Alloudi: ''Ik mag weg bij Al Ain''

sport
71
30 mei '08
De Marokkaanse aanvaller Sofiane Alloudi heeft toestemming gekregen om met andere clubs te praten.

De Marokkaan wordt al weken begeerd door diverse Europe clubs. Olympique Marseille zou de grootste kanshebber zijn. Ook Lyon en Fulham hebben interesse.
De 24-jarige Marokkaan, die bij de afgelopen Afrika Cup opviel met een hattrick, zou al in onderhandeling zijn met Olympique Marseille. De Franse club haalde eerder deze week landgenoot Amine Rbati binnen.

"Ik heb toestemming gekregen van Al Ain om te onderhandelen met Olympique Marseille en ik mag van de eigenaar zelf bepalen of ik bij Al Ain blijf of niet", aldus Sofiane Alloudi tegenover de Marokkaanse sportzender Arriaddia.

Volgens diverse Franse media zou niet alleen Olympique Marseille interesse hebben in de aanvaller. Werder Bremen, Fulham, Lille, Saint-Etienne, Paris Saint-Germain en Olympique Lyon zouden de aanvaller tevens nauwlettend in de gaten houden.

Een delegatie van Olympique Marseille en Lyon wordt aankomende zaterdag in het stadion verwacht bij de wedstrijd van Marokko tegen Ethiopie. Eerder werd Alloudi al in verband gebracht met PSV en Ajax.

Voetbalprimeur.nl

© MAROKKO.NL 2008
soufiane alloudi al ain olympique marseille marokkaan
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi