• Real Madrid pakt Wereldbeker in MarokkoReal Madrid heeft ook beslag gelegd op het WK voor clubs in Marokko.
 • Koning Marokko boos over ongelofelijk slecht veld stadion RabatDe beschamende vertoning tijdens het WK voor Clubs in Marokko is koning Mohammed VI niet voorbij gegaan.
 • Top 5 hoax-investeringen in Marokko: Disneyland en Marokkaanse Las VegasMarokko is een prachtig land voor buitenlandse investeringen, dat beamen bijna alle economisch specialisten. Door deze aantrekkelijkheid verschijnen er regelmatig zogenaamde mega-investeringen die uiteindelijk nep bleken te zijn. Wij zetten de top vi
 • Vrijdagmiddag-recitatie: Marokkaanse wereldkampioen Hamza (video)Hamza Warach is een 18-jarige Marokkaan en mag zich de beste Koran-reciteur ter wereld noemen na een kampioenschap te hebben gewonnen in Bahrein.
 • Broer Badr Hari krijgt taakstraf voor meineedDe broer van vechtsporter Badr Hari, Yassine, is donderdag schuldig bevonden aan meineed.
 • Zakaria Labyad doet Ajax pijn met absolute wereldgoal (video)Ajax is donderdag uitgeschakeld in de KNVB-beker. In de Amsterdam Arena was Vitesse de Amsterdammers met 4-0 de baas. Dat kwam mede door een prachtige uithaal van de Marokkaan Zakaria Labyad.
 • Baby levend opgegeten door mieren in afvalbakIn een vuilnisbak in India is onlangs een pasgeboren baby aangetroffen in een vuilnisbak. Het meisje werd levend opgegeten door een immense kolonie mieren.
 • Ancelotti en Bale vinden Marokkaans publiek fantastischReal Madrid is onder de indruk van de vurigheid en passie waarmee de Marokkaanse fans hun team steunden in Marrakech tijdens de wedstrijd tegen Cruz Azul.
 • Marokko investeert 4,6 miljard in gaswinningMinister van Energie, Abdelkader Amara, heeft zich uitgesproken over grootse plannen van Marokko.
 • Marokkaanse in Saudi-Arabië doet zelfmoordpoging door barbaarse echtgenootEen jonge Marokkaanse vrouw heeft in Saudi-Arabië getracht een eind te maken aan haar leven om zo te ontsnappen aan het geweld van haar Saudische echtgenoot.
 • 'Halal speelpop' gaat markt op in Groot-BrittanniëIn Engeland is een gezichtsloze pop gelanceerd en voldoet daarmee aan de islamitische wetgeving, aldus de fabrikant. Onder moslims heerst verdeling over de nieuwe speelgoed.
 • Albert Heijn verkoopt nu ook 'lelijke' groenten en fruitAlbert Heijn gaat groenten en fruit verkopen die er minder gelikt uitzien en om die reden uit de schappen worden gehouden.
20 Dec 23:30
sport
Real Madrid heeft ook beslag gelegd op het WK voor clubs in Marokko.
19 Dec 23:24
algemeen
Nederlanders met een joodse achtergrond die naar de zionistenstaat Israël willen verhuizen kunnen daar over een paar jaar mogelijk terecht in een Nederlands dorp, compleet met windmolen, pannenkoekenhuis en autovrije fietszone.
19 Dec 23:17
algemeen
Een man is vrijdagavond doodgeschoten in Utrecht.
19 Dec 14:20
sport
De beschamende vertoning tijdens het WK voor Clubs in Marokko is koning Mohammed VI niet voorbij gegaan.
19 Dec 13:44
algemeen
Nederland mag de kinderbijslag voor kinderen die in Marokko wonen, niet verlagen. Voor kinderen in Turkije en Egypte mag dat wel.
19 Dec 12:05
algemeen
Hamza Warach is een 18-jarige Marokkaan en mag zich de beste Koran-reciteur ter wereld noemen na een kampioenschap te hebben gewonnen in Bahrein.
