Ajax maakt werk van komst Aissati

sport
45
14 jul '08
De interesse van Ajax in Ismail Aissati blijkt geen indianenverhaal te zijn.

De Amsterdammers hebben PSV officieel laten weten dat ze de middenvelder graag willen overnemen. Dat bevestigt algemeen directeur Jan Reker in het Eindhovens Dagblad.

Ajax heeft de spelmaker al maandenlang op de korrel. De hoofdstedelingen wilden Aissati in de winterstop al overnemen, maar PSV wilde destijds niet meewerken aan een transfer. Ook nu hoeft Ajax niet veel medewerking te verwachten. Reker zegt ’in principe’ niet te willen meewerken aan een transfer.

Hoe Aissati zelf tegen een overgang staat is onbekend, aldus voetbalzone.nl. Wel is duidelijk dat de middenvelder ontevreden is bij PSV. De jeugdinternational had op meer speelminuten gerekend en wil vertrekken als zijn kansen niet toenemen. Om deze reden weigert hij een nieuw contract te tekenen, hoewel er enkele maanden geleden wel een mondeling akkoord werd bereikt. "Maar PSV is zijn afspraken op het sportieve vlak aan Ismail totaal niet nagekomen", zei zaakwaarnemer Rodger Linse daar eerder over in de Telegraaf.

De negentienjarige jeugdinternational mocht onder trainer Sef Vergoossen dit kalenderjaar het veld slechts vier keer als invaller betreden. Dat leverde het schamele aantal van 48 speelminuten op. De in het afgelopen halfjaar opgelopen teleurstellingen zijn hard aangekomen bij de jonge Utrechter, die ook in de belangstelling staat van FC Twente en FC Utrecht. Vooralsnog heeft alleen Ajax zich officieel gemeld.

© MAROKKO.NL 2008
ismail aissati
ajax
psv
transfer
amsterdam
jan reker
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi