PSV laat Afellay in de winterstop niet gaan

sport
0
25 okt '08
Ibrahim Afellay zal het seizoen afmaken bij PSV.
De spelmaker van de Eindhovenaren kon zelf geen uitsluitsel geven over de nabije toekomst, maar zijn club wil hem niet in de winterstop al laten gaan.
Afellay liet in een interview doorschemeren dat hij mogelijk in januari PSV al verlaat. Algemeen directeur Jan Reker wil daar echter niets van weten. "De afspraak met hem en zijn zaakwaarnemer is dat hij het seizoen hier afmaakt", zegt Reker in het Eindhovens Dagblad. "Als hij ooit weggaat, vertrekt hij naar een absolute topclub, waar hij als een grote jongen kan binnenkomen. Hij moet niet naar Middlesbrough, Newcastle United of Manchester City."

Verhalen over een gelimiteerde transfersom van vijftien miljoen euro in het contract van Afellay zijn volgens Reker onzin. "PSV kan voor hem vragen wat het wil en heeft de regie voor een groot gedeelte in handen. Het is wel zo dat hij boven een bepaald bedrag gaat meeverdienen."

Afellay staat door zijn indrukwekkende spel in de belangstelling van vele topclubs. De 22-jarige middenvelder heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2011.


Voetbalprimeur.nl
© MAROKKO.NL 2008
ibrahim afellay psv eindhoven transfer jan reker
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
donald trump
can2019
zamalek
iran
ongeluk
rsb
ov
saoedi-arabie
gezondheid
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech