Fellaini: 'België het spijt me'

sport
0
17 okt '08
Marouane Fellaini heeft openlijk zijn excuses aangeboden aan de spelersgroep van de Belgische nationale ploeg en de fans van de Rode Duivels.
De middenvelder van Everton leidde ongelukkig te gelijkmaker van Spanje in.

Lang leek België woensdag uitzicht te hebben op een stunt in het WK-kwalificatieduel met Spanje. De Belgen vochten als leeuwen, kwamen op een 1-0 voorsprong, maar zagen de Europees kampioen toch nog langszij komen en even later zelfs de 1-2 tegen de touwen schieten. De gelijkmaker kwam deels op het conto van Fellaini. De middenvelder leed ongelukkig balverlies.

"Ik heb mijn excuses aangeboden tegenover de voltallige spelersgroep. Ook wil ik dat via de krant tegenover het hele land doen. Ik ben hier echt niet goed van", zegt de middenvelder van Everton tegenover Sportwereld.be. "Ik dacht dat Vanden Borre dichter bij mij stond. Sommige ploegmaats probeerden nog mijn fout te herstellen, maar eentje gleed uit."

"Ik heb in het verleden ook fouten gemaakt, maar zelden met zulke zware gevolgen. Jammer, we speelden op een hoog niveau en kwamen op voorsprong met uitstekend voetbal. Dan gebeurt zoiets. Toch bewezen we niet te moeten onderdoen voor de Europese kampioen. We verdienden beter, want we gingen vanaf het eerste fluitsignaal voor de drie punten", besluit de teleurgestelde Fellaini.

Voetbalprimeur.nl
© MAROKKO.NL 2008
marouane fellaini belgie spanje everton

Populaire tags
bouknadel
afrika cup 2019
comoren
treinongeval
trein
turkije
khashoggi
eu
hulp
saoedi-arabië
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
spanje
eredivisie
rabat
hakim ziyech
amsterdam