marokko
13:49
Koning Mohammed VI heeft de Marokkaanse diplomatieke en consulaire diensten in Frankrijk opgedragen om de nodige maatregelen te treffen voor een gezinshereniging.
13:36
Drie Nederlandse kookboeken strijden om de titel Kookboek van het Jaar.
12:27
Wie in Marokko de hammam in duikt doet er goed aan even goed om zich heen te kijken. Een vrouw is namelijk gearresteerd wegens het maken van foto's van naakte vrouwen.
12:10
Een jonge vrouw neemt in New York de proef op de som en wandelt tien uurtjes met een verborgen camera.
29 Oct 11:27
Katy Perry heeft inderdaad haar verjaardag gevierd in Marrakech. Dat deed ze geheel in lokale stijl met als thema 'Arabian Nights'.
29 Oct 11:16
Marokkaanse veiligheidsdiensten hebben drie mannen gearresteerd omdat zij zich bij de Islamitische Staat wilden aansluiten.
29 Oct 10:50
Het aantal Marokkaanse en Turkse Nederlanders dat met een man of vrouw uit het land van herkomst trouwt is de afgelopen jaren fors gedaald.
28 Oct 18:22
Soms vraag je je af waar mensen mee bezig zijn als ze op zoek naar geluk hun eigen leven en dat van hun kroost in gevaar brengen.
28 Oct 18:10
Het is nog maar de vraag of het ooit goed komt tussen Harry Redknapp en de Marokkaanse aanvaller Adel Taarabt.
28 Oct 17:40
Een verschrikkelijk familiedrama heeft in de Italiaanse stad Rome voor opschudding gezorgd. Daarbij werden twee kinderen gedood.
28 Oct 17:07
Dinsdag 28 oktober komt de Marokkaanse filmmaker en activist Nadir Bouhmouch naar Nederland, en zal de screening bijwonen van zijn film 475: When Marriage becomes Punishment.
28 Oct 16:58
Marokko heeft ernstige zorgen over de escalatie van de illegale praktijken van de zionisten in Jeruzalem en in het bijzonder bij moskee Al Aqsa.
28 Oct 16:43
De FIFA heeft aangegeven dat het WK voor Clubteams in Marokko gewoon doorgaat en dat men zich geen zorgen maakt. Bovendien adviseerde de voetbalbond de Afrikaanse spelers.
28 Oct 15:21
In Ksar El Kebir werd bij toeval een onbekend graf ontdekt in de buurt van een markt. Autoriteiten zoeken uit uit welk jaar de botten dateren.
28 Oct 14:46
Manager financiën van de Wereldbank Bertrand Badre heeft Marokko geroemd om haar economische stabiliteit in tijden van politieke chaos in de Arabische wereld.
28 Oct 12:49
Badr Hari is zondag opgepakt in Marokko na een uit de hand gelopen ruzie met Britse toeristen.
27 Oct 12:42
Verschillende veiligheidsdiensten in Kenitra en andere steden hebben een slag geslagen in de strijd tegen de handel in harddrugs.
27 Oct 12:16
Een bejaarde man is dit weekend door zijn eigen vlees en bloed om het leven gebracht in de economische hoofdstad van Marokko.
26 Oct 14:51
Marokkaanse burgers en mensenrechtenorganisaties zijn woedend over het vonnis van een pedofiele leraar. Het Hof van Agadir legde de man een celstraf van slechts één jaar op.
26 Oct 14:27
De Belgische luchtvaartmaatschappij JetairFly heeft een lijndienst gestart vanaf de luchthaven van Eindhoven.
24 Oct 17:32
In Marokko is Marwan Bensaid een campagne begonnen om te strijden tegen homofobie. Hij gaf het project de naam 'Kaynin'
24 Oct 17:13
De 42-jarige Marokkaan Said Alhamame is woonachtig in Spanje en doet er alles aan om zijn dochter te blijven zien. Zijn bezoekrecht staat op het spel omdat hij te 'extreem' zou zijn.
24 Oct 16:59
Migranten doen vrijwel dagelijks pogingen om vanuit Marokko de Spaanse enclave Melilla te bereiken.
24 Oct 16:33
Een busje uit Marokko is in het zuiden van Frankrijk gestopt wegens extreem gevaarlijke omstandigheden.
24 Oct 16:21
Het ministerie van Financiën heeft cijfers vrijgegeven over de economische cijfers dit jaar en voor volgend jaar.
1 2 3 > >>

Populaire tags
baby
liquidatie
haarlem
eindhoven
islamitische staat
zwarte piet
kinderen
hond
jeruzalem
real madrid
islam
arabische lente
syrië
moord
marokkanen
zionisten
racisme
amsterdam
geert wilders
palestina
den haag
gezondheid
discriminatie
casablanca
mohammed vi