• Verborgen camera: vrouw elke 6 minuten lastiggevallenEen jonge vrouw neemt in New York de proef op de som en wandelt tien uurtjes met een verborgen camera.
  • Katy Perry viert verjaardag in Marokkaanse stijlKaty Perry heeft inderdaad haar verjaardag gevierd in Marrakech. Dat deed ze geheel in lokale stijl met als thema 'Arabian Nights'.
  • Marokko arresteert drie mannen voor aansluiten bij ISMarokkaanse veiligheidsdiensten hebben drie mannen gearresteerd omdat zij zich bij de Islamitische Staat wilden aansluiten.
  • Marokko vraagt internationale gemeenschap op te treden tegen IsraëlMarokko heeft ernstige zorgen over de escalatie van de illegale praktijken van de zionisten in Jeruzalem en in het bijzonder bij moskee Al Aqsa.
  • Kinderen spelen met menselijke resten in MarokkoIn Ksar El Kebir werd bij toeval een onbekend graf ontdekt in de buurt van een markt. Autoriteiten zoeken uit uit welk jaar de botten dateren.
  • Trainer Taarabt: 'Adel is een schaamteloze leugenaar'Het is nog maar de vraag of het ooit goed komt tussen Harry Redknapp en de Marokkaanse aanvaller Adel Taarabt.
  • Exclusieve honing is vaak doodnormale honingExclusieve honingsoorten zoals acacia-, tijm- en manukahoning zijn in werkelijkheid vaak gewone bloemenhoning.
  • 'Een film voor alle Marokkaanse vrouwen'Dinsdag 28 oktober komt de Marokkaanse filmmaker en activist Nadir Bouhmouch naar Nederland, en zal de screening bijwonen van zijn film 475: When Marriage becomes Punishment.
  • Schitterende kunstvorm: schilderen op water (video)Het Amerikaans Islamitisch College in College geeft lessen in een aparte vorm van kunst.
13:49
buitenland
Koning Mohammed VI heeft de Marokkaanse diplomatieke en consulaire diensten in Frankrijk opgedragen om de nodige maatregelen te treffen voor een gezinshereniging.
13:36
lifestyle
Drie Nederlandse kookboeken strijden om de titel Kookboek van het Jaar.
12:27
buitenland
Wie in Marokko de hammam in duikt doet er goed aan even goed om zich heen te kijken. Een vrouw is namelijk gearresteerd wegens het maken van foto's van naakte vrouwen.
12:10
lifestyle
Een jonge vrouw neemt in New York de proef op de som en wandelt tien uurtjes met een verborgen camera.
11:55
buitenland
Zweden heeft donderdag een onafhankelijke Palestijnse staat erkend.
11:40
buitenland
De Islamitische Staat heeft in Irak opnieuw een bloedbad aangericht.
11:31
algemeen
Een baby is woensdag op station Amersfoort op het spoor gevallen, nadat de kinderwagen waar het kind in zat van het perron rolde.
11:25
algemeen
Een 56-jarige Nederlander is in Thailand definitief veroordeeld tot 37 jaar cel voor het misbruiken van een 12-jarige jongen in 2007.
11:20
buitenland
De politie in Israël heeft een Palestijn doodgeschoten die verdacht werd van een aanslag op een ultrarechtse joodse activist in Jeruzalem.
29 Oct 19:05
algemeen
De 27-jarige man die wordt verdacht van betrokkenheid bij de fatale overval op juwelier Goldies in Deurne blijft voorlopig in de cel zitten.
29 Oct 18:59
economie
Hoe bedoel je crisis? Het aantal miljardairs is sinds het uitbreken van de mondiale economische crisis meer dan verdubbeld.
29 Oct 18:53
algemeen
Jongeren maken elkaar vooral uit voor slet. Ook bitch en downie worden vaak als scheldwoord gebruikt, zo blijkt uit de Pestthermometer die in september werd gelanceerd om te onderzoeken met welke scheldwoorden jongeren worden gepest.
29 Oct 18:41
algemeen
Een 55-jarige vrouw die alcoholverslaafden zou hebben behandeld met de hallucinerende stof ibogaïne moet als het aan justitie ligt voor twee jaar de cel in.
29 Oct 13:11
algemeen
Officieel is het herfst, maar de temperaturen doen daar niet aan denken.
29 Oct 12:11
algemeen
Het Openbaar Ministerie zet zeven officieren van justitie in om jihadverdachten te vervolgen.
29 Oct 11:27
lifestyle
Katy Perry heeft inderdaad haar verjaardag gevierd in Marrakech. Dat deed ze geheel in lokale stijl met als thema 'Arabian Nights'.
29 Oct 11:16
buitenland
Marokkaanse veiligheidsdiensten hebben drie mannen gearresteerd omdat zij zich bij de Islamitische Staat wilden aansluiten.
29 Oct 10:58
algemeen
De politie heeft dinsdagavond 33 tips gekregen over de baby die zaterdagnacht in een Amsterdamse vuilcontainer werd gevonden.
29 Oct 10:54
algemeen
Mensen die worden verdacht van oorlogsmisdaden in Syrië melden zich als asielzoeker aan in Nederland.
29 Oct 10:50
lifestyle
Het aantal Marokkaanse en Turkse Nederlanders dat met een man of vrouw uit het land van herkomst trouwt is de afgelopen jaren fors gedaald.
29 Oct 10:43
algemeen
De baby die zondagochtend vroeg werd gevonden in een ondergrondse vuilcontainer in Amsterdam zat in een plastic zak.
28 Oct 21:29
algemeen
Een 40-jarige man is vrijdag opgepakt die ervan wordt verdacht de zogenoemde Utrechtse serieaanrander te zijn.
28 Oct 20:37
buitenland
Het Israëlische openbaar ministerie gaat onderzoek doen naar een besluit van minister van defensie Moshe Yaalon waardoor Palestijnse arbeiders die vanuit de Westoever naar Israël reizen voor hun werk niet langer samen met Israëlische kolonisten in bussen kunnen reizen.
28 Oct 18:22
buitenland
Soms vraag je je af waar mensen mee bezig zijn als ze op zoek naar geluk hun eigen leven en dat van hun kroost in gevaar brengen.
28 Oct 18:10
sport
Het is nog maar de vraag of het ooit goed komt tussen Harry Redknapp en de Marokkaanse aanvaller Adel Taarabt.
28 Oct 17:49
sport
FC Utrecht moet het maanden stellen zonder Anouar Kali. De middenvelder heeft zondag in de wedstrijd tegen PSV (1-5) een hamstring afgescheurd, zo wees een scan dinsdag uit.

Populaire tags
baby
hond
haarlem
real madrid
container
vondeling
polderjihad
zwarte piet
eindhoven
liquidatie
islam
arabische lente
syrië
moord
marokkanen
zionisten
racisme
amsterdam
geert wilders
palestina
den haag
gezondheid
discriminatie
casablanca
mohammed vi