• VN: onderzoek naar Israëlische oorlogsmisdadenHet Israëlische leger heeft mogelijk oorlogsmisdaden gepleegd bij het offensief op de Gazastrook.
  • Mag je als moslim organen doneren aan niet-moslims?In dit artikel reageert islamitisch theoloog Rafik Dahman inhoudelijk op de discussie over orgaandonatie en de Islam, die de afgelopen week op de JaofNee Facebook pagina van de Nederlands Transplantatie Stichting plaatsvond.
  • Egyptische presentatrice zegt sorry voor beledigen MarokkoNa de storm van controverse over schandalige opmerkingen die Amany El-Khayat maakte in haar dagelijkse tv-show heeft ze nu haar excuses aangeboden.
  • Zondag: pro-Palestina demonstratie in AmsterdamYouth for Palestine organiseert zondag opnieuw een demonstratie. Ditmaal onder de noemer 'Stop de genocide op de Palestijnen'.
  • VS spreken zich 'kritisch' uit na zoveelste kindermoord in PalestinaIsraël doet niet zijn uiterste best om te voorkomen dat er bij zijn aanvallen op de Gazastrook burgers om het leven komen. Dat zeggen de Verenigde Staten.
  • Dodental Nederlandse slachtoffers loopt op: 189 dodenBij de vliegtuigramp in Oekraïne zijn 189 Nederlanders om het leven gekomen.
  • Oud-docenten Ibn Ghaldoun krijgen baan niet terugTwaalf oud-docenten van de voormalige islamitische scholengemeenschap Ibn Ghaldoun hoeven hun baan niet terug te krijgen.
14:10
algemeen
De politie gaat beelden die donderdagavond tijdens de pro-Palestijnse demonstratie in Den Haag zijn gemaakt bekijken om te zien of grenzen zijn overschreden.
24 Jul 01:42
algemeen
Duizenden mensen hebben woensdag in Parijs deelgenomen aan een pro-Gazademonstratie.
23 Jul 11:54
algemeen
Het Israëlische leger heeft mogelijk oorlogsmisdaden gepleegd bij het offensief op de Gazastrook.
23 Jul 11:39
algemeen
Nabestaanden van slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne hebben toen ze de telefoons van hun omgekomen geliefden belden een Oost-Europees klinkende stem gehoord.
22 Jul 23:52
buitenland
De internationale gemeenschap moet Hamas verantwoordelijk houden voor het afwijzen van meerdere wapenstilstanden en het voortzetten van zijn aanvallen tegen Israëlische burgers.
22 Jul 23:48
algemeen
Vlucht MH17 is neergeschoten door separatisten. Dat lijkt op te maken uit gegevens die de Verenigde Staten hebben verzameld.
22 Jul 00:19
algemeen
Zodra onderzoek heeft uitgewezen wie verantwoordelijk is voor het neerhalen van vlucht MH17, moeten de daders hun verdiende straf krijgen.
22 Jul 00:16
buitenland
Voor de tweede dag op rij zijn er maandag in de Gazastrook meer dan honderd doden gevallen.
20 Jul 01:06
algemeen
Geachte minister president, Beste Mark Rutte, U weet niet hoe het is om door een klein en kwetsbaar mensje te worden aangesproken met papa. U heeft, voor zover ik weet, zelf geen kinderen en weet daarom niet wat het betekent om vader te zijn. Papa, vier letters die in elke vader ongekende gevoelens van verantwoordelijkheid en liefde aanwakkeren.
19 Jul 01:13
buitenland
Marokko maakt zich op voor een groots protest tegen de bloeddorstige zionisten, die al honderden moorden hebben gepleegd in Gaza.
18 Jul 21:42
buitenland
Na de storm van controverse over schandalige opmerkingen die Amany El-Khayat maakte in haar dagelijkse tv-show heeft ze nu haar excuses aangeboden.
18 Jul 21:13
algemeen
Youth for Palestine organiseert zondag opnieuw een demonstratie. Ditmaal onder de noemer 'Stop de genocide op de Palestijnen'.
18 Jul 20:59
buitenland
In Marokko protesteert de bevolking massaal tegen de lage straf voor een onlangs betrapte pedofiel.
18 Jul 15:19
buitenland
Foto's van Israeli's die met een bak popcorn in rijen naar Gaza kijken en juichen als er een raket inslaat passeerden afgelopen weken de revue.
18 Jul 15:08
buitenland
Ex-premier Silvio Berlusconi is vrijdag vrijgesproken van betaalde seks met een minderjarig meisje.
18 Jul 15:00
algemeen
Bij de vliegtuigramp in Oekraïne zijn 189 Nederlanders om het leven gekomen.
18 Jul 14:57
algemeen
Twaalf oud-docenten van de voormalige islamitische scholengemeenschap Ibn Ghaldoun hoeven hun baan niet terug te krijgen.
18 Jul 13:00
buitenland
Israël doet niet zijn uiterste best om te voorkomen dat er bij zijn aanvallen op de Gazastrook burgers om het leven komen. Dat zeggen de Verenigde Staten.
18 Jul 12:44
algemeen
Zeker 173 Nederlanders zijn donderdag omgekomen bij de vliegtuigramp in het oosten van Oekraïne.
18 Jul 12:19
buitenland
Het Israëlische leger is donderdagavond een grondoffensief tegen de Gazastrook begonnen.
18 Jul 00:59
algemeen
Bij de vliegtuigcrash in Oekraïne zijn zeker 154 Nederlanders omgekomen. Van 47 passagiers is de identiteit nog onbekend.
17 Jul 18:23
buitenland
De Marokkaanse acteur Said Taghmaoui is uitgevallen tegen de Franse rapper Booba. Dat gebeurde op social media.
17 Jul 18:00
algemeen
VVD-prominent Frits Bolkestein en journalist Frits Barend spreken tijdens de solidariteitsmanifestatie voor Israël op de Dam.
17 Jul 17:52
algemeen
Een Boeing 777 van Malaysia Airlines en KLM uit Amsterdam is donderdag neergestort in het oosten van Oekraïne.
17 Jul 17:16
algemeen
Onbekenden hebben woensdagnacht een ruit van de woning van opperrabbijn Binyomin Jacobs in Amersfoort ingegooid met een baksteen.
17 Jul 16:32
buitenland
De winkelier die op heterdaad werd betrapt tijdens het misbruiken van een kind moet twee jaar brommen.

Populaire tags
gazastrook
israël
russen
militairen
vliegtuig
malaysia
icao
gaza
mh17
ban ki-moon
arabische lente
syrië
islam
moord
marokkanen
racisme
amsterdam
zionisten
spanje
egypte
geert wilders
palestina
casablanca
gezondheid
mohammed vi