Afellay gefrustreerd over PSV

sport
25
6 nov '08
De dag dat Ibrahim Afellay bij PSV vertrekt lijkt steeds dichterbij te komen.

De aanvallende middenvelder was na afloop van de verloren wedstrijd tegen Olympique Marseille, zichtbaar gefrustreerd, aldus Nu.nl.


De internationale van het Nederlands elftal hiel zich tegenover de media redelijk op de vlakte over de prestaties van zijn teamgenoten, maar dat hij er niet vrolijk van wordt is duidelijk. “De doelpunten van Marseille vielen gewoon veel te makkelijk en we doen onszelf tekort door niet te scoren. Ik ben op niemand boos, maar als je een uur lang goed speelt, is het erg frustrerend dat het zo afloopt.”
Over zijn eigen spel was Afellay echter wel tevreden. “Persoonlijk heb ik een goed gevoel aan deze wedstrijd overgehouden. Het is heerlijk om te merken dat je ook in staat bent om tijdens dit soort wedstrijden belangrijk te zijn”, zegt hij tegenover De Telegraaf.

En dus denkt de technicus serieus na over zijn toekomst. Het liefst wil hij in de winterstop verkassen naar de Spaanse Primera Division. Van wedstrijden tegen Volendam wordt hij niet meer beter en het ziet er naar uit dat het Europese PSV-seizoen niet lang meer gaat duren. Het probleem is echter dat hij juist die wedstrijden nodig heeft om zich bij de top in de kijker te spelen.

© MAROKKO.NL 2008
ibrahim afellay psv eindhoven olympique marseille
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi