nieuws
18:04
Na het uitvoeren van het vrijdaggebed in de moskee Ahl Sunna Wal Jamaa in Conakry, Guinee, heeft koning Mohammed VI 10.000 exemplaren van de Heilige Koran geschonken.
17:02
'De tram rijdt op sporen die daarvoor gereserveerd zijn', zei Casa Tram in een verklaring.
16:01
Het nieuws rond de twee geschorste beveiligers van Geert Wilders betreft volgens de Nationale Politie "een oude zaak". Daarmee zegt de politie de kwestie in perspectief te willen plaatsen.
15:02
Marokkaanse zanger Saad Lamjarred, die sinds oktober in hechtenis zit in Frankrijk, is nu voor de derde keer beschuldigd van verkrachting.
14:05
De Koning heeft het er maar druk mee! Na Ghana en Zambia is hij gisteren aangekomen in Guinee.
13:03
Maleisië gaat de luchthaven en andere locaties van Kuala Lumpur onderzoeken op radioactief materiaal.
11:48
Sinds de oprichting zeven jaar geleden biedt de vereniging 'Manos solidairias' hulp aan illegale migranten van sub-Sahara Afrikaanse landen die hun toevlucht zoeken in de bossen bij Belyounech in de buurt van de grensovergang bij Sebta.
10:33
De export van Marokkaanse handgemaakte producten is het afgelopen jaar met 30,6% gestegen.
09:18
De Marokkaanse afdeling van de Spaanse groep SAMU-Sevilla werd woensdag ingehuldigd in Tanger.
08:03
De populariteit van Snapchat lijkt over zijn hoogtepunt heen.
23 feb 22:17
Door enorme regenbuien in de regio van de Marokkaanse hoofdstad Rabat en Salé is veel overlast ontstaan.
23 feb 21:16
Afgelopen dinsdag hebben verschillende veiligheidsdiensten op het Ministerie van Buitenlandse zaken in Rabat een veiligheidsplan besproken dat gericht is op de verschillende luchthavens van het Koninkrijk.
23 feb 20:31
Stortbuien in de provincie Guelmim hebben geleid tot de verstoring van de verschillende nationale, regionale en provinciale wegen.
23 feb 19:40
De politieke partij Artikel 1 van Sylvana Simons is voor de rechter gedaagd door Antidiscriminatiebureau Radar/Art1.
23 feb 18:46
Het ministerie van Verkeer heeft de app "MaRoute" gelanceerd, een mobiele applicatie ontworpen om verkeersdeelnemers met informatie en nieuws met betrekking tot het verkeer te voorzien.
23 feb 18:00
Ongeveer twintig nieuwe investeerders tonen belangstelling in de SAMIR raffinaderij, kondigde de CEO Mohamed El Krimi aan.
23 feb 17:16
Doortastend speurwerk van beide veiligheidsdiensten!
23 feb 16:30
19 ton Marokkaanse citrusvruchten werden maandag geblokkeerd in de haven van Sint-Petersburg in Rusland, melden lokale Russische kranten.
23 feb 15:45
De PVV schort voorlopig zijn publieke activiteiten op, zoals flyeracties. Dat heeft voorman Geert Wilders donderdag bekendgemaakt.
23 feb 15:02
De Saoedische overheid wil investeringen in Marokko verder uitbreiden, in het bijzonder door de directe buitenlandse investeringen te verhogen, zei Mohamed Fahd Al Ahmadim, hoofd van de 'Marokkaans-Saoedische Zaken Raad', gedurende zijn bezoek aan Marokko.
23 feb 14:01
Amerikaanse Moslims hebben omgerekend zo'n 80.000 euro opgehaald om door vandalen beschadigde grafstenen op een Joods kerkhof te repareren.
23 feb 13:00
Nog twee Marokkaanse internationals over in de Champions League: Dirar en Benatia.
23 feb 11:50
Meer menselijke en materiële middelen werden ingezet in de buurt van Belyounech om verdere bestormingen van migranten te voorkomen.
23 feb 10:35
Marokko is één van de zeven landen die de "International Security Coalitie" vormen in de strijd tegen georganiseerde en cross-continentale criminaliteit.
23 feb 9:20
Het leken wel oorlog scènes in Casablanca, maar dat was gelukkig niet geval.
1 2 3 > >>

Populaire tags
pvv
sebta
afrika
rotterdam
wilders
beveiliging
doden
kijktip
jordanie
ministerie
politie
casablanca
mohammed vi
terrorisme
daesh
marrakech
turkije
amsterdam
moord
tanger
frankrijk
rabat
spanje
discriminatie