nieuws
14:35
Koning Mohammed VI heeft gisteren een boodschap gestuurd waarin hij zijn diepe medeleven en die van de Marokkaanse bevolking overbracht aan de Britse premier, Theresa May, vanwege het bloedbad woensdag buiten het Britse Parlement.
13:33
De Spaanse Guardia Civil ontmantelde afgelopen woensdag een illegaal immigratie netwerk tussen Marokko en Spanje.
12:31
Vanavond wacht een krachtmeting met een serieuze opponent, het Burkina Faso van Ajacied Bertrand Traoré.
11:49
Tegen de zeven mannen en drie vrouwen die bekendstaan als de 'krokodillenbende' zijn donderdag door het Openbaar Ministerie celstraffen tot drie jaar geëist.
10:34
Afgelopen zaterdag maakten twee 17-jarige jongens een weddenschap over wie het beste kon zwemmen.
09:19
Pamela Anderson zal dit weekend in Marrakech aanwezig te zijn bij de opening van de beroemde Parijse nachtclub, de VIP Room.
08:04
DENK-voorman Tunahan Kuzu zegde op het hoogtepunt van de diplomatieke aanvaring tussen Nederland en Turkije mediaoptredens af omdat hij geen trek had in vragen daarover.
23 mrt 22:00
Er komen tientallen nieuwe emoji's aan.
23 mrt 21:02
Het Marokkaanse ministerie van Cultuur kondigde op de 'internationale conferentie voor de bescherming van bedreigd cultureel erfgoed' aan dat zij 1,5 miljoen dollar zullen bijdragen voor maatregelen met betrekking tot het het behoud en de bescherming van bedreigd cultureel erfgoed.
23 mrt 20:00
De Marokkaanse prinses Lalla Meryem zal morgen de 37ste editie van de Boekenbeurs van Parijs openen, waar Marokko eregast is.
23 mrt 19:01
De Landelijke Recherche is begonnen met opsporingsonderzoeken naar ruim tweehonderd Nederlandse strijders die zich zouden hebben aangesloten bij een van de terreurgroepen in het strijdgebied in Syrië en Irak.
23 mrt 18:01
Koning Mohammed VI, vergezeld door prins Moulay Rachid, had gisteren een ontmoeting met Koning Abdullah II Ibn Al Hussein, begeleid door Prins Ghazi Bin Mohammad, in het Koninklijk Kabinet in Rabat.
23 mrt 17:02
De Marokkaanse bankgroep Attijariwafa Bank werd afgelopen maandag bekroond met de 'Afrikaanse Bank van het Jaar' trofee in de 5e editie van de Afrika CEO Forum in Genève.
23 mrt 16:15
Koning Mohammed VI legde deze week de eerste steen voor een trainingscentrum gericht op het het hotelwezen en toerisme.
23 mrt 15:30
De man die donderdag met grote snelheid door een winkelstraat in Antwerpen reed had steekwapens, een riotgun, legerkleding en een bus met onbekende inhoud in zijn kofferbak.
23 mrt 15:01
De drie leden van de politieke partij DENK zijn donderdag uit protest even blijven staan aan het begin van de installatie van de nieuwe Tweede Kamer.
23 mrt 14:20
Daesh heeft donderdag de verantwoordelijkheid voor de aanslag in Londen opgeëist. De terreurgroep deed dat via het 'persbureau' Amaq. Dat is gelieerd aan Daesh.
23 mrt 13:45
Er wordt nog druk gezocht naar de overige twee opvarenden.
23 mrt 12:53
De Britse veiligheidsdienst MI5 heeft ooit onderzoek gedaan naar de dader van de aanslag woensdag op Westminster Bridge in Londen.
23 mrt 11:50
In Jemen en Somalië dreigt op korte termijn een grote hongersnood te ontstaan.
23 mrt 10:35
Mensen vanuit de hele wereld verzamelden zich in de Sahel-regio voor het 'Nomad Festival'.
23 mrt 9:20
De Spaanse veiligheidsdiensten arresteerden gisteren drie Marokkaanse onderdanen die verdacht worden van het verheerlijken van terrorisme en het rekruteren voor Daesh in de provincies Valencia en Barcelona.
23 mrt 8:05
Dunkin' Donuts ziet in Nederland een gat in de markt.
22 mrt 22:01
Denemarken wil met Marokko om de tafel om een oplossing te vinden voor de voor terrorisme veroordeelde Marokkaan.
22 mrt 21:15
Zeker vier mensen, onder wie de vermeende dader, zijn woensdag om het leven gekomen bij de aanslag buiten het Britse parlement.
1 2 3 > >>

Populaire tags
londen
aanslag
atlas leeuwen
hervé renard
erdogan
brits
toerisme
ram
ouarzazate
terreurdaad
politie
casablanca
mohammed vi
terrorisme
marrakech
daesh
turkije
tanger
moord
amsterdam
frankrijk
spanje
rabat
duitsland