• Marokkaans gezin uit Nederland gepakt met grote partij hasjEen Marokkaans gezin uit Lelystad is in Marokko aangehouden voor drugssmokkel.
  • In Amsterdam gedode man is Marokkaans slachtoffer liquidatieDe man die maandagnacht overleed na een schietpartij in Amsterdam-Oost is de 34-jarige beroepscrimineel Derkiaoui van der M.
  • Bazaar Beverwijk aangeklaagd door luxe merkenAcht luxemerken hebben aangifte gedaan tegen de Bazaar in Beverwijk. De bazaar zou de verkoop van namaakproducten van onder meer Armani, Chanel en Beats by Dr. Dre 'voortdurend bevorderen'.
  • Saudische prins overvallen in ParijsEen Saudische prins is zondagavond in Parijs door gewapende overvallers beroofd van 250 duizend euro.
  • Bestand in Gaza verlengdOnderhandelaars in Caïro zijn een verlenging van het bestand in Gaza overeengekomen.
  • Meestgepiercte man ter wereld komt Dubai niet inDe man die te boek staat als de man met de meeste piercings in zijn lichaam is om veiligheidsredenen de toegang tot Dubai ontzegd.
  • Doodgeschoten tiener VS werd door zes kogels geraaktDe tiener wiens dood aanleiding was tot aanhoudende protesten in de Amerikaanse stad Ferguson is door ten minste zes kogels geraakt.
  • Noorwegen en Egypte plannen wederopbouw Gaza na zionistische agressieNoorwegen en Egypte gaan samen een donorconferentie over de wederopbouw van de Gazastrook leiden.
  • Man met gezin krijgt taakstraf voor seks met meisje (15)Een 45-jarige man uit Rijswijk moet een taakstraf van 150 uur uitvoeren omdat hij seks had met een 15-jarige meisje.
20 Aug 20:14
algemeen
De organisatie Back To Palestine heeft een demonstratie georganiseerd nu het bloedvergieten onder Palestijnen blijft doorgaan.
20 Aug 20:07
buitenland
Extremisme en de ideologieën van groeperingen als de Islamitische Staat en Al-Qaida zijn de grootste vijand van de islam.
20 Aug 19:58
buitenland
De in het zwart gehulde man die de Amerikaanse journalist James Foley zou hebben onthoofd, is waarschijnlijk een Brit.
20 Aug 19:53
algemeen
Nederland ziet geen aanleiding om de onderhandelingen met Turkije over toetreding tot de Europese Unie op te schorten omdat de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan het optreden van de zionistische staat in Gaza heeft vergeleken met dat van Hitler.
20 Aug 19:49
algemeen
De 25-jarige Purmerender die in januari zijn moeder doodde is woensdag veroordeeld tot vijf jaar cel en tbs met dwangverpleging.
20 Aug 19:46
algemeen
In alle Haagse woonwijken wordt de komende twee maanden geen enkele risicodemonstratie toegestaan.
20 Aug 19:36
algemeen
De man die maandagnacht overleed na een schietpartij in Amsterdam-Oost is de 34-jarige beroepscrimineel Derkiaoui van der M.
20 Aug 19:13
algemeen
Een Marokkaans gezin uit Lelystad is in Marokko aangehouden voor drugssmokkel.
20 Aug 18:03
buitenland
Na een bestand van ruim een week is de strijd tussen Israël en Hamas weer in alle hevigheid losgebarsten.
19 Aug 23:47
algemeen
De terreurgroep Islamitische Staat (IS) heeft volgens berichten op Twitter een video verspreid van de onthoofding van de Amerikaanse fotojournalist James Foley.
18 Aug 20:42
lifestyle
Drie inbrekers hebben tevergeefs geprobeerd de woning van Yes-R te plunderen.
18 Aug 20:36
economie
Acht luxemerken hebben aangifte gedaan tegen de Bazaar in Beverwijk. De bazaar zou de verkoop van namaakproducten van onder meer Armani, Chanel en Beats by Dr. Dre 'voortdurend bevorderen'.
18 Aug 20:32
buitenland
Onderhandelaars in Caïro zijn een verlenging van het bestand in Gaza overeengekomen.
18 Aug 20:28
buitenland
In Congo zijn begin augustus vier vrouwen en twee mannen levend verbrand, omdat ze schuldig waren bevonden aan hekserij.
18 Aug 20:20
buitenland
De man die te boek staat als de man met de meeste piercings in zijn lichaam is om veiligheidsredenen de toegang tot Dubai ontzegd.
18 Aug 20:15
buitenland
Noorwegen en Egypte gaan samen een donorconferentie over de wederopbouw van de Gazastrook leiden.
18 Aug 20:08
buitenland
De tiener wiens dood aanleiding was tot aanhoudende protesten in de Amerikaanse stad Ferguson is door ten minste zes kogels geraakt.
18 Aug 20:02
buitenland
Een Saudische prins is zondagavond in Parijs door gewapende overvallers beroofd van 250 duizend euro.
18 Aug 19:54
algemeen
Een 45-jarige man uit Rijswijk moet een taakstraf van 150 uur uitvoeren omdat hij seks had met een 15-jarige meisje.
18 Aug 19:49
algemeen
De jihadist uit Almere die eerder dit jaar in opspraak raakte doordat hij met afgehakte hoofden poseerde, is omgekomen in Noord-Irak.
18 Aug 19:37
algemeen
Pro-Gazademonstranten zijn van plan dinsdag een blokkade op te werpen bij het ministerie van Defensie in Den Haag.
18 Aug 19:25
sport
Hakim Ziyech verruilt sc Heerenveen definitief voor FC Twente.
14 Aug 10:53
algemeen
Burgemeester van Den Haag Jozias van Aartsen (VVD) wil een nieuwe protestmars tegen moslimextremisme door de Schilderswijk verbieden.
13 Aug 10:22
algemeen
Palestijnse onderhandelaars denken na over een Egyptisch voorstel dat een einde moet maken aan de oorlog die al een maand aan de gang is in Gaza.
12 Aug 20:12
buitenland
Human Rights Watch wil dat er internationaal onderzoek wordt gedaan naar de massamoord die vorig jaar in Egypte aan honderden mensen het leven kostte.
12 Aug 20:00
buitenland
De Spaanse reddingsdiensten hebben in de afgelopen twee dagen bijna achthonderd migranten van zee gehaald die probeerden de Straat van Gibraltar over te steken.

Populaire tags
gaza
den haag
mensenrechten
demonstratie
irak
marokkaan
islamitische staat
arabische wereld
dubai
rolf buchholz
arabische lente
islam
syrië
moord
marokkanen
zionisten
racisme
amsterdam
geert wilders
palestina
casablanca
gezondheid
spanje
egypte
mohammed vi