Marokko.nl start internet-TV

marokko
31
14 mei '08
Marokko.nl heeft sinds 6 mei een eigen tv-medium dat te volgen is via tv.marokko.nl
Salaheddine Benchikhi, bekend van de NPS tv-programma Ab & Sal, gaat wekelijks reportages maken die inspelen op actuele gebeurtenissen. Verder zal hij ook interviews afnemen, korte sketches maken en op een luchtige toon het gesprek aangaan met de jongeren op straat. De items die behandeld worden kunnen ook door de Community leden aangedragen worden.

Zo vertoont TV.marokko.nl vandaag een korte sketch waarin stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch van Slotervaart parodiërend wordt geïnterviewd. Dit naar aanleiding van zijn laatste optreden in de tv-programma van Pauw & Witteman waarin Ahmed Marcouch in een heftige discussie verzeild raakte met de Haagse imam Fawaz Jneid van de Assoenah Moskee.
 
Tv.marokko.nl wil inspelen op de behoeften van Marokkaanse jongeren in Nederland. Tv.marokko.nl wil ook een stem geven aan deze jongeren die vaak niet of niet correct gehoord worden. Tevens wil het voorzien in een leemte welke vooralsnog niet door de Nederlandse publieke omroepen ingevuld wordt.

Marokko.nl is een uitgave van MarokkoMedia. Marokko.nl heeft elke dag gemiddeld 40 duizend unieke bezoekers, deze laten dagelijks gemiddeld 55 duizend berichten achter. Het forum biedt onder andere plaats aan discussies over nieuws & actualiteit, liefde & relaties en lifestyle.
© MAROKKO.NL 2008
internet-tv marcouch tv.marokko.nl
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi