Boutahar komt 'langzaam' terug op niveau

sport
2
24 nov '08
Saïd Boutahar zit lekker in zijn vel bij Willem II.

 Sinds de terugkeer van zijn blessure is de spelmaker de bron van creativiteit bij de Tilburgers. Ook tegen FC Groningen (3-0) was hij weer bepalend.
Boutahar erkent zelf ook dat hij op de goede weg terug is. "Ik begin nu langzaam mijn niveau te halen", zegt de middenvelder in het Brabants Dagblad. Zondagmiddag kwam hij niet tot scoren, maar maakte hij zich wederom onmisbaar.

"Het team en de organisatie staan", geeft de middenvelder als reden op. "Ik weet dat ik de bal eens kan verliezen zonder dat alles in één keer open ligt. En dat is lekker voetballen. Wanneer we iets zorgvuldiger zijn, maken we vier of vijf doelpunten."

Ook Andries Jonker ziet verbeteringen met Boutahar in het elftal. De trainer constateert dat het niveau met zo'n soort speler direct naar een hoger plan getild wordt. Tegen Groningen zag Jonker dat bevestigd worden. "Ik heb bijna een helft lang fantastisch voetbal gezien. De kritiek dat ons voetbal kraak noch smaak had tot vandaag, heeft me geraakt. Maar dat we de oplossing minder snel in de lange bal moeten zoeken, daarover zijn we het intern wel eens."

Voetbalprimeur.nl

© MAROKKO.NL 2008
said boutahar willem ii marokkaan tilburg
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi