• Khalid (9) wint schrijfwedstrijd met prachtige briefKhalid El Mansouri is slechts negen jaar maar geniet nu al nationale bekendheid omdat hij een schrijfwedstrijd won van SOS Kinderdorpen.
  • Marokkaanse munt steeds populairder in NederlandMarokkaanse ne3ne3 (munt), bekend om de indrukwekkende zoete smaak, wordt steeds meer geconsumeerd in Nederland.
  • Sfeeractie Raja Casablanca verkozen tot beste ter wereld (video)Fans van Raja Casablanca hebben zich tijdens een sfeeractie van hun beste kant laten zien in het Mohammed V stadion.
  • Yassin Ayoub verlengt contract bij FC UtrechtDe Marokkaans-Nederlandse Yassin Ayoub heeft zijn contract bij FC Utrecht met twee jaar verlengd.
  • Poetins tijger scheurt geiten in China aan flardenEen zeldzame Siberische tijger die door de Russische president Vladimir Poetin de vrijheid werd gegund heeft zondag en maandag in het noordoosten van China vijftien geiten doodgebeten.
  • Man in VS dreigt met banaan, agenten vrezen voor levenEen man in het westen van de Amerikaanse staat Colorado wordt vervolgd, omdat hij een banaan op twee agenten had gericht.
17:42
sport
De 18-jarige Mohammed Mellouk is een van de meest talentvolle sporters van Rotterdam. Samen met twee anderen maakt hij kans op de titel van Talent van het Jaar uit Rotterdam-Rijnmond.
16:59
buitenland
De Belgische Caroline dacht haar lievelingsdier in Marokko gevonden te hebben maar kwam van een ijskoude kermis thuis toen ze het beestje meenam naar België.
16:16
economie
Marokko wil in de komende tien jaar voor tweeduizend kilometer aan nieuwe snelwegen bouwen. Het ambitieuze plan is een voortzetting van het goede werk van de afgelopen jaren
15:59
buitenland
Deze week werd bekend dat de ouders van twee misbruikte kinderen in Marrakech mogelijk medeschuldig zijn.
15:30
algemeen
Marokko en Turkije zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met onderlinge gesprekken.
14:51
algemeen
Een 52-jarige man uit Rotterdam heeft zijn bejaarde moeder met een kussen doodgedrukt en moet daar tien jaar voor de gevangenis in.
14:03
algemeen
In totaal zijn in Saudi-Arabië 348 mensen overleden aan het MERS-virus. Dat heeft het Saudische ministerie van volksgezondheid woensdag gezegd.
14:00
algemeen
De uitspraken van PVV-Kamerlid Machiel de Graaf over moslims zijn 'verwerpelijk en schandelijk'.
13:53
algemeen
De integratie in de Nederlandse samenleving blijft 'verontrustend achter'. Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) zei dat donderdag in de Tweede Kamer bij de behandeling van zijn begroting.
13:38
algemeen
De gemeente Amsterdam heeft woensdag een aantal maatregelen aangekondigd om de armoede in de stad aan te pakken.
13:10
algemeen
Vier mensen zijn woensdag om het leven gekomen door een verkeersongeluk bij het Drentse dorp Meppen.
26 Nov 21:01
buitenland
Twee vrouwen en een man hebben in 2011 een 60-jarige man uit het Gelderse Velp in zijn eigen flat doodgemarteld, denkt het Openbaar Ministerie.
26 Nov 20:23
buitenland
De Palestijnse president Mahmoud Abbas verzet zich tegen plannen Israël formeel uit te roepen tot joodse staat en steunt Israëlische parlementariërs die zich ook tegen het plan keren.
26 Nov 19:45
buitenland
Egypte heeft woensdag voor het eerst in een maand de grens met Gaza weer geopend.
26 Nov 18:13
sport
Fans van Raja Casablanca hebben zich tijdens een sfeeractie van hun beste kant laten zien in het Mohammed V stadion.
26 Nov 18:04
economie
Marokkaanse ne3ne3 (munt), bekend om de indrukwekkende zoete smaak, wordt steeds meer geconsumeerd in Nederland.
26 Nov 17:42
algemeen
Khalid El Mansouri is slechts negen jaar maar geniet nu al nationale bekendheid omdat hij een schrijfwedstrijd won van SOS Kinderdorpen.
26 Nov 17:18
algemeen
Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders (PvdA) neemt contact op met de Turkse autoriteiten over een vermeende verklaring dat Nederland de Turkse gemeenschap hier discrimineert.
26 Nov 17:14
algemeen
De PVV vindt dat alle moskeeën in Nederland moeten worden gesloten. Daarmee gaat de extreemrechtse partij opnieuw een brug te ver.
26 Nov 17:09
sport
De Marokkaans-Nederlandse Yassin Ayoub heeft zijn contract bij FC Utrecht met twee jaar verlengd.
26 Nov 15:30
buitenland
De Marokkaanse Tweede Kamer heeft beslist om een nieuwe maatregel in te voeren om de aanwezigheid van de parlementariërs bij te houden.
26 Nov 14:59
buitenland
Een 80-jarige Marokkaan is om het leven gekomen nadat een politiebusje in Melilla plotseling begon te bewegen.
26 Nov 13:54
buitenland
In Tanger houdt een aan het licht gekomen zaak met incest in het spel de gemoederen flink bezig. De walgelijke praktijken vonden plaats in de wijk Melloussa.
26 Nov 13:38
buitenland
De koning van Marokko zou morgen en overmorgen in China zijn voor een officieel staatsbezoek. Hij is echter te ziek om de reis te ondernemen.
26 Nov 13:16
buitenland
Een zeldzame Siberische tijger die door de Russische president Vladimir Poetin de vrijheid werd gegund heeft zondag en maandag in het noordoosten van China vijftien geiten doodgebeten.
26 Nov 13:08
algemeen
Twee Britse toeristen van 20 en 21 jaar zijn dinsdag dood in hun hotelkamer in Amsterdam-Zuid aangetroffen.

Populaire tags
pvda
lodewijk asscher
turken
polderjihad
baby
marrakech
mensenrechten
soennieten
turkije
china
islam
zionisten
syrië
arabische lente
moord
marokkanen
palestina
amsterdam
racisme
geert wilders
den haag
discriminatie
islamitische staat
casablanca
mohammed vi