12-jarige jongen mishandeld na juichen voor Ajax

algemeen
16
22 sep '08
De politie is op zoek naar een volwassen Feyenoord-supporter die een 12-jarige jongen een stomp in zijn gezicht verkocht.

De mishandeling vond plaats in de Kuip in Rotterdam tijdens de wedstrijd Feyenoord- Ajax.

De jongen sprong in een Feyenoord-vak in het stadion op, toen Ajax het eerste doelpunt scoorde. Een gefrustreerde man reageerde zich direct af op de 12-jarige.

Hierop brak een vechtpartijtje uit in het vak, waarbij de stewards in het stadion in actie kwamen. Nadat de rust was weergekeerd, werd voor de zekerheid de mobiele eenheid binnen de hekken geposteerd.

De kindermishandelaar wist te ontkomen. Maar er zijn scherpe opnamen van hem gemaakt, waarschuwt de politie. Als de verdachte zich niet meldt, en als niemand bij de politie hem herkent, kunnen de beelden aan het grote publiek worden getoond. Het slachtoffer kwam met de schrik vrij, aldus Ad.nl.

De voetbalklassieker tussen Feyenoord en Ajax eindigde in 2-2. De politie heeft achttien mensen aangehouden voor belediging, discriminatie en baldadidigheid. Ook werden 79 bekeuringen uitgeschreven voor wildplassen, verkeersovertredingen en openbare dronkenschap.

© MAROKKO.NL 2008
ajax feyenoord mishandeling klassieker
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi