Ruil tussen Aissati en Pieters in de maak

sport
44
27 jun '08
Voor Aissati is FC Utrecht de ideale uitweg van de deceptie bij PSV.


FC Utrecht en PSV hebben een akkoord bereikt over de spelersruil tussen Ismail Aissati en Erik Pieters, zo meldt De Telegraaf. De verdediger van Utrecht moet zelf nog wel tot een akkoord komen.

Pieters wil voordat hij een contract tekent namelijk nog wel om de tafel met de nieuwe PSV-trainer Huub Stevens om zijn toekomst te bepraten. Daarna zullen de contractonderhandelingen volgen. Veel problemen worden er op dat vlak niet verwacht.

Het negentienjarige talent van de Domstedelingen was al langere tijd bij PSV in beeld, maar door een onderling geschil tussen de directie en Huub Stevens zakte hij naar het tweede plan. Stevens had de voorkeur voor Pieters, terwijl de directie zijn zinnen had gezet op een terugkeer van Young-Pyo Lee. De Zuid-Koreaan bleek echter onhaalbaar.

Voor Aissati is FC Utrecht de ideale uitweg van de deceptie bij PSV. Jarenlang gold hij als een veelbelovend talent, maar tot een vaste basisplaats kwam het nooit. In de Domstad kan hij onder Willem van Hanegem wel rekenen op veel speeltijd.

Beiden clubs zullen de portemonnee in de deal gesloten houden.

Voetbalprimeur.nl

© MAROKKO.NL 2008
aissati utrecht pieters psv eindhoven stevens
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi