Marokkaan ontvoerd en mishandeld na wietroof

algemeen
60
22 apr '08
Voor de ogen van verbijsterde treinreizigers wordt de Marokkaan in elkaar geslagen en naar een auto gesleurd.

De kidnap op 29 januari bij het Alphense NS-station was een afrekening in het drugsmilieu. Voor de Haagse rechtbank moesten maandag vijf verdachten verschijnen die met de ontvoeringen te maken zouden hebben gehad. Eén mocht naar huis, de anderen blijven voorlopig nog vast. De berechting van de groep, die in totaal uit zeven personen bestaat, zal ergens in augustus plaatshebben. Hoewel de gebeurtenissen nog niet inhoudelijk werden behandeld, kwam bij de rechtbank wel aardig in beeld wat die avond om half tien is gebeurd, aldus Leidschdagblad.nl.

Op het perron loopt Saïd R. die ernstig wordt gezocht door een groep woonwagenbewoners. Hij zou namelijk aan de haal zijn gegaan met de complete oogst van een wietkwekerij op het woonwagenkap aan de Goudse Rijweg. Met twee auto's gaan de groep kampers die avond op zoek naar Saïd, die ze bij het station aantreffen. Voor de ogen van verbijsterde treinreizigers wordt de Marokkaan in elkaar geslagen en naar een auto gesleurd. Vervolgens rijden de mannen naar het woonwagenkamp, waar Saïd opnieuw wordt mishandeld en bedreigd met een vuurwapen.

Zijn belagers dwingen hem contact op te nemen met zijn broer. ,,Eerst moet Khalid komen met geld, dan gebeurt er niets met je. Als hij niet met geld komt gaat het moeilijk worden'', krijgt Saïd te horen. Hij wordt vervolgens in een washok bij de woonwagen vastgebonden en opgesloten.

© MAROKKO.NL 2008
marokkaan wiet kampers alphen den haag said khalid
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi