16
Marokkaanse veiligheidsdiensten hebben drie mannen gearresteerd omdat zij zich bij de Islamitische Staat wilden aansluiten.
28 Oct 20:37
Het Israëlische openbaar ministerie gaat onderzoek doen naar een besluit van minister van defensie Moshe Yaalon waardoor Palestijnse arbeiders die vanuit de Westoever naar Israël reizen voor hun werk niet langer samen met Israëlische kolonisten in bussen kunnen reizen.
28 Oct 18:22
Soms vraag je je af waar mensen mee bezig zijn als ze op zoek naar geluk hun eigen leven en dat van hun kroost in gevaar brengen.
28 Oct 17:40
Een verschrikkelijk familiedrama heeft in de Italiaanse stad Rome voor opschudding gezorgd. Daarbij werden twee kinderen gedood.
28 Oct 16:58
Marokko heeft ernstige zorgen over de escalatie van de illegale praktijken van de zionisten in Jeruzalem en in het bijzonder bij moskee Al Aqsa.
28 Oct 15:21
In Ksar El Kebir werd bij toeval een onbekend graf ontdekt in de buurt van een markt. Autoriteiten zoeken uit uit welk jaar de botten dateren.
28 Oct 13:11
Een 15-jarige jongen heeft maandag tijdens de les zijn lerares Duits doodgeschoten in Estland.
28 Oct 13:01
Jordanië gaat een spoedzitting aanvragen van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties over de escalerende situatie in Oost-Jeruzalem.
27 Oct 12:42
Verschillende veiligheidsdiensten in Kenitra en andere steden hebben een slag geslagen in de strijd tegen de handel in harddrugs.
27 Oct 12:16
Een bejaarde man is dit weekend door zijn eigen vlees en bloed om het leven gebracht in de economische hoofdstad van Marokko.
1 2 3 > >>

Populaire tags
baby
frankrijk
rotterdam
vondeling
polderjihad
terrorisme
islamitische staat
utrecht
marokkaan
kinderen
islam
arabische lente
syrië
moord
zionisten
marokkanen
racisme
amsterdam
palestina
geert wilders
den haag
gezondheid
discriminatie
casablanca
mohammed vi