• Moslims delen vandaag 15.000 gratis korans uitEen groep moslims in Nederland grijpt Koningsdag vandaag aan om in dertien Nederlandse steden 15.000 korans gratis aan de man te brengen.
  • Vluchtende motorrijder (18) overledenEen 18-jarige motorrijder die vrijdag zwaargewond raakte bij een ongeluk in Rijswijk is zondag aan zijn verwondingen overleden.
  • Oma van Obama in Mekka voor UmrahSara Omar, de oma van de Amerikaanse president Barack Obama, is ondanks haar leeftijd actief met het praktiseren van haar geloof.
13:50
buitenland
De aardbeving in Nepal van zaterdag heeft meer dan 3600 mensen het leven gekost. De politie heeft het dodental opnieuw naar boven bijgesteld.
13:33
buitenland
Een groep moslims in Nederland grijpt Koningsdag vandaag aan om in dertien Nederlandse steden 15.000 korans gratis aan de man te brengen.
13:19
algemeen
Een 18-jarige motorrijder die vrijdag zwaargewond raakte bij een ongeluk in Rijswijk is zondag aan zijn verwondingen overleden.
24 Apr 23:44
lifestyle
De vader van Ali B is overleden. Via Twitter bedankt de rapper, die in het echt Ali Bouali heet, zijn fans voor alle steunbetuigingen.
24 Apr 22:00
buitenland
Sara Omar, de oma van de Amerikaanse president Barack Obama, is ondanks haar leeftijd actief met het praktiseren van haar geloof.
24 Apr 21:13
algemeen
De raadslieden van Lau G., die zichzelf vrijdag in de EBI in Vught waarschijnlijk het leven benam, zeggen dat het leven in de extra beveiligde strafinrichting voor hem niet langer draaglijk was.
24 Apr 20:50
lifestyle
Dalal is een jong Marokkaans meisje en heeft de pech getroffen te zijn door botkanker. Om het bewustzijn over de ziekte bij landgenoten te vergroten heeft ze een speciale actie op poten gezet.
24 Apr 19:34
buitenland
De Franse komiek Dieudonné zou aanvankelijk op 29 april optreden in de overdekte hal van het Mohammed V complex in Casablanca maar wegens technische redenen gaat dit niet door.
24 Apr 18:47
algemeen
Ze hadden veel geld, reden in meerdere auto's, droegen dure kleren, huurden meerdere huizen en hadden daar luxe apparatuur staan, maar officieel hadden ze geen inkomen.
24 Apr 17:45
buitenland
De Frans-Marokkaanse journalist Ali Lamrabet is van plan om een nieuw satirisch weekblad in Marokko te beginnen.
24 Apr 17:36
buitenland
Een vliegtuig, vertrokken van Parijs en onderweg naar Agadir, heeft een noodlanding gemaakt in Casablanca.
24 Apr 17:02
algemeen
Lau G. heeft in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught mogelijk zelfmoord gepleegd door pillen in te nemen.
24 Apr 16:45
algemeen
De rechtbank in Utrecht heeft vrijdag een 25-jarige Utrechter veroordeeld tot drie jaar cel wegens het dood schudden van zijn dochtertje van net een maand oud.
24 Apr 16:43
buitenland
In de eeuwige strijd tegen douaniers moeten drugssmokkelaars steeds creatiever zijn in hun poging de drugs in Europa te krijgen.
24 Apr 14:34
buitenland
Op bevel van koning Mohammed VI hebben de Marokkaanse autoriteiten immense hoeveelheden medicijnen naar Guinee gestuurd.
24 Apr 14:00
algemeen
De Amerikaanse president Barack Obama heeft zijn verontschuldigingen aangeboden voor de dood van een Amerikaanse en een Italiaanse gijzelaar bij een Amerikaanse antiterreuroperatie eerder dit jaar.
24 Apr 13:30
buitenland
Nieuwszender Al-Jazeera is in India voor vijf dagen uit de lucht gehaald.
24 Apr 13:11
sport
Bayern München moet met FC Barcelona zien af te rekenen om de finale van de Champions League te bereiken.
24 Apr 12:43
buitenland
De Amerikaanse president Barack Obama heeft donderdag zijn solidariteit betuigd met de Armeniërs.
24 Apr 12:28
algemeen
Lau G., die donderdag werd veroordeeld tot levenslang voor een dubbele moord, is in de nacht van donderdag op vrijdag overleden in de gevangenis in Vught.
24 Apr 12:15
algemeen
In ons land wonen 1,8 miljoen mensen die niet in Nederland geboren zijn. Ze vertegenwoordigen tweehonderd nationaliteiten.
23 Apr 20:24
lifestyle
Sinds maandag zijn de autoriteiten druk bezig met een metamorfose van het Djemaa El Fna plein in Marrakech. Het plein krijgt een nieuwe indeling met gloednieuw materiaal.
23 Apr 19:34
buitenland
Premier Abdelilah Benkirane is op z'n zachtst gezegd niet blij met de romance tussen twee onderministers van zijn Partij voor Gerechtigheid en Ontwikkeling (PJD).
23 Apr 18:01
buitenland
De Marokkaanse Koninklijke Landmacht heeft de ambitie om het aantal vrouwen in de gelederen te verhogen.
23 Apr 17:48
buitenland
Een Spaans-Marokkaans echtpaar is in Turkije opgepakt op verdenking van het hebben van banden met jihadisten en lidmaatschap van de extremistische organisatie Islamitische Staat.
23 Apr 17:34
buitenland
De ouders van Michael Brown, de ongewapende, 18-jarige donkere jongen die in augustus in een voorstad van St. Louis werd doodgeschoten door een blanke politieagent, spannen een rechtszaak aan tegen de stad Ferguson.

Populaire tags
lau g
karim fourkour
criminaliteit
fouad bendella
barack obama
turkije
persvrijheid
casablanca
nmo
pakistan
islam
islamitische staat
amsterdam
zionisten
palestina
moord
syrië
frankrijk
marokkanen
den haag
polderjihad
racisme
politie
rotterdam
mohammed vi