tag: politie
1 t/m 25 (van 796 artikelen)
05:07
Elf relschoppers die in Den Haag zijn aangehouden in verband met de ongeregeldheden in de Schilderswijk, blijven langer vastzitten.
05:01
In tegenstelling tot afgelopen nachten is in het in de nacht van vrijdag op zaterdag rustig gebleven in de Haagse Schilderswijk.
3 Jul 19:02
De 14-jarige Zakaria uit Rotterdam heeft afgelopen nacht de schrik van zijn leven gehad toen hij door de politie onder schot werd gehouden.
3 Jul 13:16
De politie heeft donderdagavond en de daarop volgende nacht ruim tweehonderd relschoppers opgepakt.
3 Jul 00:44
Het is donderdag rond middernacht wederom onrustig geworden in de Haagse Schilderswijk.
1 Jul 15:00
De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen heeft woensdag opgeroepen tot kalmte.
1 Jul 14:34
Het overlijden van de Arubaanse Mitch Henriquez is zeer waarschijnlijk het gevolg van het politieoptreden bij zijn arrestatie.
30 Jun 15:23
De familie wil Mitch Henriquez begraven in Aruba. Zijn moeder heeft dit gezegd in een interview met de nieuwssite Carabisch Netwerk.
30 Jun 01:00
De demonstratie bij het politiebureau De Heemstraat in Den Haag naar aanleiding van de dood van de Arubaan Mitch Henriquez is maandagavond uit de hand gelopen.
29 Jun 15:49
Op sociale media zijn oproepen geplaatst om maandag in Den Haag te protesteren naar aanleiding van de dood van Mitch Henriquez.
29 Jun 15:30
Burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag heeft zijn ,,innige deelneming'' betuigd aan de familie van Mitch Henriquez, die overleed nadat hij door de politie in Den Haag was aangehouden.
29 Jun 15:27
Een 50-jarige automobilist uit Alphen aan den Rijn heeft tot twee keer toe geprobeerd een medeweggebruiker aan te rijden.
29 Jun 14:47
Op het lichaam van de 42-jarige man uit Aruba die zondag overleed na zijn aanhouding in Den Haag, wordt sectie verricht.
28 Jun 21:20
De Rijksrecherche is een onderzoekt de aanhouding van een 42-jarige Arubaan, die daarna onwel werd en zondag in het ziekenhuis overleed.
25 Jun 20:17
De Marokkaanse politie heeft eerder deze week een man gearresteerd die zich voordeed als politieagent en daarmee vooral vrouwen oplichtte.
24 Jun 15:30
Op de vlucht voor de politie heeft een scooterrijder in Maastricht een hond meegesleurd. Het dier is overleden aan zijn verwondingen.
21 Jun 18:08
Er is opnieuw ophef ontstaan over een politieoptreden in Los Angeles. Een ongewapende man werd in zijn hoofd geschoten omdat hij een wapen zou hebben.
15 Jun 12:06
“Wij zijn als eerste ter plaatse. Een man stapt een beetje wankel uit het bijrijdersportier van de gecrashte auto. ‘Bent u in orde?’, vraag ik hem.
11 Jun 13:39
Een 42-jarige agent van de politie Rotterdam wordt ervan verdacht politiesystemen te hebben misbruikt om seksuele relaties aan te knopen met kwetsbare vrouwen.
9 Jun 13:54
Discriminatie van politie tegenover minderheden komt niet alleen in de VS voor, maar ook in Nederland.
8 Jun 11:55
Twee ex-agenten die zijn beschuldigd van het seksueel misbruiken van een vrouw op de achterbank van een politiewagen in Raalte staan maandag weer voor de rechter.
5 Jun 15:00
Een Amsterdammer die werd verdacht van tasjesroof gaat vrijuit na vuurwapengebruik door de politie.
1 Jun 18:18
Charlena Cooks, een donkere vrouw uit Californië, is door de politie hardhandig tegen de grond gewerkt toen ze acht maanden zwanger was.
1 Jun 12:09
De politie heeft zondagavond in het Limburgse dorp Susteren een man in zijn been geschoten.
26 May 12:29
Zwaarbewapende agenten, medewerkers van de marechaussee, gepantserde voertuigen en een helikopter zijn in de nacht van maandag op dinsdag ingezet bij een inval in een horecagelegenheid in Amsterdam-West.
1 2 3 > >>

Populaire tags
mitch henriquez
rellen
schilderswijk
politiegeweld
fes
bizar
homoseksualiteit
terrorisme
aruba
jozias van aartsen
islamitische staat
islam
amsterdam
zionisten
palestina
moord
frankrijk
syrië
den haag
politie
rotterdam
polderjihad
racisme
marrakech
mohammed vi