Elf arrestaties na belagen van Albert Heijn

algemeen
0
5 nov '08
Op 23 september werden al vijf knapen aangehouden.

De politie heeft dinsdagochtend vroeg acht jongens aangehouden in verband met diefstallen, bedreigingen en openlijke geweldpleging bij de Albert Heijn de Kleine Wittenburgerstraat. Woensdagochtend zijn nog eens drie gearresteerd. De jongens zijn tussen 14 en 18 jaar oud.

Op 23 september werden al vijf knapen aangehouden toen ze winkelpersoneel van de AH wilden belagen. Het personeel had een aantal jongens betrapt op diefstal, maar werd toen bedreigd en bekogeld met volle blikjes frisdrank, aldus At5.nl.

Politie in burger werd ingezet toen duidelijk werd dat een groep het personeel wilde gaan opwachten. Op het moment dat de groep jongens capuchons over hun hoofd trok grepen agenten in. De groep rende weg en vijf van hen werden aangehouden. Tijdens de vlucht werden stenen en een zware ketting weggegooid. Nadat de identiteit van totaal elf verdachten werd vastgesteld, is hun aanhouding bevolen. De politie viel dinsdagmorgen tegelijkertijd acht woningen binnen. Alle verdachten werden thuis aangetroffen en aangehouden.

© MAROKKO.NL 2008
albert heijn kleine wittenburgerstraat diefstal bedreiging
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi