buitenland
12:20
De Hitler-komedie Er Ist Wieder Da is een succes in de Nederlandse bioscopen. De film werd in het eerste weekeinde bezocht door 20.000 bezoekers, heeft distributeur Dutch FilmWorks bekendgemaakt.
12:15
Met een bezoek aan een moskee in een moslimenclave in hoofdstad Bangui heeft paus Franciscus maandag in de Centraal-Afrikaanse Republiek (CAR) zijn reis in Afrika afgesloten.
12:11
In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek zijn zondagavond opnieuw huiszoekingen uitgevoerd in het onderzoek naar de aanslagen in Parijs.
12:05
Israël schort de contacten met instellingen van de Europese Unie die betrokken zijn bij het vredesproces met de Palestijnen op.
28 Nov 21:05
De Marokkaanse autoriteiten hebben in Oujda drie mensen gearresteerd op beschuldiging van het plannen van terroristische activiteiten.
28 Nov 19:32
In Salé, nabij Rabat, heeft de politie een opmerkelijke arrestatie gedaan. Een jongeman deed zich namelijk voor als de persoonlijke stylist van Mohammed VI.
28 Nov 18:59
Bij een schietpartij in de Cornelis Outshoornstraat in Amsterdam Nieuw-West is zaterdagmiddag een nog onbekende man omgekomen.
28 Nov 17:57
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zegt dat het neerhalen van het Russische gevechtsvliegtuig hem erg heeft aangegrepen.
28 Nov 17:34
Het Macedonische leger is begonnen met het neerzetten van een hek op de grens tussen Macedonië en Griekenland.
27 Nov 23:02
De Marokkaanse gezondheidszorg kent door ontwikkeling in de afgelopen jaren pieken, maar nog steeds zijn schokkende gebeurtenissen aan de orde van de dag.
27 Nov 22:12
De Britse krant Daily Mail heeft eindelijk foto's weggehaald die Hasna Ait Boulahcen moeten voorstellen.
27 Nov 20:44
Het was even stil rond de prostitutiefilm Much Loved. De première van de film in Tunesië brengt daar voorlopig verandering in.
27 Nov 19:30
In Meknes heeft de plaatselijke politie gisteren een zeer schokkende ontdekking gedaan in een appartement.
27 Nov 18:00
In Casablanca zal morgen een protest in de vorm van een sit-in plaatsvinden tegen een Israëlisch bedrijf in de economische hoofdstad.
27 Nov 17:15
Een groep die is verbonden aan de hackersgroepering Anonymous heeft een site gehackt die Islamitische Staat steunt.
27 Nov 15:54
De Russische president Vladimir Poetin weigert contact met de Turkse president Tayyip Erdogan zolang deze zich niet wil verontschuldigen voor het neerschieten van een Russisch gevechtsvliegtuig.
27 Nov 14:51
Een man is in Meknes veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor de moord op zijn vrouw en dochter.
27 Nov 13:36
Vooraanstaande moslims, joden en christenen zijn onlangs bijeengekomen in het New Yorkse Museum of Modern Art om te praten over een project ter ere van koning Mohammed VI.
27 Nov 12:30
Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) oordeelt dat een baan verliezen omdat je een hoofddoek draagt niet in strijd is met de mensenrechten.
27 Nov 11:39
Tegen een 21-jarige Marokkaanse Belg uit Balen is een straf van twaalf jaar geëist.
27 Nov 10:24
Een kandidate voor de gemeenteraadsverkiezingen in Saidia moet voor de rechter verschijnen. Haar politiek-islamitisch streven bleek slechts een dekmantel.
27 Nov 10:06
Een van de mannen die nog altijd worden gezocht wegens betrokkenheid bij de aanslagen in Parijs, was helemaal niet in die stad toen daar 130 mensen werden vermoord.
27 Nov 09:33
Een lastige klus voor de hulpdiensten op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland vrijdag.
26 Nov 21:24
In de Australische stad Sydney moest een man een verklaring afleggen aan de politie, nadat hij op luidruchtige wijze een spin had doodgeslagen.
26 Nov 19:51
De Grote Moskee van Brussel heeft een aantal poederbrieven gekregen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
moslimdiscriminatie
fes
belgië
moslima
terrorisme
turkije
vluchtelingen
marokkaan
rusland
asielzoekers
islam
daesh
politie
isis
amsterdam
frankrijk
syrië
parijs
moord
casablanca
zionisten
rotterdam
den haag
mohammed vi