buitenland
19:15
Enkele kandidaten die voor de Partij van Renaissance (Wedergeboorte) en Deugd (PRV) uitkomen hebben met boerka geposeerd op verkiezingsaffiches.
19:03
Wat doe je als koning wanneer je een uitnodiging ontvangt van 'normale burgers' uit je land? Vriendelijk afzeggen zouden de meesten doen, maar niet als je Mohammed VI van Marokko heet.
18:26
Een Fransman heeft donderdag zijn woede botgevierd op de producten in een Apple Store in de stad Dijon.
18:20
Iran beweert dat het een Amerikaanse drone heeft nagemaakt.
18:18
Bij luchtaanvallen in het noordoosten van de stad Aleppo, waar een hevige strijd woedt tussen rebellen en regeringstroepen, is zaterdag een ziekenhuis gebombardeerd.
18:15
De komst van talrijke vluchtelingen naar Duitsland drijft er de werkloosheid niet op.
18:11
Aan het dodelijke ongeval vrijdagavond laat op de A2 bij Best blijkt een kilometerslange spookrit van een 84-jarige bestuurder vooraf te zijn gegaan.
18:06
De EU-landen slaan de handen ineen om zo snel mogelijk het klimaatakkoord van Parijs te kunnen ratificeren.
30 sep 19:14
De vermeende verkoop van opblaasbare en siliconen lustpoppen op een grote markt in Casablanca blijkt vooralsnog een hoax te zijn.
30 sep 18:30
Het Hof van Beroep in Marrakech heeft zwaardere straffen uitgesproken in de groepsverkrachtingszaak van Khadija, die later zelfmoord pleegde.
30 sep 17:48
VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon zal tussen 7 en 18 november deelnemen aan de internationale milieutop COP22, gehouden in Marokko.
30 sep 17:35
Het Hof van Beroep in Rabat heeft de uiteindelijke beslissing over het lot van een Italiaanse pedofiel uitgesteld.
30 sep 17:03
De rijke en bekende Marokkaanse zakenman Brahim Zniber is donderdagavond overleden.
30 sep 16:29
De boerka is voortaan in Bulgarije verboden. Wie nog langer een boerka of andere gezichtsbedekking draagt, moet vrezen voor een boete van een paar honderd euro of een korting op zijn of haar uitkering.
30 sep 16:25
De Filipijnse president Rodrigo Duterte, ook bekend van zijn uitbarstingen richting de Amerikaanse president Barack Obama, vindt het niet erg om vergeleken te worden met Hitler.
30 sep 16:22
Saudi-Arabië veroordeelt de Amerikaanse 11 septemberwet, die het mogelijk maakt dat slachtoffers en nabestaanden van de aanslagen de oliestaat aanklagen.
30 sep 13:28
Nisrine en Nabil Zoufir zijn weer thuis na een hectische week waarin hun pasgeboren baby werd ontvoerd.
30 sep 13:14
De rechtbank van Kenitra heeft zich uitgesproken over een bizar gezinsdrama in de regio. Een agent doodde daar zijn echtgenote en stiefmoeder met dienstwapen.
30 sep 12:58
Marokko heeft een fonds opgericht waarmee een compensatieregeling in praktijk gebracht moet worden.
29 sep 19:15
Na een jarenlange detentie in de beruchte Guantanamo Bay gevangenis is Lahcen Lkassrien opnieuw vastgezet.
29 sep 18:31
De Marokkaanse overheid heeft officieel geen diplomatieke banden met de schurkenstaat Israël maar stuurt uit beleefdheid een vertegenwoordiger naar Israël om de begrafenis van Shimon Peres bij te wonen.
29 sep 17:45
De Palestijnse president Mahmoud Abbas woont naar het zich laat aanzien vrijdag de begrafenis bij van de voormalige Israëlische staatsman en ex-president Shimon Peres.
29 sep 17:19
Drie Marokkaanse ambassadeurs weigeren hun posten te verlaten nadat de overheid een herschikking had doorgevoerd van het ambassadeursbestand.
29 sep 16:30
Marokko is goed op weg om een betere infrastructuur te realiseren. Zeker nu de overheid bekendmaakt dat er nieuwe wegen worden aangelegd.
29 sep 15:33
Een man in Marokko heeft zich tot de media gewend in de zoektocht naar zijn ouders.
1 2 3 > >>

Populaire tags
shimon peres
belgie
ontvoering
baby
israel
zionisten
duitsland
palestina
bizar
ongeluk
politie
casablanca
terrorisme
daesh
amsterdam
frankrijk
moslimdiscriminatie
mohammed vi
marrakech
moord
parijs
turkije
islam
tanger