Lichaam Marlies van der Kouwe gevonden

algemeen
32
18 okt '08
De politie van Bonaire heeft het lichaam teruggevonden van de 24-jarige Marlies van der Kouwe.

Zij lag begraven in dicht struikgewas bij de wijk Ambuana. Forensisch onderzoekers stellen nu haar lichaam veilig.

De ontvoerde apothekersassistente (24) verdween op de dag af vier weken geleden, toen zij bij haar appartement van de fiets werd getrokken. Haar lichaam ligt in een ondiep graf, op ongeveer vijf kilometer van waar zij verdween, aldus Telegraaf.nl.

Marlies is gevonden door ploeg met speurhonden en prikstokken. Enkele delen waren bloot gespoeld. Bij haar lichaam werden ook een slipper en haar pinpassen gevonden. De familie van Marlies is net op de hoogte gesteld.

De verslaggevers van deze krant zagen gisteren dat de politie rondreed met de nicht van hoofdverdachte Rayan Pieters (24). Zij leek de politie bij de wijk Ambuana vanuit een pickuptruck aanwijzingen te geven. Ter plekke was duidelijk een graf zichtbaar op enkele meters van de weg, tussen twee diepe plassen.

Pieters zelf heeft niet bekend, zeggen bronnen bij de politie. Gisteravond werd begonnen met het uitgraven van haar lichaam. Het hoofd van Marlies is gescheiden geraakt van haar romp en is inmiddels veilig gesteld in het mortuarium.

Rayan Pieters, die eerder jaren vastzat voor gijzeling en verkrachting, is vannacht om twee uur (lokale tijd) in allerijl met een militair toestel naar de gevangenis van Curacao overgebracht. Over enkele uren zal de politie een officiële verklaring afleggen.

© MAROKKO.NL 2008
ambuana marlies van der kouwe rayan pieters
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi