sport
9 jul 20:01
Voor de liefhebbers, de online kaartverkoop voor de Franse Supercup-wedstrijd AS Monaco - Paris Saint-Germain is gestart.
9 jul 17:02
Gisteren stond het oefenduel gepland tegen het Hongaarse DVTK, een hoofdrol was er meteen voor de onlangs aangetrokken middenvelder.
9 jul 15:01
De bondsvoorzitter laat in een persbericht weten de zaak nauwlettend te volgen en spreekt z'n medeleven uit.
9 jul 14:02
Het Marokkaanse nationale rugby team heeft zaterdag de 'Africa Silver Cup' gewonnen door in de finale Ivoorkust met 8-3 te verslaan.
8 jul 21:32
Wanneer voetbal even geen rol meer speelt...
8 jul 20:50
Vandaag stond in Nederland de voetbalwereld even stil toen hartproblemen Abdelhak Nouri parten speelden.
8 jul 19:02
Voor de geïnteresseerden en de liefhebbers van het Marokkaanse voetbal is er vanavond een uitgebreid gesprek met Taarabt op de Marokkaanse sportzender.
8 jul 16:01
De enkelvoudige Marokkaans-international keert zodoende terug hij de club waarvoor hij in het verleden al in actie kwam.
7 jul 15:04
Logischerwijs zakten de Leeuwen v/d Atlas op de mondiale ranglijst na de zepers tegen Oranje en regerend Afrikaans kampioen Kameroen.
7 jul 13:05
De Marokkaans-international zou na de degradatie van Granada CF financieel niet meer te dragen zijn voor de Segunda Division-formatie.
6 jul 21:01
Een exclusief onderonsje met Zakaria Tijarti waarin hij toelichting geeft over het door hem en zijn broers deze zomer georganiseerde kickboksgala Fight League te Tanger. De 25-jarige kickbokser ontving onze sportredactie voor dit gesprek gastvrij in hun Team Tijarti gym in Leiden.
6 jul 20:02
Na een strak jaartje in de Jupiler League onder huidig hoofdcoach Marcel Keizer mocht de aanvaller mee met het eerste op trainingskamp naar Oostenrijk.
6 jul 9:19
Een speciaal onderonsje van de Marokkaanse sportzender met baltovenaar Taarabt waar we al enige tijd maar weinig van hebben gehoord.
5 jul 17:50
Deze 100ste editie van de Trophée des Champions zal worden afgewerkt in het Grand Stade de Tanger.
5 jul 14:33
De partij waar menig kickboksliefhebber op zat te wachten is aanstaande, zojuist maakte organisator Glory het nieuws wereldkundig.
4 jul 14:03
Het hoofd van de voetbalbond en de Franse bondscoach van het Marokkaanse elftal willen de pers in de gelegenheid stellen om informatie in te winnen over de huidige stand van zaken bij de bond en het nationale elftal.
3 jul 13:04
De middenvelder zou na het vertrek van captain Davy Klaassen misschien niet alleen z'n rugnummer overnemen, maar ook de felbegeerde aanvoerdersband.
2 jul 20:01
Met een gloednieuw 5-jarig profcontract in de hand toonde Rabii tegen Georgiër Abuladze meteen zijn klasse gisteravond.
2 jul 15:01
Na een lang buitenlands avontuur keert de ooit zo getalenteerde aanvaller mogelijk terug op de Nederlandse Eredivisie.
1 jul 21:01
Ontwikkelt zich zo snel dat Ajax geen kans onbenut liet en de 17-jarige sluitpost voor minimaal 2 seizoenen vastlegde.
1 jul 19:01
Na Ziyech en Renard weer tot elkaar te hebben gebracht, buigt bondsvoorzitter Lekjaa zich nu over het dossier El Haddadi.
30 jun 17:04
Ook deze transfer is in kannen en kruiken. Na de komst van Dirar in Istanbul, voegt Belhanda zich nu bij directe stadsconcurrent Galatasaray.
30 jun 15:02
Na een 4 weken lange vakantie staat de Ajax-sterkhouder te popelen om aan het nieuwe seizoen te beginnen.
30 jun 13:00
Met nog maar 17 jaar op de teller maakt El Maach een stormachtige ontwikkeling door!
30 jun 11:15
Alles duidde erop dat Feyenoord een versterking zag in de nog jonge Amrabat, vanochtend lijkt die interesse vorm te hebben gekregen in een definitieve overgang.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
fc barcelona
al hoceima
ajax
agadir
vader
france24
ziekenhuis
werder bremen
nouri
marokkaanse
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
tanger
turkije
atlas leeuwen
rabat
terrorisme
spanje
hervé renard
moord
frankrijk