Boussaboun: ''Fans moeten me nemen zoals ik ben''

sport
6
3 nov '08
Ali Boussaboun scoorde zondag zijn eerste treffer in dienst van FC Utrecht.

Verdeeld over twee periodes scoorde hij pas één keer in zeventien duels, voor de spits was het echter geen item dat hij nog altijd droog stond.
"Geloof me nou, het was een item voor iedereen, maar zelf was ik daar niet mee bezig. Op het moment dat het team wint, maakt het mij echt niets uit of Ali Boussaboun wel of niet scoort. In mijn vorige half jaar bij FC Utrecht speelden we veel verdedigender, daardoor kreeg ik minder kansen. Maar mensen vergeten voor het gemak maar eventjes dat ik wel voor vijf assist zorgde", zegt de 29-jarige aanvaller in het AD.

"Denk nou ook niet dat ik steeds zenuwachtig werd of zo. Mij gaat het écht om de waardering van de trainers en mijn ploeggenoten. En die krijg ik", vervolgt Boussaboun, die zondag werd uitgefloten door het eigen publiek. "Natuurlijk stelt dat me teleur. Fans moeten me eens nemen zoals ik ben. Ik werk me altijd 35 slagen in de rondte, hou vaak twee verdedigers bezig. Daardoor scoren anderen, dat zien mensen kennelijk niet."

FC Utrecht won zondag met 2-0 van Heracles Almelo. Boussaboun opende de score op geniale wijze met één voetbeweging, waarna Cedric van der Gun in de slotfase de tweede Utrechtse goal op het bord zette. Boussaboun werd deze zomer gehaald als tweede spits achter Morten Skoubo, maar door een blessure bij de topaankoop krijgt de Marokkaan nu de kans zich te bewijzen.


Voetbalprimeur.nl

© MAROKKO.NL 2008
ali boussaboun fc utrecht marokkaan heracles
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi