• Marokkanen hebben groot aandeel in pizzasector ItaliëVan de 100.000 pizzabakkers in Italië zijn er 10.000 van Marokkaanse komaf.
  • Wie zijn de omgekomen Marokkanen bij vliegcrash Germanwings?Bij de vliegramp van de A320 van Germanwings zijn twee Marokkanen om het leven gekomen. Het gaat om het pasgetrouwd stel Asmaa Ouahhoud Alaoui en Mohammed El Tahrioui.
  • Naast boosheid en irritatie ook humor om 'stroomstoring des doods'De stroomstoring vrijdag was voor tal van twitteraars ook een bron van humor.
  • Juwelier die Marokkaanse overvallers doodschoot voor rechterJuwelier Willy S. (54) uit Deurne moet donderdag voor de rechter verschijnen voor verboden wapenbezit.
  • Khloé Kardashian weer met Marokkaanse rapper gespotKhloé Kardashian blijft maar gespot worden met haar ex French Montana.
  • Moskeeën Nederland willen geldschieters niet prijsgevenNederland heeft vaak geen idee welke landen moskeeën in Nederland financieren en de gebedshuizen zelf willen daar geen details over vrijgeven.
21:30
buitenland
Marokko heeft zes vliegtuigen ingezet om samen met andere Arabische landen Jemen te bevrijden van sjiitische Houthi-rebellen.
20:29
buitenland
Het Israëlisch Bureau tegen Terrorisme (CTB) stelt regelmatig lijstjes samen met landen waar burgers maar beter niet naartoe kunnen reizen. Onlangs kwam Marokko op zo'n lijstje voor.
19:58
buitenland
Andrew Gilbertson (foto) stond in de Verenigde Staten terecht voor een bankoverval die hij in 2013 gepleegd zou hebben.
19:36
lifestyle
Khloé Kardashian blijft maar gespot worden met haar ex French Montana.
18:58
economie
Twee van oorsprong Marokkaanse broers, ondernemers Abdelhamed en Mohamed Boudount, lanceerden op 16 maart 2015 een webshop waar consumenten rechtstreeks via internet puur halal vlees kunnen kopen.
18:52
economie
Van de 100.000 pizzabakkers in Italië zijn er 10.000 van Marokkaanse komaf.
18:04
buitenland
De Tunesische politie heeft tot dusver 23 mensen gearresteerd in verband met de aanslag op het Bardo-museum vorige week in de hoofdstad Tunis.
17:41
algemeen
Nederland heeft vaak geen idee welke landen moskeeën in Nederland financieren en de gebedshuizen zelf willen daar geen details over vrijgeven.
17:18
buitenland
De politie in Frankrijk heeft tot dusverre vier- tot zeshonderd delen gevonden van de 150 mensen die dinsdag bij de crash in de Franse Alpen om het leven kwamen.
16:15
buitenland
Gasflessen blijven voor de nodige schade zorgen in Marokko. In Meknes hebben de gevaarlijke flessen zelfs voor drie doden gezorgd door een explosie.
16:01
lifestyle
Mijn vader, de expat & Oumi van Nasrdin Dchar en filmmaker Abdelkarim El-Fassi was gisteren te zien in Carré in Amsterdam. Niemand minder dan koningin Máxima was aanwezig.
15:47
buitenland
Turkije kan logistieke steun leveren aan de militaire operatie onder leiding van Saudi-Arabië in Jemen.
15:41
buitenland
Groot-Brittannië gaat het onderzoek naar berichten dat politieagenten kindermisbruikzaken in de doofpot probeerden te stoppen uitbreiden.
15:37
buitenland
Saudi-Arabië heeft vrijdag luchtaanvallen uitgevoerd op de Jemenitische hoofdstad Sanaa en belangrijke militaire installaties die in handen van sjiitische rebellen zijn.
15:32
algemeen
De stroomstoring vrijdag was voor tal van twitteraars ook een bron van humor.
12:53
buitenland
De Duitse politie heeft vrijdag huiszoeking verricht in twee huizen van co-piloot Andreas Lubitz.
12:49
buitenland
Duizenden hebben donderdag in Rabat met een protestactie de confrontatie gezocht met de oproerpolitie toen ze geen toestemming kregen de weduwe van hun spiritueel leider te begraven.
12:43
algemeen
Een schietpartij heeft vrijdagochtend een man aan de Tholenstraat in Rotterdam het leven gekost.
12:40
algemeen
Juwelier Willy S. (54) uit Deurne moet donderdag voor de rechter verschijnen voor verboden wapenbezit.
12:30
algemeen
Er moeten veel meer agenten komen met een allochtone achtergrond. Zij moeten zeker 25 procent van de nieuwe instroom gaan vormen.
12:27
algemeen
De provincies Noord-Holland en Flevoland hebben vrijdagochtend veel last ondervonden van een grote stroomstoring.
26 Mar 22:00
buitenland
Bij de vliegramp van de A320 van Germanwings zijn twee Marokkanen om het leven gekomen. Het gaat om het pasgetrouwd stel Asmaa Ouahhoud Alaoui en Mohammed El Tahrioui.
26 Mar 21:03
buitenland
In Marrakech is een speciale campagne in het leven geroepen om seksuele intimidatie in het openbaar vervoer tegen te gaan.
26 Mar 20:31
buitenland
Marokko heeft Zweden en Saudi-Arabië opgeroepen om de diplomatieke banden te herstellen zodat het onderling respect en de constructieve samenwerking weer volgens de oude manier voortgezet kan worden.
26 Mar 19:30
economie
Marokko wil straatverkopers een kans bieden om legaal hun waar aan te kunnen bieden. Daarvoor is een nieuw project in het leven geroepen maar de Marokkaanse koning weigerde te tekenen.
26 Mar 15:34
lifestyle
Het Stedelijk Museum in Amsterdam vindt dat de ,,absolute grootmeester van de moderne kunst'' na ruim zestig jaar weer een grote tentoonstelling verdient in Nederland.

Populaire tags
duitsland
liquidatie
germanwings
houthi
saudi-arabië
jemen
vliegramp
staatsliedenbuurt
rabat
rotterdam
islam
islamitische staat
zionisten
amsterdam
moord
marokkanen
palestina
syrië
den haag
discriminatie
polderjihad
frankrijk
geert wilders
racisme
mohammed vi