19 Dec 11:39
buitenland
In een vuilnisbak in India is onlangs een pasgeboren baby aangetroffen in een vuilnisbak. Het meisje werd levend opgegeten door een immense kolonie mieren.
19 Dec 11:20
algemeen
De criminaliteitscijfers in Rotterdam en de regio Rotterdam-Dordrecht zijn dit jaar verder gedaald.
19 Dec 10:51
economie
Marokko is een prachtig land voor buitenlandse investeringen, dat beamen bijna alle economisch specialisten. Door deze aantrekkelijkheid verschijnen er regelmatig zogenaamde mega-investeringen die uiteindelijk nep bleken te zijn. Wij zetten de top vijf onder elkaar.
19 Dec 10:27
buitenland
Een vrouw die het aidsvirus kreeg door besmetting van haar man werd zo woedend dat ze wraak nam op andere mannen.
19 Dec 10:12
buitenland
In de Marokkaanse pers verschijnen de laatste tijd opvallend veel berichten over schokkende familiedrama's. In Essaouira heeft een zoon zijn vader doodgestoken.
19 Dec 09:38
economie
Medewerkers van Apple-fabrieken in China werken nog altijd onder slechte werkomstandigheden.
19 Dec 09:35
buitenland
Acht kinderen zijn door politie dood aangetroffen in een woning in de Australische stad Cairns.
19 Dec 09:29
buitenland
De Duitse politie heeft drie Turkse mannen gearresteerd die ervan worden verdacht andere Turken in Duitsland te hebben bespied voor de Turkse inlichtingendiensten.
19 Dec 09:16
sport
Ajax is donderdag uitgeschakeld in de KNVB-beker. In de Amsterdam Arena was Vitesse de Amsterdammers met 4-0 de baas. Dat kwam mede door een prachtige uithaal van de Marokkaan Zakaria Labyad.
19 Dec 09:05
algemeen
Het kabinet Rutte-II is na drie dagen van diepe crisis over de verworpen zorgwet van minister van Volksgezondheid Edith Schippers (VVD) ontsnapt aan een voortijdig einde.
18 Dec 18:44
algemeen
De kans dat Geert Wilders wordt veroordeeld voor aanzetten tot haat en discriminatie is redelijk.
18 Dec 16:43
buitenland
In Skhour Rhamna heeft zich gisteren een afschuwelijk familiedrama afgespeeld toen een jongeman besloot zijn familie uit te moorden.
18 Dec 16:37
buitenland
Marokko heeft zich kort na de verschrikkelijke gijzeling van honderden kinderen in het Pakistaanse Peshawar uitgesproken. 142 mensen, vooral kinderen, kwamen om het leven.
18 Dec 16:28
sport
Real Madrid is onder de indruk van de vurigheid en passie waarmee de Marokkaanse fans hun team steunden in Marrakech tijdens de wedstrijd tegen Cruz Azul.
18 Dec 16:19
economie
Minister van Energie, Abdelkader Amara, heeft zich uitgesproken over grootse plannen van Marokko.
18 Dec 15:26
buitenland
De bekende en immens populaire acteur Mohamed Bastaoui overleed gisteren in Rabat.
18 Dec 15:11
algemeen
Een agent uit Kampen krijgt geen straf voor het neerschieten van een inbreker in Zwartsluis.
18 Dec 14:31
algemeen
De broer van vechtsporter Badr Hari, Yassine, is donderdag schuldig bevonden aan meineed.
18 Dec 14:10
lifestyle
Mensen kunnen komende zomer weer over de Pier in Scheveningen lopen, als het opknappen volgens plan verloopt.
18 Dec 11:46
buitenland
Het Europees Parlement heeft woensdag ingestemd met een resolutie waarin 'in principe' steun wordt uitgesproken 'voor erkenning van een Palestijnse staat'.

Populaire tags
marrakech
gijzeling
real madrid
taliban
schietpartij
spanje
pakistan
familiedrama
gezondheid
huwelijk
islam
zionisten
marokkanen
moord
syrië
arabische lente
palestina
amsterdam
geert wilders
racisme
den haag
islamitische staat
discriminatie
casablanca
mohammed vi