Rita Verdonk niet trots op reacties 'Rita-Wiki'

algemeen
40
7 apr '08
Rita Verdonk besloot gisteravond de wiki tijdelijk op slot te zetten.

Rita Verdonk heeft gisteravond het interactieve deel van de nieuwe website van Trots op Nederland al op slot gezet. Onder het motto ‘Politiek 2.0’ mochten bezoekers daar op thema’s reageren en ideeën aandragen. Verdonk zou dan met ze in debat gaan, aldus Nrc.nl.

Maar dit weekeind bleek er geen houden aan op de ‘Rita-Wiki’, zegt Oscar van Veen van Mangrove, het bedrijf dat de website beheert. „Er werd veel te massaal gepost. Tegengeluiden zijn welkom, maar het was uitsluitend onzin: scheldpartijen, gore foto’s. Dus besloot Rita gisteravond de wiki tijdelijk op slot te zetten.”

Mangrove heeft de kwetsende uitlatingen verwijderd, andere bijdragen zijn nog wel te zien. Zo stellen bezoekers bij ‘themasuggesties’ het volgende voor: gratis aambeienzalf, sjoelen als Olympische sport, het publiek toegankelijk maken van nieuwslezeres Sacha de Boer, aardappeleten als verplicht onderdeel van de inburgering en een verbod op eenpersoonsbedden want die veroorzaken eenzaamheid en kinderloosheid. Welkom op internet? Van Veen van Mangrove zegt dat het nog meeviel dat de ‘trollen’ (internet-vervuilers) de website van TON pas dit weekeind ontdekten. Bij heropening wordt hij gelaagder, met moderators die vooraf de bijdrages beoordelen. Van Veen: „Rita heeft zich kwetsbaar opgesteld. Alles van waarde is weerloos, schreef Lucebert.”

© MAROKKO.NL 2008
rita verdonk wiki trots op nederland oscar van veen van mangrove
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi