Banenbeurs 020 in de Heineken Music Hall

algemeen
0
28 okt '08
Eindelijk ook een grote banenbeurs voor vmbo, mbo en beginnend hbo'ers.
De markt is nog steeds gespannen en vraag en aanbod sluiten niet goed genoeg op elkaar aan. Reden te meer om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden die effectief zullen blijken. Aan de ene zijde zoeken grote groepen vmbo, mbo en beginnend hbo werkzoekenden naar banen, zonder deze te kunnen vinden. Tegelijkertijd staan aan de andere kant werkgevers langs de lijn met astronomische aanbiedingen voor nieuwe werknemers.

Toch lijkt het alsof bedrijven alleen maar op zoek zijn naar hoger opgeleiden. Er zijn 'career events', 'carrièrebeurzen' en soortgelijke evenementen die zich uitsluitend richten op mensen met een afgeronde hbo of wetenschappelijke opleiding. Banenbeurs 020 brengt daar verandering in door op regionaal niveau een beurs neer te zetten voor de grote groep werkzoekenden die in de laag daaronder op zoek zijn naar werk.

Op vrijdag 28 november, van 10:00 uur 's ochtends tot 18:00 uur 's avonds, zal Banenbeurs 020 plaatsvinden in de Heineken Music Hall te Amsterdam Zuidoost. Een grote, regionale banenbeurs met ruim 100 bedrijven uit groot Amsterdam. Bedrijven uit allerlei verschillende sectoren. Bedrijven die op zoek zijn naar enthousiaste, maar vooral ook goed gemotiveerde kandidaten.

Geen mensen 'forceren' een bezoek te brengen om vervolgens achteraf te pronken met hoge bezoekersaantallen die effectief voor de aanwezige bedrijven weinig opleveren, maar een gerichte reclamecampagne moet ervoor zorgen dat belangstellenden zich zullen melden. Het gaat er bij Banenbeurs 020 om dat de bezoekers daadwerkelijk op zoek zijn naar werk. Of men nu werkloos is of een andere baan zoekt: de motivatie om te werken moet voorop staan.

Uiteraard zullen de komende jaren ook alternatieven voor andere regio's als 010 en 030 worden neergezet.
Meer informatie over Banenbeurs 020 is te vinden op www.banenbeurs020.nl
© MAROKKO.NL 2008
banenbeurs amsterdam vmbo hbo mbo
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
bouknadel
afrika cup 2019
comoren
treinongeval
trein
turkije
khashoggi
eu
hulp
saoedi-arabië
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
spanje
eredivisie
rabat
hakim ziyech
amsterdam