Bakkal: ''Spelen waren niet gunstig voor mij''

sport
0
29 sep '08
Otman Bakkal heeft dit seizoen zijn draai bij PSV nog niet gevonden.

De middenvelder, die vorig jaar een belangrijke kracht voor de Eindhovenaren was, bezet momenteel slechts een plekje op de reservebank.

Als redenen voor zijn enigszins teleurstellende positie bij PSV kunnen de komst van de nieuwe trainer Huub Stevens en zijn deelname aan de Olympische Spelen aangewezen worden. "Je zou kunnen zeggen dat de Spelen niet gunstig voor me zijn geweest", zegt Bakkal in het Algemeen Dagblad. "Er is een nieuwe trainer, die zijn eigen keuzes maakt. En in de voorbereiding was ik er niet. Maar laat duidelijk zijn dat ik graag vanaf het begin wil spelen."

Op welke positie dat moet, vraagt Bakkal zich ook af. De middenvelder kreeg van Stevens geen plaats toegewezen waar hij eventueel in aanmerking voor zou komen. "Eerlijk gezegd weet ik niet op welke plek ik me moet richten. De trainer heeft mij in elk geval niet gezegd dat ik niet meer voor de plek naast Timmy Simons in aanmerking kom. Maar een uitgesproken voorkeur heb ik ook niet. Ik wil spelen, op welke positie vind ik een stuk minder belangrijk."

Zaterdagavond gaf Bakkal in het duel met FC Volendam zijn visitekaartje af. De invaller bediende Stijn Wuytens op zijn wenken, die vervolgens de winnende treffer binnen kopte.


Voetbalprimeur.nl

© MAROKKO.NL 2008
othman bakkal psv eindhoven olympische spelen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi