economie
19 Dec 10:51
Marokko is een prachtig land voor buitenlandse investeringen, dat beamen bijna alle economisch specialisten. Door deze aantrekkelijkheid verschijnen er regelmatig zogenaamde mega-investeringen die uiteindelijk nep bleken te zijn. Wij zetten de top vijf onder elkaar.
19 Dec 09:38
Medewerkers van Apple-fabrieken in China werken nog altijd onder slechte werkomstandigheden.
18 Dec 16:19
Minister van Energie, Abdelkader Amara, heeft zich uitgesproken over grootse plannen van Marokko.
15 Dec 16:02
Mohammed Islam is pas zeventien jaar maar wist met de handel in aandelen 72 miljoen dollar te verdienen. Hij sloeg zijn slag vooral tijdens zijn schoolpauzes.
12 Dec 09:27
De Marokkaanse luchtmacht heeft een overeenkomst getekend met een van de meest geavanceerde bedrijven Lockheed Martin Aeronautics Co.
12 Dec 08:30
De kans op werk na een mbo-opleiding is de komende jaren iets beter dan met een hbo- of universitair diploma op zak.
10 Dec 15:53
Garages die het vooral moeten hebben van autoreparaties maken zware tijden door.
9 Dec 14:31
De Franse autofabrikant Renault werkt aan vier nieuwe, zeer goedkope modellen. Deze auto's moeten in Marokko geproduceerd worden.
5 Dec 15:33
Het ministerie van Binnenlandse Zaken in Marokko heeft het programma gestart om de taxisector te moderniseren. Een van de maatregelen is meteen een pijnlijke.
4 Dec 09:28
Het aantal mensen dat het eigen risico van de zorgverzekering niet in een keer kan betalen, neemt in snel tempo toe.
2 Dec 18:01
Een Saudisch investeringsbedrijf is van plan 1,5 miljard dollar te investeren in de bouw van de hoogste wolkenkrabber van Europa en Afrika.
2 Dec 16:08
De dalende olieprijs zadelt Saudi-Arabië volgend jaar waarschijnlijk voor het eerst sinds 2009 op met een overheidstekort.
28 Nov 15:12
Een supermarkt op het centraal station in Arnhem laat donderdagmiddag de eerste klant betalen met bitcoins, het virtuele elektronische betaalmiddel.
27 Nov 16:16
Marokko wil in de komende tien jaar voor tweeduizend kilometer aan nieuwe snelwegen bouwen. Het ambitieuze plan is een voortzetting van het goede werk van de afgelopen jaren
26 Nov 18:04
Marokkaanse ne3ne3 (munt), bekend om de indrukwekkende zoete smaak, wordt steeds meer geconsumeerd in Nederland.
21 Nov 17:16
Forbes publiceerde deze week een lijst van Afrikaanse miljardairs. In de lijst zien we zeven Marokkanen terug, onder wie koning Mohammed VI.
21 Nov 13:54
De komst van arbeidsmigranten uit Midden- en Oost-Europa zorgt in een aantal bedrijfstakken voor verdringing van Nederlandse werknemers.
21 Nov 12:11
Verkeersboetes vanaf 225 euro kunnen straks in termijnen worden betaald.
20 Nov 18:08
Marokko positioneert zich als belangrijke economische speler in het Midden-Oosten en Afrika, zegt Andrew Rabens, speciaal adviseur voor wereldwijde jeugdvraagstukken van het Amerikaans ministerie van Buitenlandse Zaken.
20 Nov 14:21
De kosten van obesitas zijn wereldwijd gestegen tot twee biljoen dollar (1,6 biljoen euro) - bijna evenveel als de kosten van roken of de gezamenlijke kosten van gewapend geweld, terrorisme en oorlog.
19 Nov 12:56
Nederland maakt met grote internationale bedrijven jaarlijks honderden gedetailleerde afspraken over het betalen van belastingen in Nederland.
7 Nov 13:52
Een bezoek aan de tandarts of orthodontist wordt vanaf volgend jaar juli goedkoper.
31 Oct 17:52
Het Britse merk voor luxeauto's Aston Martin opent een filiaal in Marokko. Daarmee heeft het land de primeur als het gaat om Afrika.
29 Oct 18:59
Hoe bedoel je crisis? Het aantal miljardairs is sinds het uitbreken van de mondiale economische crisis meer dan verdubbeld.
28 Oct 14:46
Manager financiën van de Wereldbank Bertrand Badre heeft Marokko geroemd om haar economische stabiliteit in tijden van politieke chaos in de Arabische wereld.
1 2 3 > >>

Populaire tags
marrakech
schietpartij
utrecht
rabat
gijzeling
turkije
taliban
australië
huwelijk
familiedrama
islam
zionisten
marokkanen
moord
syrië
arabische lente
palestina
amsterdam
geert wilders
racisme
den haag
islamitische staat
discriminatie
casablanca
mohammed vi