• Brad Pitt scheurt door Marokkaanse bergen om tot rust te komenBrad Pitt mag aan het lijstje toegevoegd worden van beroemdheden die hun heil zoeken in de prachtige natuur van Marokko.
  • Marokko wil Afrika Cup 'gewoon' organiseren maar gaat geen risico nemenDe Marokkaanse minister van Sport heeft duidelijkheid gegeven over de ontstane ophef aangaande de organisatie van de Afrika Cup en het ebolavirus.
  • Chauffeur leert tasjesdief lesje (video)Een dief die de handtas van een vrouw probeerde te stelen is van een koude kermis thuisgekomen.
  • Vrouw belt 1100 keer naar politieEen 49-jarige vrouw uit Boxmeer is woensdag rond 11.30 uur aangehouden, omdat zij sinds augustus meer dan 1100 keer zomaar het alarmnummer had gebeld.
  • Supernanny Jo Frost pakt Nederlandse gezinnen aanSupernanny Jo Frost gaat voor RTL een Nederlandse versie maken van Eerste Hulp bij Opvoeden.
  • Randstedeling wordt eenzaam en dikDen Haag zal de komende jaren het aantal inwoners met overgewicht, lijdend aan eenzaamheid en met een verhoogd risico op angst, depressie, diabetes of hartinfarct fors zien stijgen.
12:55
buitenland
Een Maleisische man die zwaargewond was geraakt bij een auto-ongeluk heeft drie dagen lang door de jungle gekropen op zoek naar hulp.
12:51
buitenland
Vier politieagenten zijn donderdag op een drukke straat in New York City aangevallen door een man met een bijl.
12:47
buitenland
De Zwitserse supermarktketen Migros heeft zijn excuses aangeboden, omdat het melkcupjes heeft verkocht waarop Adolf Hitler en Benito Mussolini staan afgebeeld.
12:30
algemeen
Nederland kan jihadstrijders maar beter naar Syrië laten gaan.
12:27
algemeen
Tegen een 16-jarig meisje uit Enschede is donderdag een werkstraf van negentig uur geëist voor het mishandelen van een schoolgenootje.
12:20
algemeen
Burgemeester van Hilversum Pieter Broertjes erkent dat hij een ongelukkige uitspraak heeft gedaan door strijders van de Islamitische Staat (IS) te vergelijken met Nederlandse zionisten die na de Tweede Wereldoorlog naar Israël trokken om te vechten.
23 Oct 14:14
buitenland
De directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Margaret Chan is vol lof over het feit dat Marokko vluchten uit zwaar getroffen landen toelaat.
23 Oct 13:25
sport
De Marokkaanse kickbokser Badr Hari is momenteel bezig met een documentaire over zijn carrière en privéleven.
23 Oct 12:52
algemeen
Een van de twee jihadverdachten uit Huizen wil af van zijn enkelband. Dat zegt zijn advocaat Derk van der Heijden tegen de Gooi- en Eemlander.
23 Oct 12:06
buitenland
De 38-jarige Turkse Gülbeyaz Atik is opgepakt omdat ze op een wel hele vreemde manier de aandacht op zich wilde vestigen.
23 Oct 11:51
buitenland
Een operagezelschap in Parijs weigerde te spelen toen ze een vrouw in nikaab zagen. Uiteindelijk werd ze uit de operazaal gezet.
23 Oct 11:42
algemeen
Burgemeester van Hilversum Pieter Broertjes heeft donderdag een vergelijking gemaakt tussen radicale moslims die zich aansluiten bij terreurorganisatie IS en Nederlandse zionisten die na de Tweede Wereldoorlog vertrokken om voor een joodse staat te vechten.
23 Oct 11:32
algemeen
Een 44-jarige man uit Zwolle heeft woensdagavond een val overleefd van de achtste verdieping van een flatgebouw in zijn woonplaats.
23 Oct 11:17
lifestyle
Zangeres Katy Perry is in Marokko om haar verjaardag te vieren. Perry zou aanvankelijk feest vieren in Egypte, maar dat gaat om veiligheidsredenen niet door.
23 Oct 10:50
lifestyle
Nasrdin Dchar staat drie jaar na het winnen van zijn Gouden Kalf weer met beide benen op de grond.
23 Oct 10:44
sport
Anwar El Ghazi is blij met zijn eerste doelpunt in de Champions League, gemaakt tegen uitgerekend FC Barcelona.
23 Oct 10:37
algemeen
Uitgeverij Jongbloed brengt volgend jaar aparte bijbels voor mannen en vrouwen uit.
23 Oct 10:10
algemeen
Een grote zoektocht met onder meer speurhonden en een helikopter is woensdag helemaal aan het vermiste jongetje uit Cothen voorbijgegaan.
23 Oct 10:02
buitenland
Ebola heeft al meer dan 4800 levens geëist. Dat heeft de Wereldgezondheidsorganisatie woensdag gezegd.
23 Oct 09:58
buitenland
Bij het Nationale Oorlogsmonument in de Canadese stad Ottawa heeft een man woensdag een militair neergeschoten.
22 Oct 18:31
lifestyle
Brad Pitt mag aan het lijstje toegevoegd worden van beroemdheden die hun heil zoeken in de prachtige natuur van Marokko.
22 Oct 18:21
algemeen
Een dief die de handtas van een vrouw probeerde te stelen is van een koude kermis thuisgekomen.
22 Oct 18:16
sport
De Marokkaanse minister van Sport heeft duidelijkheid gegeven over de ontstane ophef aangaande de organisatie van de Afrika Cup en het ebolavirus.
22 Oct 18:02
buitenland
Afgelopen week is een vrouw in Rhone (Frankrijk) het slachtoffer geworden van een familiedrama.
22 Oct 17:51
lifestyle
Marokko en Jordanië onderhouden warme banden door de vriendschappen tussen beide koningshuizen.
22 Oct 17:35
buitenland
In het Marokkaans parlement stemmen Kamerleden vandaag over een wet die de afschaffing van gokreclames moet verbieden.

Populaire tags
islamitische staat
polderjihad
frankrijk
ebola
politie
marokkaan
algerije
flat
oujda
radicalisering
islam
arabische lente
syrië
moord
marokkanen
zionisten
racisme
amsterdam
geert wilders
palestina
den haag
gezondheid
discriminatie
casablanca
mohammed vi