Demonstratie tegen de islamisering van Nederland

algemeen
51
4 apr '08
De demonstranten zijn tegen de bouw van moskeeën en tegen antisemitisme.

De Nederlandse tak van Stop Islamisation Of Europe (SIOE) demonstreert vrijdag in Den Haag tegen de islamisering van Nederland en tegen de Nederlandse regering. De organisatie verwacht 150 betogers.

De initiatiefnemers stellen dat „de regering wel het lef heeft om een persoon te demoniseren en monddood te maken, en daarbij alle mensen die sympathiseren met Geert Wilders, maar niet het lef hebben om de islamisering in Nederland onder ogen te zien en een halt toe te roepen.”

De demonstranten verzamelen om 13:00 uur op het Malieveld en zullen na enkele toespraken om ongeveer 13:15 uur een protestmars lopen naar het Plein. Daar zullen zij een manifest en een steunbetuiging aan de Partij voor de Vrijheid (PVV) aanbieden. De vrewachting is dat de demonstratie om ongeveer 16:00 zal zijn afgelopen, aldus Nieuwsfeit.nl.

SIOE wil onder meer de inperking van vrijheid van meningsuiting en de politieke correctheid stoppen. De initiatiefnemers stellen dat ,,de regering wel het lef heeft om een persoon te demoniseren en monddood te maken, en daarbij alle mensen die sympathiseren met Geert Wilders, maar niet het lef hebben om de islamisering in Nederland onder ogen te zien en een halt toe te roepen.''

Ook zijn de demonstranten tegen de bouw van moskeeën en tegen antisemitisme. De SIOE is een Europese beweging die de Islam wil weren uit de Europese politiek en komt oorspronkelijk uit Denemarken.

© MAROKKO.NL 2008
demonstratie amsterdam stop islamisation of europe islam
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?