Vergoossen: 'Gomes moet eruit'

sport
51
28 apr '08
Als Sef Vergoossen nog hoofdtrainer van PSV zou zijn, zou Heurelho Gomes nu vertrokken zijn uit Eindhoven.

De Limburger gaf dit maandag aan tegenover Het Gesprek. "Daar was het wel op neergekomen, absoluut." Gomes is van mening dat er te veel is misgegaan sinds algemeen directeur Jan Reker het beleid in Eindhoven bepaalt, aldus Voetbalzone.nl. Vooral de omgang met jonge spelers is beneden alle peil. Voor de Braziliaan is de maat vol. "Híj eruit of ík eruit", geldt nog steeds voor Gomes. "Als de situatie zo blijft, is er geen weg terug."

Volgens Vergoossen waren de uitlatingen over de maatregelen die hij tegen Ismaïl Aissati wilde nemen, het 'vereffenen van een rekening'. De middenvelder weigerde tegen De Graafschap in de laatste minuut in te vallen en Vergoossen wilde hem vervolgens naar het tweede elftal sturen. Op verzoek van spelers als Gomes zag Vergoossen, vooral vanwege de publicitaire gevolgen, af van het nemen van verdere maatregelen.

In het tijdschrift Voetbal International bracht Gomes vervolgens het nieuws zelf naar buiten. Dat heeft de coach 'zwaar teleurgesteld'. Toen Vergoossen de keeper zei dat kritiek binnenskamers hoort te blijven kreeg hij 'geen reactie'. "Het laatste wat ik tegen Gomes heb gezegd is: op het moment dat zal blijken dat dit niet echt jouw verhaal is, trek ik mijn beschuldigingen die ik naar jou doe terug", aldus Vergoossen.

© MAROKKO.NL 2008
sef vergoossen
heurelho gomes
eindhoven
psv
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi