Spuitende fontein scheurt vagina open

buitenland
0
19 mei '08
De zomer staat voor de deur, maar in geval van een hittegolf best toch opletten met een opfrisbeurt in een fontein.

Een 19-jarige Chinese speelde op een bloedhete dag in erg luchtige kledij in een fontein en dat bekwam haar wel heel slecht. Ze werd door een plots spuitende fontein metershoog in de lucht geslingerd en de diagnose in het ziekenhuis was vreselijk: haar vagina was helemaal opengescheurd en zelfs haar ingewanden waren beschadigd.

De levensgevaarlijke fontein ligt in het winkelcentrum in de stad Ningbo in de provincie Henan, aldus HLN.be De 19-jarige Yang besloot samen met enkele vrienden te gaan genieten van een muzikale show in een waterfontein. Dat draaide heel anders uit. Yang en haar vrienden waren aan het spelen in de fontein en aan het genieten van het deugddoende water, toen plots een enorm sterke waterstraal Yang in de lucht smeet.

Yang kwam ten val, bloedde hevig en had vreselijke buikpijn. In het ziekenhuis bleek dat haar vagina door de waterstraal gescheurd was en dat haar ingewanden beschadigd waren. Ze moest onmiddellijk geopereerd worden. Later moest ze nog drie operaties ondergaan, met een reeks lelijke littekens tot gevolg. Yang heeft nu de eigenaars van de fontein aangeklaagd en eist een schadevergoeding van 24.500 dollar (zo'n 16.000 euro).

© MAROKKO.NL 2008
zomer
fontein
vagina
china
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi