Verzekerd van goede zorg, ook in Marokko

marokko
3
27 nov '08
Niet alleen in Nederland ben je bij Agis verzekerd van goede zorg. Ook tijdens je vakantie of tijdelijk verblijf in Marokko kun je hierop terugvallen.

Het servicecentrum in Marokko zorgt daarvoor. De medewerkers staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaar. Het servicecentrum werkt samen met particuliere ziekenhuizen en poliklinieken in diverse plaatsen in Marokko.

Wil je hier ook gebruik van maken? Stap dan over naar Agis Zorgverzekeringen en profiteer van het voordeel via Marokko.nl: 5% korting op je basisverzekeringspremie (je betaalt € 86,68 i.p.v. € 91,25) en 8% korting op je aanvullende (tand)verzekering.

De voordelen van het servicecentrum
De medewerkers van het servicecentrum adviseren je hoe je in bepaalde situaties kunt handelen. Als er formulieren of garantieverklaringen nodig zijn, regelen zij dit rechtstreeks met de hulpverlenende instanties. Bij gezondheidsproblemen in Marokko ben je met je basisverzekering uitgebreid met een aanvullende verzekering dan ook uitstekend verzekerd. En heb je spoedeisende zorg in Marokko nodig? Dan wordt dat volledig vergoed.

Ook voor nierpatiënten
Het Servicecentrum werkt ook samen met dialysecentra in een aantal steden in Marokko. Voor nierpatiënten is het dan ook mogelijk om in Marokko behandeld te worden. Het Servicecentrum regelt de behandelingen en zorgt voor vervoer van en naar het dialysecentrum. Ook handelt het servicecentrum de financiën en administratie direct af met het dialysecentrum. Wel zo makkelijk.

© MAROKKO.NL 2008
agis marokko.nl
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi