• Bloedbad na schietpartij legerkazerne TunesiëEen Tunesische militair heeft maandag op een kazerne in de hoofdstad Tunis het vuur geopend op zijn collega's.
  • Moskee in Amerika biedt gratis medische zorg aan moslims en niet-moslimsDe Masjid Maryam Islamic Center in Debary, Florida, is begonnen met het verstrekken van medische zorg aan mensen met lage inkomens of mensen zonder ziektekostenverzekering.
  • Broer Zakaria Labyad gewond bij ongeluk in UtrechtDe broer van Vitesse-speler Zakaria Labyad is zwaargewond geraakt bij een ernstig ongeluk in de Utrechtse wijk Zuilen.
  • Zwaardere straf voor Haags raadslid Arnoud van DoornHet Haagse raadslid Arnoud van Doorn heeft dinsdag in hoger beroep een taakstraf van 240 uur gekregen en een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden.
  • Leraar cel in om misbruik tienersEen leraar natuurkunde uit Eindhoven moet de cel in en krijgt een taakstraf omdat hij ontucht heeft gepleegd met twee vijftienjarige leerlingen.
15:10
buitenland
De Masjid Maryam Islamic Center in Debary, Florida, is begonnen met het verstrekken van medische zorg aan mensen met lage inkomens of mensen zonder ziektekostenverzekering.
14:57
sport
De broer van Vitesse-speler Zakaria Labyad is zwaargewond geraakt bij een ernstig ongeluk in de Utrechtse wijk Zuilen.
14:43
lifestyle
Ali B ontroerde Nederland onlangs diep nadat hij een ode bracht aan zijn kinderen in De wereld draait door.
14:17
algemeen
Het Haagse raadslid Arnoud van Doorn heeft dinsdag in hoger beroep een taakstraf van 240 uur gekregen en een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden.
14:08
algemeen
Een leraar natuurkunde uit Eindhoven moet de cel in en krijgt een taakstraf omdat hij ontucht heeft gepleegd met twee vijftienjarige leerlingen.
14:01
lifestyle
De Marokkaanse speelfilm Much Loved mag niet worden getoond in bioscopen. De taboedoorbrekende film van Nabil Ayouch houdt de gemoederen al weken bezig.
13:02
buitenland
Egypte heeft de grensovergang met Gaza dinsdag opengesteld, zodat Palestijnen die in Egypte zijn gestrand naar huis kunnen terugkeren.
12:42
buitenland
De Australische regering komt binnen enkele weken met een wetsvoorstel dat de regering de bevoegdheid geeft om het Australische staatsburgerschap af te nemen van mensen met een dubbele nationaliteit die worden verdacht van terrorisme.
12:35
buitenland
De Israëlische ex-premier Ehud Olmert is maandag tot acht maanden cel veroordeeld wegens het aannemen van geld van een Amerikaanse zakenman toen hij burgemeester en minister was.
12:29
algemeen
Zwaarbewapende agenten, medewerkers van de marechaussee, gepantserde voertuigen en een helikopter zijn in de nacht van maandag op dinsdag ingezet bij een inval in een horecagelegenheid in Amsterdam-West.
25 May 21:45
buitenland
Taoufik Chtouki is een 28-jarige Marokkaan en heeft in Florence met gevaar voor eigen leven een Franse toerist gered.
25 May 21:04
buitenland
Het bezoek van koning Mohammed VI aan Senegal heeft een naar smaakje gekregen nadat lijfwachten betrokken waren bij een opstootje.
25 May 20:13
sport
Na dertig speelronden is de Marokkaanse competitie afgelopen. Een seizoen met winnaars en verliezers.
25 May 19:55
buitenland
De vader van de Marokkaanse piloot Yassine Bahti reageert op geruchten over een financiële vergoeding vanuit Saudi-Arabië nadat zijn zoon in Jemen omkwam.
25 May 19:16
economie
Marokko is een kans vol mogelijkheden en daarom wil de Britse regering graag meer zaken doen met het Noord-Afrikaans land.
25 May 18:23
algemeen
Marokkaans ex-international Mounir El Hamdaoui is een absolute held! Hij doneerde namelijk 94.000(!) euro voor de behandeling van een ziek meisje.
25 May 17:59
lifestyle
De 23-jarige Fatima Zahra El Hor mag zich voor een jaar Miss Marokko noemen.
25 May 17:34
sport
Cristiano Ronaldo is de topscorer van Spanje en is de onbetwiste doelpuntenmachine van Real Madrid.
25 May 17:16
algemeen
Een online petitie tegen het ingestelde boerkaverbod is in korte tijd al duizenden keren ondertekend.
25 May 15:47
buitenland
Een Tunesische militair heeft maandag op een kazerne in de hoofdstad Tunis het vuur geopend op zijn collega's.
25 May 15:21
algemeen
De gerespecteerde islamgeleerde Abdullah Al Muslih was dit weekend in Nederland om lezingen te geven over vrede en liefde in het geloof.
25 May 14:28
sport
Het voetbal is weer opgeschrikt door het overlijden van een speler, vermoedelijk door hartfalen.
25 May 14:16
algemeen
Een man uit Australië die een Nederlandse toeriste meerdere keren verkrachtte en martelde, is veroordeeld tot zeventien jaar celstraf.
25 May 14:06
algemeen
Boeddhistische monniken en leraren misbruikten de afgelopen decennia in Nederland leerlingen.
25 May 13:53
algemeen
Een 16-jarige jongen is zondag opgepakt omdat hij zijn 45-jarige stiefvader zou hebben neergestoken.
23 May 18:56
buitenland
De extremistische beweging Islamitische Staat heeft vrijdagavond in een radio-uitzending de verantwoordelijkheid voor de zelfmoordaanslag op een sjiitische moskee in Saudi-Arabië opgeëist.

Populaire tags
islamhaat
mensenrechten
boerkaverbod
boerka
discriminatie
rabat
yassine bahti
italië
australië
groot-brittannië
islam
islamitische staat
amsterdam
zionisten
palestina
syrië
moord
frankrijk
den haag
polderjihad
politie
rotterdam
marokkanen
marrakech
mohammed vi