Moeder eet eigen kind op

buitenland
122
20 jun '08
Tijdens het proces bleek dat Klara Mauerova lid is van een bizarre religieuze sekte.

Kan het nog erger dan het Oostenrijkse keldermonster Josef Fritzl? Een 7-jarig jongetje uit het Tsjechische Brno werd maandenlang vastgeketend in de kelder, gemarteld, misbruikt en deels gevild en opgegeten door zijn eigen moeder.

Wonder boven wonder werd het slachtoffertje, Ondrei Mauerova, levend gered dankzij een buurman, meldt de Gazet van Antwerpen.
Ook Ondrei's 9-jarige broertje Jakub was het slachtoffer van zijn gestoorde moeder. Hij werd met handboeien aan tafels vastgemaakt en opgesloten in kooien in de kelder.
Beide broers werden ritueel gemarteld, verbrand en geslagen met broeksriemen. Ze werden ook seksueel misbruikt en soms moesten ze dagenlang in hun eigen urine staan.

Aan de mensonterende hel kwam een eind toen een buurman een babymonitor installeerde om zijn pasgeboren kind in het oog te kunnen houden. Het toestel pikte echter het signaal op van een identiek toestel bij zijn buren. De beelden toonden hoe de één van de jongens werd afgerammeld terwijl hij naakt was vastgebonden in een kelder.
Er wordt aangenomen dat moeder Klara Mauerova de monitor installeerde zodat ze van de lijdensweg van haar kinderen kon 'genieten' vanuit haar keuken.
De buurman belde de politie, waarna agenten het huis binnenvielen en de jongens konden bevrijden.

Tijdens het proces bleek dat Klara Mauerova lid is van een bizarre religieuze sekte. Ze brak in tranen uit in de rechtszaal terwijl ze toegaf wat ze haar zoontjes heeft aangedaan, aldus Telegraaf.nl.

Het proces wordt nog voortgezet.

© MAROKKO.NL 2008
klara mauerova tjechie brno jakub
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi