lifestyle
22 aug 20:10
Acteur Achmed Akkabi gaat Glad IJs maken, een korte film over de in Nederland groeiende angst op aanslagen en de impact daarvan op het alledaagse leven.
12 aug 13:02
'Burn Out', de nieuwe film van Nour-Eddine Lakhmari, wordt aan het begin van het schooljaar (2017) in de Marokkaanse bioscopen gepresenteerd. Voor nu moeten we het nog even doen met de filmteaser.
8 aug 19:02
Soundos El Ahmadi doet mee aan het 18e seizoen van het realityprogramma Expeditie Robinson.
6 aug 10:01
India, een land in Zuid-Azië. Een gigantisch groot land dat verschillende culturen, tradities en religies kent.
5 aug 17:30
De Nederlandse acteur Marwan Kenzari gaat mogelijk de rol van schurk Jafar spelen in de live action-versie van de Disney-hit Aladdin. Zijn agent heeft vrijdag een bericht daarover van The Hollywood Reporter bevestigd.
1 aug 17:44
Het is hiermee een van de duurste filmposters die ooit in de geschiedenis is geveild.
31 jul 16:01
Nadat Taliani twee weken geleden in Frankrijk slachtoffer was van een mysterieus ongeluk, is hij afgelopen nacht gearresteerd in Tunesië.
15:59
In sommige landen hoort afdingen er gewoon bij, dat is niet gek en je hoeft je er ook niet voor te schamen.
21 jul 8:02
Salman Khan en co-actrice Katrina Kaif zijn op dit moment voor filmopnamen in Marokko voor de film 'Tiger Zinda Hai'.
18 jul 8:00
De Marokkaanse zanger, die onder toezicht staat en een elektronische enkelband draagt in Frankrijk, zal binnenkort een nieuw nummer uitgeven en volgens zijn zaakwaarneemster zit er ook een bruiloft aan te komen.
9 jul 12:00
De Nederlandse rapper Ali B is binnenkort voor het eerst te zien in een filmrol. Hij vertolkt een belangrijke bijrol in het Belgische misdaaddrama Patser.
6 jul 15:05
Dit zijn publiekelijke stranden en er wordt geen entree voor geheven.
3 jul 17:03
Ali B neemt Ronnie Flex en Boef vanavond mee naar Amsterdam waarbij zij aanschuiven in de eerste RTL Summer Night. Dat maakte RTL maandag bekend.
3 jul 11:50
De Marokkaanse filmmaker Nabil Ayouch werd afgelopen week de eerste Marokkaan die een levenslang lidmaatschap kreeg uitgereikt voor de 'Academy of Motion Picture Arts and Sciences'.
2 jul 12:00
Na maandenlange voorbereidingen was het zaterdagavond eindelijk zover.
30 jun 10:35
Cristiano Ronaldo zag gisteren voor de eerste keer zijn tweeling en op de foto zien we de Portugees vertederd naar ze kijken.
29 jun 10:34
Ali B heeft woensdagmiddag de Ali B Muziekids Studio geopend in Almere.
27 jun 18:00
Op haar Snapchat account plaatste Dounia Batma haar felicitaties voor Eid Ul-Fitr en nam van de gelegenheid gebruik om een foto van haar dochter Ghazal in een schattig bloemetjesjurkje te publiceren.
26 jun 19:01
De beroemde Marokkaanse zangeres Asma Lmnawar staat in november in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.
09:19
Ter gelegenheid van de release van het tweede seizoen van 'Queen Sugar' hield Oprah Winfrey een etentje met Marokkaanse gerechten.
18 jun 10:00
Nieuw-Zeeland is een land vol met schilderachtige stranden, uitgestrekte graslanden, serene meren en nog veel meer.
11 jun 14:02
Zoals de meeste van jullie wel weten werd seizoen 5 van de populaire Amerikaanse serie 'Prison Break' voor een deel gefilmd in de Ouarzazate regio.
11 jun 12:01
Er is haast geen betere vakantie dan een vakantie op een paradijselijk eiland met kristalheldere wateren, geweldige koraalriffen en ruim voldoende lokaal halal eten!
6 jun 9:19
De Canadese actrice en model Shay Ashley Mitchell deelde spectaculaire foto's van haar verblijf in Marokko met haar 17,1 miljoen volgers op Instagram.
5 jun 10:35
Het verborgen camera programma Mchiti Fiha, uitgezonden op 2M, is immens populair bij de Marokkaanse tv-kijkers deze ramadan.
1 2 3 > >>

Populaire tags
bus
aanslagen
cambrils
selectie
frmf
barcelona
el ahmadi
imam
toespraak
moskee
casablanca
mohammed vi
politie
marrakech
tanger
daesh
atlas leeuwen
rabat
turkije
hervé renard
spanje
terrorisme
moord
afrika cup