Boulahrouz na twee maanden terug in training

sport
1
23 apr '08
Khalid Boulahrouz staat eindelijk voor een terugkeer bij Sevilla.

De Nederlander verbleef de afgelopen tijd in Nederland, waar hij werkte aan het herstel van een kwetsuur aan zijn schaambeen, dat meldt Voetbalzone.nl Tegenover het Spaansje SFC Radio verklaarde hij verguld te zijn dat hij eindelijk verlost is van het euvel.

“Het was een gecompliceerde blessure, waar geen vaste revalidatietijd voor staat. Dat is erg lastig, en gaat op een gegeven moment in je hoofd zitten. Het enige wat je kunt doen is geduld hebben,” aldus de 26-jarige Oranje-international, die zo’n 2 maanden niet aan voetballen toekwam.

Nu Boulahrouz is verlost van de pijn, is hij weer klaar voor een rentree bij Sevilla. “Ik ben weer honderd procent fit, en ik wil spelen. Ik heb dit jaar veel pech gehad, maar het seizoensslot is erg belangrijk en er staat nog vijf duels op het programma weer veel te winnen valt.”

Aan zijn eerste training heeft de Kannibaal in ieder geval een goed gevoel over gehouden. “Normaal gesproken heb je bij een eerste training altijd wat kleine pijntjes, maar ik voel me perfect. Ik voel dat ik nog steeds op een hoog niveau zit, en ik geloof dat ik van waarde kan zijn voor het team in de strijd om een Champions League-plaats.”

Sevilla staat momenteel zesde in de Primera División, met een achterstand van drie punten op nummer vier Atlético Madrid. Die plek geeft aan het eind van het seizoen recht op een plaatsje in de voorronde van de Champions League.

© MAROKKO.NL 2008
khalid boulahrouz
sevilla
spanje
nederlands elftal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi