• Hicham El Guerrouj geëerd in Hall of FameHicham El Guerrouj is een van de beste hardlopers aller tijden en heeft vrijdagavond in Monaco wederom erkenning gekregen voor zijn prestaties.
  • Groningen heeft met Marokkaanse buitenspeler nieuw pareltje in huisMimoun Mahi stond zondagmiddag aan de basis van de gelijkmaker van FC Groningen tegen PSV.
  • Vrouw IS-strijder uit Marokko schetst beeld over huwelijk in Islamitische StaatEen arts uit Maleisië heeft haar leven opgegeven om in de Islamitische Staat te gaan trouwen met een strijder uit Marokko.
  • Baby bij toeval ontdekt in afvoerpijpIn de Australische stad Sydney heeft de politie zaterdag een pasgeboren baby gered uit een afvoerpijp, aan de rand van een snelweg.
  • Dit zijn de Marokkaanse miljardairs van ForbesForbes publiceerde deze week een lijst van Afrikaanse miljardairs. In de lijst zien we zeven Marokkanen terug, onder wie koning Mohammed VI.
  • Marokkaan in Jamaica deelt ervaringen (video)De jonge Amin Mghari is een Marokkaanse avonturier en houdt wel van een uitdaging.
  • Ophef om brandweer VS: 'Wij doen hier niks met negers!' (video)Een brandweerchef uit het Amerikaanse Bullit County is in opspraak geraakt nadat een filmpje werd gepubliceerd.
  • Sabir K. op straat door arrestatieteam gepakt voor uitlevering aan VSTerreurverdachte Sabir K. is donderdagavond opnieuw aangehouden om te worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten.
15:30
buitenland
Een groep jongemannen heeft een vrachtwagenchauffeur en zijn assistent van de verdrinkingsdood gered dankzij een heldhaftig optreden.
13:43
lifestyle
Daar waar de gemiddelde (psychisch gezonde) mens met de nodige verdriet omgaat met de dood, doen anderen dat op geheel andere wijze.
13:26
sport
De Champions League is vanaf volgend seizoen niet meer bij de NOS te zien.
13:23
algemeen
De Groep Kuzu/Öztürk doet niet mee aan het debat over de begroting van minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) deze week.
12:10
buitenland
Buurtbewoners van een woonwijk in Berrechid zijn geschokt na een familiedrama waarbij een jongeman zijn zusje zodanig mishandelde dat de dood het gevolg was.
11:32
sport
Hicham El Guerrouj is een van de beste hardlopers aller tijden en heeft vrijdagavond in Monaco wederom erkenning gekregen voor zijn prestaties.
11:18
buitenland
Abdelillah Benkirane is ternauwernood aan de dood ontsnapt nadat het toestel waarin hij zat in de problemen kwam in het noorden van Marokko.
10:40
sport
Mimoun Mahi stond zondagmiddag aan de basis van de gelijkmaker van FC Groningen tegen PSV.
10:29
buitenland
Het noodweer in Marokko heeft minstens zeventien mensen het leven gekost. Dat meldt het Marokkaanse persbureau MAP.
10:11
algemeen
Het Radboudumc in Nijmegen heeft maandagochtend een man opgenomen die mogelijk de ernstige ziekte ebola heeft.
10:08
algemeen
Bij verschillende strafbare feiten bereik je met het straffen van de dader onvoldoende resultaat, vindt de PvdA.
09:49
buitenland
Soennitische en sjiitische geestelijken uit een tachtigtal landen zijn zondag in de Iraanse stad Qom bijeengekomen.
09:42
buitenland
Een zelfmoordaanslag op een volleybaltoernooi in het oosten van Afghanistan heeft zondagavond aan 'minstens' 45 mensen het leven gekost, melden Afghaanse functionarissen.
09:34
buitenland
Een politieagent in de Amerikaanse stad Cleveland heeft een 12-jarige jongen neergeschoten die stond te zwaaien met een neppistool.
09:30
buitenland
Drie Israëlische jongeren hebben maandag in Jeruzalem een jonge Palestijn in elkaar geslagen. Het slachtoffer is in het ziekenhuis opgenomen.
09:20
algemeen
De moeder van een pasgeboren Australische baby die zaterdag in een afvoerpijp werd gevonden is aangeklaagd voor poging tot moord.
08:58
buitenland
In Marokko zijn de afgelopen dagen zeker acht mensen omgekomen door overstromingen, die werden veroorzaakt door veel regen.
23 Nov 14:17
lifestyle
Een foto uit de jeugd van de Marokkaanse monarch is op Facebook gepubliceerd. De bijzondere foto kwam van Soufiane El Bahri.
23 Nov 14:03
buitenland
Een arts uit Maleisië heeft haar leven opgegeven om in de Islamitische Staat te gaan trouwen met een strijder uit Marokko.
23 Nov 13:46
buitenland
Op de Westelijke Jordaanoever is zondag een huis van een Palestijnse familie in brand gestoken door onbekenden.
23 Nov 13:43
buitenland
In de Australische stad Sydney heeft de politie zaterdag een pasgeboren baby gered uit een afvoerpijp, aan de rand van een snelweg.
23 Nov 13:41
buitenland
Het Iraakse leger, gesteund door soennitische strijders, heeft zaterdag een groot offensief gelanceerd om een deel van de stad Ramadi te heroveren op de extremistische organisatie Islamitische Staat.
23 Nov 13:35
buitenland
Methodes van de Keniaanse overheid om in het kustgebied van het land extremisme aan te pakken zullen leiden tot meer steun voor radicalen.
23 Nov 13:29
algemeen
De vader die vrijdag in de rechtszaal in Roermond een stoel naar de rechter gooide, wordt niet vervolgd.
21 Nov 18:04
buitenland
Marokko heeft in Rabat een bewustwordingscampagne gelanceerd over geweld tegen kinderen en hun bescherming.
21 Nov 17:52
algemeen
De Marokkaanse ambassadeur in de Verenigde Staten, Rachad Bouhlal, is verkozen tot 'Arabische ambassadeur van het jaar'.

Populaire tags
marrakech
maastricht
polderjihad
aicha
baby
pvda
criminaliteit
ivo opstelten
soennieten
australië
islam
zionisten
syrië
arabische lente
moord
marokkanen
palestina
amsterdam
racisme
geert wilders
den haag
discriminatie
casablanca
islamitische staat
mohammed vi