Sparta vreest lange absentie Touzani

sport
0
9 okt '08
Sparta Rotterdam moet het mogelijk lange tijd doen zonder Karim Touzani.

 De verdediger kampt nog altijd met een enkelblessure en een MRI-scan moet snel duidelijkheid geven. De Spartaan (foto rechts) ging in een oefenduel tegen de amateurs van HSC '21 door zijn enkel. Toch is de Marokkaan daar nog altijd niet van hersteld. Trainer Foeke Booy vreest dan ook voor een lange absentie, aldus soccernews.nl.

"Karim klapte toen volledig door zijn hoeven", zegt Booy in Voetbal International. "Toen al dacht ik aan ingescheurde enkelbanden, maar de foto's lieten een ander beeld zien. Het leek mee te vallen", gaat de oefenmeester verder. "Karim is daarna gaan trainen, maar kreeg bij de minste of geringste arbeid al een reactie. Vandaar de scan. We willen nu echt weten wat hij mankeert."

De trainer van de Kasteelheren baalt oprecht van de afwezigheid van de zomeraankoop. "Karim is met zijn mentaliteit een voorbeeld voor anderen. Hij houdt jongens bij de les, ook tijdens trainingen. Zo hoort het. Dat we hem nu een tijdje moeten missen, is doodzonde. Ik vermoed dat de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, op 18 oktober, voor hem te vroeg komt."

© MAROKKO.NL 2008
sparta rotterdam karim touzani enkelblessure
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi