nieuws
27 jun 22:00
Het is inmiddels een prachtige traditie die de inwoners van de Al-Inache-wijk in Tanger voortzetten.
27 jun 21:01
Een uniek plaatje van een iftar-bijeenkomst in de Beth-El synagoge in Marrakech.
27 jun 20:02
De Marokkaanse kickbokser komt tegenover Rico Verhoeven te staan voor een rematch in Nederland, die live op het Arryadia sportkanaal wordt uitgezonden.
27 jun 19:01
De families van de Marokkaanse slachtoffers en de overlevenden van de brand in de Grenfell-toren werden gisteren uitgenodigd op de residentie van de Marokkaanse ambassadeur in Londen ter gelegenheid van Eid Ul-Fitr.
27 jun 18:00
Op haar Snapchat account plaatste Dounia Batma haar felicitaties voor Eid Ul-Fitr en nam van de gelegenheid gebruik om een foto van haar dochter Ghazal in een schattig bloemetjesjurkje te publiceren.
27 jun 17:03
Ruim 80 muzikanten zullen gratis en voor niets het publiek vermaken met de beroemde werken van Wolfgang Amadeus Mozart.
27 jun 16:05
Dieven maakten gebruik van de afwezigheid van Mehdi Benatia en zijn familie om in zijn huis in Turijn te breken.
27 jun 15:09
Potentiële terroristen moeten een half jaar preventief kunnen worden opgesloten op aanwijzing van de inlichtingendienst AIVD.
27 jun 14:15
Zoals gebruikelijk is tussen mogendheden en vorsten, feliciteerde ook president Abdelaziz Bouteflika de Koning met het einde van de heilige vastenmaand Ramadan.
27 jun 13:33
De politie heeft bij een moskee in het Limburgse Venray een 18-jarige vrouw uit Wanssum, die eerder heeft vastgezeten op verdenking van betrokkenheid bij terrorisme, gearresteerd.
27 jun 13:03
Het Franse Le Havre stalt contractspeler Tissoudali wederom elders, ditmaal bij het naar de Eredivisie gepromoveerde VVV Venlo.
27 jun 11:49
Facebook, Microsoft, Twitter en YouTube hebben een groep opgericht in de strijd tegen terreur op hun kanalen.
27 jun 10:34
De Marokkaanse bestuurder Mehdi Bennani won de Portugese Grand Prix van de World Touring Car Championship (WTCC) in Vila Real, in het noorden van Portugal.
27 jun 9:19
Na het eid-gebed in de Al-Mohammadi moskee in Casablanca vloog Koning Mohammed VI gisteren aan het eind van de middag door naar de luchthaven Ibn Battouta in Tanger.
27 jun 8:04
De coalitie van Leefbaar Rotterdam, D66 en CDA in het college van burgemeester en wethouders raakt haar meerderheid in de gemeenteraad van de Maasstad kwijt.
26 jun 22:00
Wat als een feestdag begon, eindigde in een drama
26 jun 21:01
Ga er maar even lekker voor zitten, want deze prachtige 79 minuten durende documentaire neemt je mee voor een kijkje op Marokko vanuit de lucht.
26 jun 20:02
Tijdens de ministerraad gisteren in het Koninklijk Paleis in Rabat stelde Koning Mohammed VI nieuwe ambassadeur, wali's en gouverneurs aan.
26 jun 19:01
De beroemde Marokkaanse zangeres Asma Lmnawar staat in november in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.
26 jun 18:00
Rizlen Zouak won op zaterdag 24 juni haar eerste Mixed Martial Arts (MMA) wedstrijd, door de Ierse Leah McCourt in Bournemouth, Engeland te verslaan.
26 jun 17:01
Eén jaar na de 'boerkini gate' in Frankrijk brengt de boerkini opnieuw controverse in de stad Marseille, die zojuist een gemeentelijke verordening heeft gepubliceerd die badkleding vereist die geschikt is voor een mogelijke redding.
26 jun 16:02
Koning Mohammed VI arriveerde deze maandagmorgen in de Al-Mohammadi moskee in Casablanca om het gebed van Eid Ul Fitr uit te voeren.
26 jun 14:59
Het Amerikaanse hooggerechtshof buigt zich vandaag over het voorgenomen inreisverbod van president Donald Trump voor inwoners uit zes landen met een overwegend Islamistische bevolking.
26 jun 13:51
Koning Mohammed VI benadrukte op zondag tijdens de ministerraad de noodzaak van het vermijden van 'politiciseren van de sociale en ontwikkelingsprojecten die worden verwezenlijkt'.
26 jun 12:36
De as-Soennahmoskee in Den Haag heeft afgelopen weekeinde een dreigbrief ontvangen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
eid ul fitr
londen
aanslag
moskee
brand
ambassadeur
verdachte
amsterdam
opgepakt
social media
casablanca
politie
mohammed vi
marrakech
daesh
turkije
tanger
atlas leeuwen
terrorisme
rabat
spanje
moord
hervé renard
frankrijk