Stevens geeft Aissati duidelijkheid

sport
10
28 jun '08
PSV-trainer Huub Stevens heeft een gesprek gehad met Ismaïl Aissati over zijn toekomst.

De middenvelder denkt aan een vertrek uit Eindhoven omdat hij niet kan leven met een plaats op de bank. Aissati kwam afgelopen seizoen, waarin PSV opnieuw beslag legde op de landstitel, nauwelijks aan spelen toe. De jeugdinternational zat daarom met Stevens om de tafel om zijn toekomst te bespreken, weet het Brabants Dagblad.

Stevens beschrijft de moeilijke situatie rond de jongeling. "Garanties over het aantal speelminuten kan ik hem niet geven. Het is nu aan Aissati, ik heb verteld hoe ik tegen bepaalde zaken aankeek. Iedereen krijgt zijn kansen, ook Ismaïl, dat is niet meer dan logisch. Natuurlijk wil hij graag spelen. Ik heb de situatie geschilderd, het is nu aan Aissati hoe hij hier mee omgaat. Hij moet het straks doen."

Aissati wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar FC Utrecht, aldus VoetbalPrimeur.nl. De ploeg van trainer Willem van Hanegem zou Erik Pieters in de deal willen betrekken. Stevens ontkent echter dat er contact is geweest met de Domstedelingen. "Ik weet er niets vanaf", aldus de oefenmeester.

© MAROKKO.NL 2008
psv
huub stevens
ismaïl aissati
toekomst
duidelijkheid
gesprek
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi