Homo-modeshow verstoord

algemeen
0
1 mei '08
Een groep allochtone jongeren heeft woensdag een modeshow voor homotolerantie verstoord en een model mishandeld.

Model Mike du Pree werd, nadat hij zijn tweede ronde had gelopen, door de jongeren van de catwalk getrokken zo meldt organisator Jennifer Delano aan AT5. Daarna werd hij met geweld bedreigd en onzedelijk betast, aldus de Telegraaf. Een bezoeker schoot het model te hulp en liep daarbij enkele klappen op. Jennifer Delano is geschrokken van het geweld.

Op het forum van AT5 staan enkele woedende reacties over het Marokkaanse geweld tegen de homo's. 'Ik vraag mij serieus af wat onze lafbekjes van het MDI hiermee gaat doen, wat de gemeente Amsterdam en alle linkse schreeuwers hiermee gaan doen. Hoe zwaar gaan de daders gestraft worden? Dit is toch echt het toppunt van discriminatie of zie ik het verkeerd? MDI (Meldpunt Discriminatie Internet, red) kom uit je hol en laat eens wat van jullie horen hier op het forum!', schrijft één van hen .

Op het forum van de Gaykrant vragen lezers zich af waarom de organisatie alleen laat weten 'te overwegen' aangifte te doen. Vooral de PvdA en de radicale imams moeten het hier ontgelden.

Intussen heeft de organisatie van de modeshow gezegd aangifte te doen van het incident. De politie neemt de zaak in onderzoek.

© MAROKKO.NL 2008
homo
modeshow
catwalk
rembrandtplein
mishandeling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?