McCain toont strijdlust

buitenland
44
13 okt '08
'Swing States', waar de kiezers twijfelen, dreigen ten prooi te vallen aan de Democraten.

Gemiddeld ligt hij bij peilingen een procent of 7 achter op zijn rivaal Barack Obama, maar de Republikeinse presidentskandidaat John McCain blijft strijdlustig

Zondag (lokale tijd) voorspelde McCain dat hij Obama tijdens het laatste tv-debat komende woensdag keihard gaat aanpakken.  

"We liggen een paar punten achter, okay, nationaal, maar we doen nog mee in deze wedstrijd", aldus de Republikein in een peptalk tegen zijn campagnemedewerkers. "Ik weet zeker dat we deze race gaan winnen."
McCain kwam met zijn verhaal kort nadat kritische volgers uit zijn eigen achterban in tv-shows stevige kritiek hadden geuit op de manier waarop McCain campagne voert. Obama won de voorgaande twee tv-debatten en doet het in de peilingen al tijden beter dan McCain. Swing States
'Swing States', waar de kiezers twijfelen, dreigen ten prooi te vallen aan de Democraten. En tot overmaat van ramp voor de Republikeinen kunnen zelfs enkele staten die tot voor kort altijd in handen waren van de nu nog regerende partij, Democratisch worden.  

© MAROKKO.NL 2008
vs
campagne
mccain
strijdlust
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi