• Bij Marokkanen populaire thee bevat giftige stoffen (video)Marokkaanse theeliefhebbers (en dat zijn we eigenlijk allemaal) doen er goed aan onderstaande informatie goed te lezen.
  • Dochter doodt moeder in TetouanIn de noordelijke Marokkaanse stad Tetouan is een oude vrouw om het leven gebracht door haar bloedeigen dochter.
  • Beesten schelden Palestijnse tiener uit tijdens doodbloeden (video)Een video met daarop de dertienjarige Ahmad Manasra zorgt voor veel woede bij veel Facebookgebruikers.
  • 'Gratis tablet toch niet zo heel gratis'Consumenten die een nieuw energiecontract afsluiten en daarbij een gratis tablet of thermostaat als lokkertje cadeau krijgen, betalen deze producten zonder dat ze dit weten terug via hun energierekening.
  • Engeland gaat moslimhaat net zo hard aanpakken als jodenhaatDe Britse premier David Cameron heeft politieagenten opgedragen haatmisdaden tegen moslims op dezelfde manier aan te pakken als antisemitische aanvallen op joden.
16:10
buitenland
In de noordelijke Marokkaanse stad Tetouan is een oude vrouw om het leven gebracht door haar bloedeigen dochter.
16:06
lifestyle
Na Ronaldo's veelbesproken reis naar Marrakech zou ook Neymar van FC Barcelona binnenkort naar Marrakech afreizen.
14:25
buitenland
Een video met daarop de dertienjarige Ahmad Manasra zorgt voor veel woede bij veel Facebookgebruikers.
13:45
economie
Consumenten die een nieuw energiecontract afsluiten en daarbij een gratis tablet of thermostaat als lokkertje cadeau krijgen, betalen deze producten zonder dat ze dit weten terug via hun energierekening.
13:35
lifestyle
Het nieuwe album van Justin Bieber wordt in meerdere landen in het Midden-Oosten van de markt geweerd.
13:21
buitenland
De Britse premier David Cameron heeft politieagenten opgedragen haatmisdaden tegen moslims op dezelfde manier aan te pakken als antisemitische aanvallen op joden.
13:13
algemeen
Mario D., de 51-jarige chauffeur van de monstertruck die in Haaksbergen het publiek inreed, heeft tijdens zijn fataal verlopen stunt te hard gereden, stuurfouten gemaakt en te laat afgeremd.
13:05
algemeen
Ongeveer 250 mensen krijgen toch erkenning en een vergoeding omdat ze seksueel misbruikt zijn door medewerkers van de Rooms-Katholieke Kerk.
13:01
algemeen
De slachtoffers van vlucht MH17 zijn heel snel na het inslaan van een Buk-raket al buiten bewustzijn geraakt en overleden.
12 Oct 20:11
buitenland
Een jonge Koeweiti heeft zichzelf flink in de nesten gewerkt nadat hij geld vroeg voor de Umrah.
12 Oct 19:40
algemeen
Twee overvallers die tijdens hun vlucht werden gefilmd en een toevallig geparkeerde agent zorgen voor de nodige gefronste wenkbrauwen.
12 Oct 19:04
buitenland
De Saudische islamprediker Mohamed Al-Arifi heeft op Facebook aangekondigd dat hij zijn lezing in Rabat uitstelt omdat enkele groeperingen ageren tegen zijn komst.
12 Oct 18:30
buitenland
Het aantal Marokkanen dat omkwam tijdens de stormloop in Mina blijft stijgen.
12 Oct 17:49
buitenland
Horecagelegenheden op de strandboulevard van Tanger worden gesloopt omdat de gemeente de stukken grond terug wil hebben.
12 Oct 16:55
lifestyle
De diepgewortelde haat jegens alles wat met de islam te maken heeft, heeft ervoor gezorgd dat de 21-jarige Silke Raats moest stoppen met een bijzonder experiment.
12 Oct 16:06
sport
Cristiano Ronaldo bezocht afgelopen weekend zijn grote vriend Badr Hari in Marrakech.
12 Oct 15:49
buitenland
De twee zonen van de voormalige Egyptische president Hosni Mubarak zijn maandag op last van de rechtbank in Caïro vrijgelaten.
12 Oct 15:37
algemeen
Twee mannen van 52 en 26 zijn tot negentien en vijftien jaar cel veroordeeld voor de eerwraakmoord op een 26-jarige man langs de N61 bij IJzendijke in Zeeland.
12 Oct 13:56
algemeen
Marokkaanse theeliefhebbers (en dat zijn we eigenlijk allemaal) doen er goed aan onderstaande informatie goed te lezen.
12 Oct 13:44
algemeen
Tablets, beveiligingscamera’s en andere internetgadgets zorgen ervoor dat 06-nummers in hoog tempo opraken.
12 Oct 13:15
buitenland
De Amerikaanse agent die vorig jaar een 12-jarige jongen doodschoot die met een speelgoedpistool rondliep had hiervoor een "goede reden".
12 Oct 13:10
buitenland
Extremisten van Islamitische Staat (IS) zijn de voornaamste verdachten van de bomaanslagen zaterdag in Ankara.
12 Oct 13:04
algemeen
De politie heeft afgelopen vrijdag in Maastricht de 26-jarige Mohammed G. aangehouden op verdenking van plannen om af te reizen naar Syrië of Irak.
12 Oct 13:00
algemeen
Een man is zondag enkele uren gegijzeld in Limburg. Hij werd rond 16.30 uur op het Stationsplein in Roermond in een auto geduwd.
12 Oct 12:58
buitenland
Australische moslimleiders hebben de premier van het land Malcolm Turnbull gevraagd het visum van Tweede Kamerlid Geert Wilders (PVV) in te trekken, aldus Australische media maandag lokale tijd.
12 Oct 12:50
algemeen
Het Openbaar Ministerie bekijkt of een van de anti-islamitische toespraken van Pegida zondag in Utrecht strafbare uitlatingen bevat.

Populaire tags
ankara
islamhaat
is
mekka
pegida
facebook
islamofobie
burgemeester
turkije
twitter
islam
islamitische staat
amsterdam
politie
frankrijk
syrië
moord
zionisten
rotterdam
den haag
casablanca
palestina
marrakech
mohammed vi