marokko
19:15
Na een jarenlange detentie in de beruchte Guantanamo Bay gevangenis is Lahcen Lkassrien opnieuw vastgezet.
18:31
De Marokkaanse overheid heeft officieel geen diplomatieke banden met de schurkenstaat Israël maar stuurt uit beleefdheid een vertegenwoordiger naar Israël om de begrafenis van Shimon Peres bij te wonen.
17:19
Drie Marokkaanse ambassadeurs weigeren hun posten te verlaten nadat de overheid een herschikking had doorgevoerd van het ambassadeursbestand.
16:30
Marokko is goed op weg om een betere infrastructuur te realiseren. Zeker nu de overheid bekendmaakt dat er nieuwe wegen worden aangelegd.
15:40
Het ambitieus voetbalproject van Paris Saint-Germain in Bouskoura is om nog onbekende reden afgeblazen.
15:33
Een man in Marokko heeft zich tot de media gewend in de zoektocht naar zijn ouders.
14:55
Het hoofd van de regering, premier Abdelilah Benkirane, heeft keihard uitgehaald naar medici die misbruik maken van hun positie.
14:15
Gisteren was het de Internationale Dag tegen Hondsdolheid en dat was voor de Marokkaanse Gezondheidsautoriteit (ONSSA) reden om wat cijfers te publiceren over de kwestie.
14:00
De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft de uitnodiging van koning Mohammed VI om Marokko te bezoeken aanvaard.
13:36
De vondst van de vermiste baby heeft voor een euforische sfeer gezorgd in Marokko. Zelfs koning Mohammed VI trekt het lot van het jong gezin zich aan.
28 sep 20:15
De markt voor pluimvee is in Marokko ingestort. Dat tot grote vreugde bij arme Marokkanen en grote ontsteltenis bij pluimveehandelaren.
28 sep 19:25
Opnieuw loopt een huwelijksfeest in Marokko fataal af voor een van de bezoekers. Twee familieleden gingen met elkaar op de vuist en dat eindigde bloedig.
28 sep 18:30
Sinds het begin van deze week spreken veel grote Facebookpagina's in Marokko schande van de verkoop van sekspoppen in Casablanca.
28 sep 17:57
Het bericht dat de ontvoerde baby in Casablanca gevonden is is met veel blijdschap ontvangen.
28 sep 17:50
Bewoners van de Marokkaanse stad M'diq, nabij Tetouan, zijn boos omdat fraaie muurschilderingen zijn verwijderd om plaats te maken voor vakken waar politieke partijen reclame voor zichzelf mogen maken.
28 sep 17:10
In opdracht van koning Mohammed VI hebben de autoriteiten zich gemobiliseerd voor humanitaire hulp aan de slachtoffers van de overstromingen in Burkina Faso.
28 sep 16:35
Het luxe winkelcentrum Morocco Mall heeft opnieuw twee grote namen gestrikt voor een opening in het centrum.
28 sep 16:19
Marokko timmert hard aan de weg om een belangrijk land te worden voor de luchtvaartindustrie. Gisteren werd een megaklapper gemaakt in dit voornemen.
28 sep 16:02
Afgelopen maandag heeft een tienjarig kind in het dorpje Oued Ifrane, regio Azrou, zichzelf gedood om een trieste reden.
28 sep 15:36
Grote opluchting voor de ouders van de baby die vorige week werd ontvoerd in het Abderrahim Harrouchi ziekenhuis in Casablanca.
28 sep 14:05
Aankomende maand staan er twee serieuze duels op het programma voor de Atlas Leeuwen.
27 sep 20:02
Islamitische website Al-Yaqeen heeft in het teken van een mooi project een interview gehouden met Sheikh Ahmed al-Khalidi, een van de bekendste reciteurs uit Marokko.
27 sep 19:39
Sommige nederlagen doen schijnbaar extra pijn, zo blijkt uit uitspraken van de coach van de Egyptische topclub Zamalek.
27 sep 19:04
Een Marokkaanse prediker heeft een uitspraak gedaan over het vrijdaggebed tijdens de verkiezingsdag in Marokko op 7 oktober.
27 sep 18:30
De Belgische gezondheidszorg en de politie van de stad Kortrijk hebben vandaag 334 Moorse schildpadden in beslag genomen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
zionisten
baby
belgie
shimon peres
palestina
syrie
ongeluk
schietpartij
oostenrijk
graz
politie
casablanca
terrorisme
daesh
amsterdam
frankrijk
moslimdiscriminatie
mohammed vi
marrakech
moord
parijs
turkije
islam
tanger