• Bakkali officieel naar ValenciaZakaria Bakkali vervolgt zijn toekomst bij Valencia. De Spaanse grootmacht maakt via de clubkanalen melding van de komst van de voormalige aanvaller van PSV.
  • Islamitische studenten in China moeten verplicht meloen eten in klasChinese autoriteiten in Xinjiang hebben scholen van watermeloenen voorzien om ervoor te zorgen dat islamitische studenten niet vasten tijdens de heilige maand Ramadan.
  • Opnieuw Franse journalist uit Marokko gezetNadat twee Franse journalisten afgelopen februari Marokko uitgezet werden was het afgelopen vrijdag opnieuw raak.
  • Primeur in Marokko: jongens opgepakt om lastigvallen meisjesIn Inezgane zijn twee tieners opgepakt voor het lastigvallen van twee meisjes.
  • Turkse bende licht rijke Marokkaanse vrouwen op in MarrakechLeden van een Turkse bende hebben enkele rijke Marokkaanse vrouwen opgelicht door hen sieraden van nep goud te verkopen.
6 Jul 22:04
buitenland
Chinese autoriteiten in Xinjiang hebben scholen van watermeloenen voorzien om ervoor te zorgen dat islamitische studenten niet vasten tijdens de heilige maand Ramadan.
6 Jul 21:30
buitenland
Nadat twee Franse journalisten afgelopen februari Marokko uitgezet werden was het afgelopen vrijdag opnieuw raak.
6 Jul 21:00
buitenland
In Inezgane zijn twee tieners opgepakt voor het lastigvallen van twee meisjes.
6 Jul 20:28
buitenland
Leden van een Turkse bende hebben enkele rijke Marokkaanse vrouwen opgelicht door hen sieraden van nep goud te verkopen.
6 Jul 20:19
buitenland
Marokko staat bekend als één van de meest tolerante Arabische landen jegens joodse burgers. Dat blijkt ook uit één nieuw onderzoek van een joodse denktank.
6 Jul 19:59
sport
Zakaria Bakkali vervolgt zijn toekomst bij Valencia. De Spaanse grootmacht maakt via de clubkanalen melding van de komst van de voormalige aanvaller van PSV.
6 Jul 19:42
algemeen
Onder meer de PvdA, SP en GroenLinks hebben een motie van Denk NL verworpen. Daarin pleit Denk-Kamerlid Tunahan Kuzu voor afschaffing van de naam Islamitische Staat.
6 Jul 19:20
buitenland
Een straaljager van de Iraakse luchtmacht heeft maandag per ongeluk een wijk van de hoofdstad Bagdad gebombardeerd.
6 Jul 17:15
lifestyle
De Marokkaanse kickbokser Badr Hari is bezig met een bijzondere reis. Hij is momenteel in Saudi-Arabië voor de Umrah, de 'kleine' islamitische bedevaart.
6 Jul 16:42
buitenland
In het noorden van India is een schokkende orgaanhandel aan het licht gekomen.
6 Jul 16:23
buitenland
Op sociale media hebben Britten hun onvrede geuit over het uitblijven van arrestatie van een man die met een vlag van Islamitische Staat (IS) langs het Britse parlement heeft gelopen.
6 Jul 16:09
algemeen
De eigenaar van een bakkerszaak in de Haagse Schilderswijk heeft aangifte gedaan tegen de politie omdat hij in zijn zaak zonder aanleiding door ME'ers is geslagen.
6 Jul 15:51
algemeen
De zogenoemde 'seksrabbijn' Eliezer Berland (77) die Nederland mag uitleveren aan Israël, lijkt verdwenen.
6 Jul 15:42
algemeen
Twee politieagenten zijn voor het seksueel misbruiken van een vrouw in hun dienstwagen veroordeeld tot 2,5 jaar cel.
6 Jul 15:38
algemeen
De gemeente Rotterdam gaat overlastgevende en criminele jongeren de komende jaren keihard aanpakken.
6 Jul 15:25
algemeen
Een extreem rechtse 'actiegroep’ heeft op Facebook raadsleden in Gouda bedreigd met het oog op een besluit over de mogelijke aankoop van een complex in de stad waar een grote moskee zou kunnen komen.
6 Jul 01:51
sport
De Togolese international Adebayor bekeerde zich onlangs tot de islam.
4 Jul 19:25
buitenland
In Kenitra staat een vrouw terecht in een van de meest vreemde zaken ooit in Marokko.
4 Jul 19:06
buitenland
Twee cameraploegen van lokale nieuwszenders in San Francisco zijn beroofd terwijl een van hen live aan het uitzenden was.
4 Jul 19:01
buitenland
De Turkse kustwacht heeft een baby van tien maanden uit zee gered. Het meisje dreef een kilometer uit de kust van de badplaats Küçükkuyu rond op een kinderluchtbedje.
4 Jul 18:54
buitenland
Een 28-jarige man die tegen de waarschuwingen in 's nachts is gaan zwemmen in de Texaanse stad Orange, heeft dat met de dood moeten bekopen.
4 Jul 18:50
algemeen
Enkele honderden mensen zijn zaterdagmiddag bij het Haagse station Moerwijk begonnen aan de stille tocht ter nagedachtenis aan Mitch Henriquez.
4 Jul 18:41
algemeen
In Nederland is officieel sprake van een hittegolf. Dat meldt het KNMI zaterdag.
4 Jul 18:33
algemeen
In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie een jongen van veertien jaar onder schot gehouden in Rotterdam.
4 Jul 05:07
algemeen
Elf relschoppers die in Den Haag zijn aangehouden in verband met de ongeregeldheden in de Schilderswijk, blijven langer vastzitten.
4 Jul 05:01
algemeen
In tegenstelling tot afgelopen nachten is in het in de nacht van vrijdag op zaterdag rustig gebleven in de Haagse Schilderswijk.

Populaire tags
schilderswijk
rellen
mitch henriquez
bizar
politiegeweld
fes
misbruik
turkije
tunesië
homoseksualiteit
islamitische staat
islam
amsterdam
zionisten
palestina
moord
frankrijk
syrië
den haag
politie
rotterdam
polderjihad
marrakech
racisme
mohammed vi